Nieuw

Verminderde migranten-aanlandingen bespaart Italië 1 miljard euro

Het aantal zogenaamde “bootvluchtelingen” in Italië is dit jaar met bijna 140.000 stuks verminderd ten opzichte van verleden jaar. Wat de Italiaanse belastingbetalers ruim een 1 miljard euro bespaart. Men berekent 35,9 euro per dag per ”vluchteling”, meer dan 13.000 euro voor één ”vluchteling” per jaar.

Als de trend de komende jaren doorzet, wordt gemiddeld 1,9 miljard euro bespaard, aldus het rapport met de titel ‘Migranten: De uitdaging van integratie’.

Bron:

http://www.ansa.it/english/news/2018/09/18/migrant-landings-down-140000-1-bn-saved-ispi_7c88ab89-18d5-4a8c-953e-f92ea8d9f751.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8504 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Verminderde migranten-aanlandingen bespaart Italië 1 miljard euro

 1. Reinier Vangie // september 19, 2018 om 16:09 //

  1 miljard voor de belasting betaler wachten jullie ervan de rekening direct door te sturen naar drinken tor Juncker.

  Like

 2. Reinier Vangie // september 19, 2018 om 16:10 //

  Wachten is……wat dachten.

  Liked by 1 persoon

 3. De berekening klopt natuurlijk niet als je daarin ook nog eens het aantal ambtenaren meeneemt dat zich met de case, juridiseringsgevallen, scholing, begeleidng, huisvesting en zorg rondom en ten behoeve van die vluchteling bezig houdt. Italië kon nog los van de cumulerende problematiek die het zo voorkomt nog wel eens veel meer geld besparen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s