Nieuw

Japan heeft ‘buitenlands bloed’ nodig, zoals Naomi Osaka’s – zegt Jake Adelstein

Japan omarmt de half-Japans en half-Haïtiaans-Amerikaanse nieuwe tennis superster nadat ze Serena Williams versloeg, maar de Japanse regering blijft xenofoob. Dat moet veranderen.

Er is een Japans gezegde dat de meeste middelbare scholieren hier kennen: “Als je wint, ben je het keizerlijke leger. Als je verliest, ben je een scheurbuikpiraat”. Het is nog steeds zeer van toepassing op sporten in het moderne Japan, vooral wanneer de spelers van gemengd ras zijn. “Als je wint, ben je Japans. Als je verliest, ben je een hafu (half-Japanse)”.

“Hafu” is de term in de mode voor elk kind met één ouder die niet volledig Japans is; de term is controversieel omdat het lijkt te impliceren dat hafu iets mist en ook doet denken aan het pejoratieve “half-ras”. Toch slaan alternatieve termen, zoals daburu (dubbel), niet aan.

Toen Naomi Osaka de eerste Haïtiaans-Amerikaanse-Japanse vrouw werd die deze maand het U.S. Open tennistoernooi won, omarmde het grootste deel van Japan plotseling haar als volledig Japans. Ze was geen schurftige pirate ! Iedereen houdt van een winnaar. Een ander voorbeeld is de half-Iraanse en half-Japanse major league werper Yu Darvish.

Maar afgezien van de uitbundige lof voor super atleten, gaat Japan’s xenofobie diep, en het is iets wat het land zal moeten overwinnen als het hoopt een winnende natie te zijn – niet alleen een opportunistische fanboy.

{ingekort}

Maar zal Japan nog steeds van haar houden als de Olympische Spelen van 2020 plaatsvinden? Japan staat geen dubbele nationaliteit toe. Osaka, die nu de dubbele nationaliteit bezit, moet volgens de Japanse wet haar andere nationaliteiten verlaten voordat ze 22 jaar wordt als ze “Japans” wil blijven. Japanse burgers die in andere landen genationaliseerd zijn, leren soms tot hun verbazing dat ze ontdaan zijn van hun Japanse paspoort en burgerschap. Een groep van hen heeft in maart van dit jaar de Japanse regering aangeklaagd en de Nationaliteitswet ongrondwettig, verouderd en ongeldig verklaard.

In veel opzichten heeft de overwinning van Osaka vragen opgeroepen over wat het betekent om Japans te zijn en of Japan klaar is om de multiraciale samenleving te creëren die het nodig heeft om als natie te overleven en te gedijen. Het moet dit echt doen – de cijfers zeggen zoveel, maar daar komen we later op terug.

Dat kan, als u zin heeft om deze omvolkingspropaganda verder te lezen, hier:

https://www.thedailybeast.com/japan-needs-foreigner-blood-like-naomi-osakas

De schrijver is de joodse Jake Adelstein:

Japan heeft gelijk dat ze zo weinig immigranten opnemen:

De Japanse bevolking is in de vorige eeuw meer dan verdubbeld. Er is geen enkele reden om het bevolkingsaantal van het jaar 2000 vast te willen houden. Er is niks mis met het bevolkingsaantal van het jaar 1900. De grootste bedreiging voor deze Aarde is overbevolking. De bevolkingsafname in Japan gaat de laatste 12 jaar trouwens al iets minder snel, bovendien valt dit verreweg te prefereren boven dit:

West-Europa volgt een horrorscenario. Japan niet, en dat zint de (((globalisten))) niet.

Unlike many other countries around the world today, the population of Japan appears largely homogenous with the final population statistics comprised of a 98.5% contribution from ethnic Japanese people. In addition, there is a very small proportion of foreign workers living here, largely made up of Koreans, Chinese, Peruvians and Brazilians.

Jake Adelstein pleit al langer voor de vernietiging van Japan omdat het een homogene samenleving is. Dit was 2014:

Jake mag dan de natiestaten-vernietigers van de VN aanroepen, die alle beschaafde landen vol willen storten met Derde Wereld afval.

In 2000 verschijnt het VN plan – Replacement Migration: Is It a Solution to Declining and Ageing Populations? – waarin gepleit wordt voor de immigratie van absurde aantallen migranten.

De reacties onder deze tweet spreken boekdelen:

Jamaar, jamaar ik ben geen Jood:

Tuurlijk joh:

Adelstein is géén Duitse naam, het is een aangenomen naam.

Ze hebben het weer eens te ver gevoerd. Steinlight had nog zo gewaarschuwd:

Het is niet voor niks dat ze keer op keer op keer alle landen ter wereld uitgetrapt worden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on Japan heeft ‘buitenlands bloed’ nodig, zoals Naomi Osaka’s – zegt Jake Adelstein

 1. Natuurlijk mag Japan niet achterblijven in vernietiging en de race tegen haar eeuwenoude cultuur, religie, normen en waarden, die moet hoe dan ook kapot net zoals het nationalistische denken van de Europese lidstaten. Japan wordt óók onder de voet gelopen door gedwongen regenboog diversiteiten en lieden van de islamofascistische monocultuur. Ik geef het toe het zal niet van een leien dakje gaan maar daarvoor heeft Japan leiders zoals super ‘Mario’ min. president Shinzō Abe, die de orders uit het bijna bankroete imperialistische Amerika uitvoert. Net zoals in Zuid-Korea zal deze destabilisering tactiek niet zonder slag of stoot verlopen, maar het zaadje is geplant en groeit voorspoedig waarvoor de hijra in eerste instantie bedoeld is, amen.

  Like

 2. Scrutinizer // september 20, 2018 om 11:12 //

  Dat is dus het probleem met sport en zeker met per land georganiseerde competities: ze zetten aan tot collectivisme.
  Zelf heb ik er nooit de geringste interesse in gehad. Ik keek al niet naar de Rode Duivels in de tijden dat Keulemans en Vandenberg de namen waren die ik dan op de radio hoorde tijdens het journaal. Zelfs als lagere scholier zag ik niet in hoe een man die tegen een bal schopte mij of de overige 10 mln landgenoten zou moeten vertegenwoordigen alsof de toekomst van het land van een kinderachtig balspel afhing (denk: oorlog/vrede of bloei/depressie).
  Maar ja, nu zijn “we” plots allemaal blij als een landgenoot met de naam Loekako “voor ons” een goal scoort en daarom is immigratie plots goed. Met 1 punt in een balspel, veegt zo’n kerel bij de collectivisten alle problemen in de Matonge-wijk van tafel. Drugs, prostitutie, onveiligheid in Broekzele… allemaal verdrongen van zodra Loekakoe een goal maakt.
  De Romeinse keizer begrepen het al: brood en spelen voor het volk. Tegenwoordig heet dat: sociale zekerheid en voetbal op TV.

  Like

 3. tim pietersen // september 20, 2018 om 12:34 //

  klasse! uitstekend stuk, adelstein wil geen enkele niet joodse immigratie naar israel…….. is dus leugenaar.

  Like

 4. Jake Adelstein: optiefen. Terug naar het ghetto.

  Like

 5. Hephzibah // september 20, 2018 om 16:02 //

  Nog even geduld en alle nep joden de Khazars moeten terug naar waar ze vandaan komen. Want net als de uittocht uit Egypte, is er wederom één op handen. De echte Hebrew Israëlieten keren terug.

  Like

 6. Grappig hij heeft zijn twitter-account op slot gegooid na gisteren 😉

  Like

 7. En de volgende Jood die voor immigratie naar Japan pleit:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s