Nieuw

Hongarije: Geen “mensenrecht” om naar Europa te emigreren – “Het is een leugen”

Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Peter Szijjarto. Bron: Wikimedia. Auteur: Agencia de Noticias ANDES. (CCO Public Domain)

Naar Europa emigreren is geen mensenrecht. Dit verklaarde Hongarije in een nieuwe harde woordenwisseling met de VN, die het land bekritiseerde voor zijn harde immigratiebeleid.

Massale immigratie naar Europa wordt al tientallen jaren gerechtvaardigd als een “mensenrecht”. Dit is echter een “leugen”, zei de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Peter Szijjarto.

In de praktijk handelt het zich om illegale immigratie en immigratie van economische migranten.

Szijjarto richtte zich specifiek op de zogenaamde “deskundigen” van de VN op het gebied van “mensenrechten”.

– Helaas zijn sommige VN-ambtenaren begonnen met het verspreiden van leugens tegen en over mijn land. Deze moeten niet onafhankelijk zijn van de waarheid, aldus de minister van Buitenlandse Zaken van de VN op woensdag, meldt RT.

Volgens Peter Szijjarto wil de VN Hongarije dwingen tot “onmogelijke zaken” en zodoende de deuren openen voor illegale immigratie naar het land.

– Ze zeggen dat immigratie een fundamenteel mensenrecht is, en dat is een leugen, vervolgde hij.

De verklaring van Peter Szijjarto is een reactie op de kritiek die de VN onlangs heeft geuit op het Hongaarse immigratiebeleid.

In een rapport van de VN gaat men hard ten aanval tegen de zogeheten “Stop Soros”-wet, die Hongarije eerder dit jaar heeft aangenomen, waardoor het voor het Amerikaans-joodse-financier George Soros’s cultuur-marxistische netwerk  onmogelijk wordt om in Hongarije te blijven werken. De Hongaarse regering heeft onder andere regels ingevoerd die het mogelijk maken dat niet-gouvernementele organisaties, of “NGO’s”, die vanuit het buitenland worden gefinancierd zich moeten laten registreren als “buitenlands gefinancierd”, zodat de bevolking mogelijke louche motieven van het bedrijf kan identificeren.

Volgens Russia Today beweert de VN vandaag dat de wet een “aanval is op de burgermaatschappij, immigranten, vluchtelingen en asielzoekers” en dat het een schending is van de internationale regels inzake “mensenrechten” en zelfs een bedreiging vormt voor de “waarden” van de EU.

Maar dit is dus een leugen, aldus Hongarije.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8626 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Hongarije: Geen “mensenrecht” om naar Europa te emigreren – “Het is een leugen”

 1. Szijjarto heeft gelijk. Goed om meer inzichten van deze en andere politici bij een groter publiek bekend te maken opdat het politieke en maatschappelijke bewustzijn in heel Europa toeneemt en er meer bewust gestemd gaat worden.

  Like

 2. Ook bij de VN hebben de verdwaalde geesten zich genesteld om met andermans geld iedereen en alles te kapittelen die een andere mening hebben dan zijzelf. Overbodige instanties kunnen het beste maar zo snel mogelijk opgedoekt worden. Scheelt een hoop ellende.

  Like

 3. Hoeveel staat er op de kop van Soros?

  Like

 4. Er bestaat helemaal geen mensenrecht……om als economische gelukszoeker met miljoenen tegelijkertijd naar Europa af te reizen,
  Westerse maatschappij en cultuur te ondermijnen…
  de hand ophouden, eisen stellen aan bed, bad en brood……..daarnaast nog de vreselijke gevolgen door gepleegde misdaden als verkrachtingen in groepsverband of solo, roofovervallen, moorden, onderdrukken en eigen wetten opleggen aan bewoners van het land…..
  EN DIT MOET EENS NU EN VOOR ALTIJD IN DIE STOMME KOPPEN VAN DIT SLOOPKABINET DOORDRINGEN.

  Liked by 1 persoon

 5. Exact dit soort lui hebben 0 (NUL) rechten in Europa.
  Wat zij wél hebben is de plicht om van de shithole countries waar zij weg komen, een mooie plek te maken om te vertoeven.

  (toegegeven dat laatste klinkt wat absurdistisch gezien het feit dat dit soort volk tot niets in staat is,….. maar he, is dat ons probleem? Nope!
  Feit is en blijft, in Europa heeft dit spul niks, noppes, nada, niente te zoeken !)

  Like

 6. Republikein // september 21, 2018 om 02:20 //

  Witte rook, eindelijk een hoge Pief.

  Like

 7. De wijzen komen uit het oosten. Hier zitten wij nog met een stelletje ‘dumheads’ die hier hun eigen graf aan het graven zijn. Moet je uiteraard zelf weten maar spring dan van een flat af of zo en laat mij er buiten want ik heb er alleen maar last van.

  Like

 8. “Het nastreven van mensenrechten”kan men zeer ruim interpreteren . Maar om het summier te maken staat het nastreven van eigen nationale mensenrechten boven het Europees concept van internationale mensenrechten, zeker wanneer deze laatste de eigen bevolking benadelen.

  Like

 9. Helemaal gelijk @Jan Ryon

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s