Nieuw

“Bouw een muur” – Trump’s advies aan Spanje om de migratiestroom te stoppen

Spanje kan de escalerende migrantencrisis oplossen door een muur te bouwen door de Sahara woestijn. Dat is wat de Amerikaanse president Donald Trump aan de Spanjaarden zou hebben geadviseerd.

Tot nu toe zijn er dit jaar meer dan 33.000 migranten naar Spanje gekomen, een verdrievoudiging ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Sinds de Italiaanse regering in principe de veerdienst over de Middellandse-Zee heeft geëlimineerd, is Spanje de nieuwe favoriete bestemming van migranten en mensensmokkelaars geworden.

Deze week onthulde de Spaanse minister van Buitenlandse Zaken Josep Borrell dat, toen de president in juni de Spaanse koning bezocht, hij werd geadviseerd om een muur zoals Trump te bouwen.

Toen Spaanse diplomaten erop wezen dat de Sahara-woestijn zeer uitgestrekt is, zou Trump geantwoord hebben dat de Sahara grens niet groter kan zijn dan de Amerikaanse grens met Mexico.

Spanje heeft slechts twee kleinere enclaves in Noord-Afrika, en in dat geval zou een muur op het land van een ander land moeten worden gebouwd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7737 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on “Bouw een muur” – Trump’s advies aan Spanje om de migratiestroom te stoppen

  1. Von Puffelen // september 20, 2018 om 22:44 //

    Dumpen die 2 enclaves, flikker daar eindelijk eens op en ga je kust bewaken.

    Like

  2. Laat die zijn eigen muur maar eens bouwen.

    Voorlopig is er nog geen dollar naar toe gegaan, maar wel 38 miljard dollar naar Israël.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s