Nieuw

Donald Trump verschuift immigratie – ontvangt christenen in plaats van moslims

De immigratie naar de Verenigde Staten is niet helemaal gestopt door Donald Trump als president. Daarentegen is het gewijzigd en is het aandeel christelijke vluchtelingen gestegen tot 71 procent, schrijft Breitbart. Tegelijkertijd is het aandeel moslims sterk gedaald.

Immigratie naar Europa en Nederland heeft de afgelopen decennia grotendeels bestaan uit moslim-immigranten.

In de Verenigde Staten is dit echter veranderd.

Sinds Donald Trump president is geworden, is het aandeel christelijke vluchtelingen gestegen van minder dan 50 procent in 2016 naar 71 procent in 2018.

Tegelijkertijd is het aandeel moslims gedaald van 50 procent naar 15 procent.

Tot nu toe hebben de VS dit jaar 2.341 moslimvluchtelingen geaccepteerd. In 2016 heeft Barack Obama 30.201 moslims opgenomen.

Uiterst restrictief is men geworden met immigranten die zijn geïmmigreerd uit landen met islamitische terroristische groeperingen. In 2018 werden slechts 250 Somalische immigranten ontvangen, tegen 8.300 in 2016 toen Obama de macht had.

De houding van de VS is nu dat vluchtelingen het best geholpen kunnen worden in de buurt van hun thuisland.

– We kunnen honderdduizenden vluchtelingen dichter bij huis opvangen, voeden en verzorgen en zal bovendien sneller verlopen dan we hier in de Verenigde Staten kunnen doen, zegt de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo.

Volgens een grafiek opgesteld door Andrew Witherspoon op Axios, daalde de immigratie van vluchtelingen naar de Verenigde Staten van 85.994 in 2016 naar iets meer dan 21.058 tijdens het boekjaar 2018 tot 30 september. “Niet-christelijke vluchtelingen  zijn uitgesloten van Trump’s America”, schrijft men op Axios.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Donald Trump verschuift immigratie – ontvangt christenen in plaats van moslims

 1. Je hoort de zogenaamde pro-vluchtelingen al knarsetanden want dit is helemaal niet wat ze willen en bedoelen, het westen moet volgepropt worden met moslims, dat is wat de zogenaamde pro-vluchtelingen enkel willen, echte vluchtelingen zal ze een worst zijn.

  Trump is een bovenbaas.

  Liked by 1 persoon

 2. Je kunt zeggen van Trump wat je wilt maar geef hem eens ongelijk. Die Obama wilde niets liever dan ze binnenhalen!

  Liked by 2 people

 3. antiislamnu // september 20, 2018 om 16:43 //

  Kijk bijvoorbeeld naar de blanke boeren boeren in Zuid-Afrika die bij bosjes uitgemoord worden.
  Allemaal prima niets aan de hand volgens e.u richtlijnen komt amper in het nieuws en hulp kunnen ze helemaal vergeten.
  Of de vluchtelingen uit de Oekraïne waar van er 3 miljoen in Polen zitten ook niets aan de hand volgens e.u normen.
  Dus ja het is natuurlijk overduidelijk dat ze alléén moslim geil zijn en de rest kan stikken inclusief de Europese bevolking.

  Liked by 1 persoon

 4. CurvedAir Bellair // september 21, 2018 om 10:05 //

  Het toelaten van moslimmigranten is als het injecteren van een gezond lichaam met een kwaadaardig virus. Als je dat begrijpt, zie je ook hoeveel kwaad Obama de VS heeft aangedaan en dat Trump in veel opzichten een verzuchting is.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Donald Trump verschuift immigratie – ontvangt christenen in plaats van moslims — | BIBLESPACE BIJBELONDERWIJS EVANGELIE

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s