Nieuw

White Existence Is a Crime, Says BLF Spokesperson

The BLF spokesperson has posted views reflecting his party’s belief that all white people in South Africa are criminals by virtue of their existence.

Black First, Land First spokesperson Lindsay Maasdorp has told the author of this article and others about the controversial party that my “existence is a crime.”

He also repeated his party’s slogan, “land or death.”

Last week, Maasdorp took to Twitter to voice his disapproval of an article in which The Citizen had looked at his tweets alleging that “white media” companies had benefited more from the state than the now-defunct Gupta-owned newspaper The New Age.

Maasdorp said The Citizen “must really learn to read” in a public tweet and also sent us a private message expanding on his views. We published a follow-up article noting his concerns with our initial coverage.

Daniel Friedman, The Citizen >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10060 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on White Existence Is a Crime, Says BLF Spokesperson

 1. Lijkt een half gebakken kaffer

  Like

 2. Toppunt van racisme en discriminatie….

  Like

 3. CurvedAir Bellair // september 21, 2018 om 14:12 //

  RSA is een waarschuwing voor wat er gebeuren kan als inferieuren op grote schaal toegelaten worden. Eerst komen de Zoeloe’s in grote hoeveelheden op de door blanken geschapen welvaart af, niet om mede op te bouwen, maar om te zwelgen in andermans welvaart. Vergelijk de moslims in Europa.

  Vervolgens grijpt men de macht middels het ANC en roeit men de (zwarte) concurrentie uit: Inkatha moet er aan geloven. Incapabele dwazen worden aangesteld als ambtenaar, het land komt in een neergaande spiraal van geweld en economische malaise terecht. Men verdrijft en vermoordt de blanke welvaartschepper en de zooi stort nog verder in, vergelijk Zimbabwe (Rhodesie). Chaos, hongersnood en teloorgang zijn het gevolg.

  Blanken die willen blijven in dat door deuglieden en racistische negers gevormde land nemen een onverantwoord risico.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s