Nieuw

Twee islamofiele meisjes kibbelen: Nanninga wil moskee opblazen – mag niet van Halsema

'Annabel eet een broodje', screenshot YT

O nee, want de ‘vrijheid van godsdienst is heilig’ en ‘moslims horen bij ons’. En meer van dat soort waanzinnige teksten uit het verleden.

Dan maar een bestuurlijke maatregel:

Maar wel zonder de heilige vrijheid van meningsuiting aan te tasten, want de vijand moet wel tot je dood op kunnen roepen natuurlijk. Lekker tolerant.

Hele tekst:

Dames en heren, de el Tawheed-moskee IS zo’n aller- alleruiterst geval, wat daar gebeurt heeft weinig meer te maken met de vrije uitoefening van het islamitisch geloof, zelfs niet in haar meest orthodoxe vorm. Geloofsvrijheid is immers een recht waar FVD niet aan wil tornen.

“de vrije uitoefening van het islamitisch geloof”, bestaat uit koppensnellen, slavenjagen en minderjarigen verkrachten en de verplichte jihad.

Welnu. Een vereniging of beweging, hoe schadelijk ook, is lastig te verbieden. Terecht.

Er ligt verdomme 1400 jaar bewijs tegen islam en een dodenstapel van een half miljard, maar het is terecht dat het lastig te verbieden is….

Wij kunnen de erfpacht opzeggen, waardoor zij niet langer op Amsterdamse grond hun vernietigende haat kunnen verspreiden vanuit een clubhuis, want een moskee zou ik het niet eens willen noemen eigenlijk.

Toch is het wel degelijk een moskee, in alle moskeeën wordt de islam gepredikt, en er is maar één islam, al schijnt Nanninga anders te denken.

Dit is een relatief eenvoudig uit te voeren middel, zonder aan de vrijheid van expressie en godsdienst te morrelen.

Want de vrijheid van godsdienst is heilig, ook als het centrale punt van die ‘godsdienst’ is dat wij allemaal om zeep gebracht moeten worden. Die ‘vrijheid van godsdienst’ in ons land stamt uit een tijd dat we hier geen islam hadden, anders zou die toentertijd nooit zo geformuleerd zijn. Die formule is niet meer geschikt voor deze tijd.

Halsema prikte het proefballonnetje snel door.

Halsema zei dat erfpacht alleen kan worden opgezegd bij langdurige achterstallige betalingen. Van sluiting is geen sprake, want er zijn geen strafbare feiten geconstateerd.

Oproepen homo’s van gebouwen te gooien is dus niet strafbaar voor de ex-voorvrouw van Groenlinks en ronselen voor IS is niet meer dan schoolreisjes organiseren kennelijk.

Denk stelde voor om een bijeenkomst van alt-right beweging Erkenbrand dan ook te verbieden. De burgemeester ziet hier niets in. “We kunnen niet voorafgaand beperkingen opleggen aan vrijheid van meninsguiting,” aldus Halsema. “Het is niet duidelijk of deze organisatie naar Amsterdam wil komen, maar als er aanwijzingen zijn voor verstoringen van de openbare orde, grijpen we in.” Dat kan betekenen dat iemand in de zaal wordt gezet.

Tsja:

Het is een complot:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10061 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

11 Comments on Twee islamofiele meisjes kibbelen: Nanninga wil moskee opblazen – mag niet van Halsema

 1. Erg doorzichtig lmfao .
  Weet je hoe ik dit zie ? . Dit is een charme offensief om de FVD verder in het zadel te helpen en nog een beetje geloofwaardig over te laten komen met hun linkse stemgedrag voor de islamisering in nl .
  Die El Tawheed moskee is een doorn in het oog van Femke Halsema en ze kan er niet omheen dat ze die haatschuur niet sluiten .
  Nou dan maar twee vliegen in een klap propaganda voor de FVD en Halsema uit de brand geholpen .
  Echt een klein kind doet de was .
  De motie wordt verworpen want de hele motie is een wassen neus (show) .
  En de FVD weet dondersgoed dat je de erfpacht niet kunt ontbinden via een motie ze hebben tenslotte een advocaat in de gelederen. Hey Nanninga & Baudet neem je eigen ffe in de zeik .
  Zoals ik altijd al gezegd heb een hoop rechts geblaat van de FVD het populisten clubje maar het blijft een stuk links partij kartel gereedschap om stemmen te roven van de PVV.
  Anders doe je niet zo een dom voorstel wat helemaal gerechtelijk niet eens mogenlijk is .

  Liked by 2 people

 2. paulzwueste // september 19, 2018 om 18:19 //

  Je zal toch als Amsterdammer door het leven moeten gaan…!

  Liked by 1 persoon

 3. polderboy // september 19, 2018 om 20:19 //

  Ik zie dat de moskee flink aan de terreurhonden weg timmert.
  Recent bleek de moskee een hotel voor ISIS koppensnellers, verkrachters, genocide plegers en slavenhandelaren te zijn geweest:
  “De informatie was bekend bij justitie, toch is de moskee nooit gesloten.”
  https://www.ad.nl/binnenland/amsterdamse-moskee-bood-onderdak-aan-is-gangers~ae223023/

  Maar wat blijkt ondertussen? Dat de Nederlandse Staat 70 miljoen aan terreurhonden heeft gegeven. Bijvoorbeeld aan Jabhat-Al-Sham, een terreurgroep:
  https://www.trouw.nl/home/nederland-steunde-jihadisten-in-syrie~adc0daa6/
  https://kennisbankterrorisme.nctv.nl/organisatie/jabhat-al-nusra
  https://www.un.org/press/en/2018/sc13365.doc.htm
  De United Nations Security Council zegt, en dus de NCTV, en dus Trouw zeggen indirect daarmee, dat het erop neer komt dat de Nederlandse Staat, onze Staat!!!, 70 miljoen heeft gelapt aan een groep”to join local elements in Syrian Arab Republic to carry out terrorist and guerrilla operations there.
  En die velen naamsveranderingen blijken allemaal fake, en de UN Security Council geeft er een voorbeeld van, want ondanks dat ze weer zeggen dat ze zich van ISIS hebben afgescheiden, blijven ze de boel terroriseren.
  https://www.un.org/press/en/2018/sc13365.doc.htm

  Ergens kun je het die moskee niet kwalijk nemen, want die begrijpen dat als de Staat hier 70 miljoen lapt, ze ook wel een terreurhonden herberg kunnen runnen hier.

  Ook heeft de moskee een boek uitgegeven, waarin staat dat “homoseksuelen van een hoog gebouw met het hoofd naar beneden gegooid moesten worden”. Maar dat boek blijkt dan weer op de Universiteit van Amsterdam als leerboek gebruikt te worden:
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Stichting_El_Tawheed#cite_note-4

  Als je die moskee wilt sluiten, dan kun je de halve Nederlandse Overheid inmiddels wel dicht flikkeren wegens terreur collaboratie.

  Liked by 2 people

 4. Ach Nanninga is voor de oplettende reguurder reeds door de mand gevallen. Van onbetekenende journalist naar een systeem politica, nu in de gemeente politiek, wat later maakt zij opwachting in de nationale politiek en speelt zoals velen in de politiek haar spelletje mee.

  Like

 5. Henk der Niederlander // september 19, 2018 om 20:54 //

  Jah Polderboy het mag wat kosten om Assad weg te krijgen want die wil maar niet in het straatje lopen van de westerse mogendheden.
  Dus word gezegd dat hij zijn volk onderdrukt en met gas strooit en kan er een oorlog tegen Syrie gestart worden, maar wat die sukkels in het westen maar niet willen begrijpen is het volgende.
  De gemiddelde moslim heeft een dictator nodig om een klein beetje kort gehouden te worden want zoals je over zowat de hele wereld kunt zien dat waar dictators in de moslimwereld de dienst uitmaken en de bevolking flink onder de knoet gehouden worden wil het nog wel eens rustig zijn.
  Daar waar moslims niet onder de knoet gehouden worden komt stennis.
  Ook is dat duidelijk te zien in de westerse landen.
  Men houd ze niet onder de knoet en de ellende begint.
  Doe maar eens een beetje Googlen dan zul je zien dat Ik gelijk heb.

  Like

 6. @paulzwueste Nou er is mis mee hoor om als Amsterdammer door het leven te gaan maar ik heb in een vroeg stadium Amsterdam al verlaten maar sinds het islamsterdam kom ik er niet meer zo heel erg veel meer!

  Like

 7. En wat zij ik motie Nanninga afgeschoten goh wat een verrasing totaal onverwacht loooooollll

  Like

 8. HET GEKLOOT VAN FOUT GEKOZEN POLITIEK
  De bevolking lijdt.

  Like

 9. polderboy // september 19, 2018 om 20:19

  Met andere woorden Nederland als onderdeel of provincie van de Europese Unie is reeds een verloren zaak, in de greep van de globalistische overheid en internationale instellingen zoals vluchtelingenorganisatie UNHCR, de Verenigde Naties, OPEC en de beleggers in de internationale grote maatschappijen, die ook nog eens het politieke klimaat op nationale schaal dicteren.

  Like

 10. Wat ik niet snap van Nederlanders is dat wij niet massaal de straat op gaan om Rutte af te zetten hij heeft willens en wetens de jihad gesponsord en doet dat waarschijnlijk nog steeds. We weten al van de rest van het zooitje dat zij er niets aan gaan doen dus waarom niet net zoals de russen en polen massaal de straat op i.p.v achter ons computer te zitten zeuren en zien hoe ons land naar de klote geholpen wordt. Eerlijk gezegd ik vind dat wij het verdienen we doen niets behalve klagen, ik schaam me om Nederlander te zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s