Nieuw

Slotenmaker Mohamed A. laat een oudere man met dementie acht keer betalen voor het vervangen van een slot

© Pixabay

Een 70-jarige Rotterdammer met dementie werd door een slotenmaker opgelicht. Hij moest acht keer een rekening betalen.

In totaal betaalde de oudere man ongeveer 2.000 euro. “Mijn vader maakte zes keer 250 euro over, een keer 300 euro en een keer 180 euro. De slotenmaker heeft ook gesimuleerd een monteur te zijn”, vertelt de zoon van de man.

“Hij kwam als vertegenwoordiger van de Vereniging van Eigenaren en zei dat de deur van mijn vader een nieuw slot nodig had. Hij moest 300 euro betalen voor het slot. De slotenmaker had een mobiele geldautomaat bij zich”, zegt de zoon.

Gelukkig was de zoon aanwezig tijdens het laatste bezoek van de slotenmaker. “Ik pakte hem vast en nam hem mee naar een geldautomaat om het geld terug te betalen dat hij van mijn vader had gestolen. Toen kwam de politie en arresteerde hem”, zegt hij.

De slotenmaker is een 39-jarige man genaamd Mohamed A. die toegeeft dat hij ongelijk had. “Ik ben erg dom geweest en het spijt me. Ik wilde de man bezoeken om dit op te lossen. Ik heb tenslotte alles terugbetaald”, zegt Mohamed A..

Maar Mohamed voelt zich ook slachtoffer, want de zoon waarschuwt mensen op Facebook voor zijn bedrijf. Hij vindt het oneerlijk en zal er met zijn advocaat over praten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Slotenmaker Mohamed A. laat een oudere man met dementie acht keer betalen voor het vervangen van een slot

 1. Jee, je verwacht dit niet van een mohammedaan, toch?

  Like

 2. Uiteraard niet. En zeker niet acht keer op een rij. Moslims zijn goudeerlijke strenggelovige mensen. Dit moet een hoax zijn.

  Like

 3. Volgens de koran mag een moslim zijn tegenstander en ongelovige op allerlei manieren bedonderen en dat wordt op grote schaal toe gepast.

  Like

 4. Scrutinizer // september 20, 2018 om 04:09 //

  De waarheid openbaren beschouwde Mohammed als oneerlijk…

  Like

 5. We gaan het mee maken de rechter gaat straks eisen dat die zoon zijn bericht over deze oplichter moet verwijderen .

  Like

 6. Dat is heel erg en helaas niet enkel door moslims je wil niet weten hoeveel mensen misbruik op die manier van demente oudjes maken.
  Breek me de bek niet open.

  Like

 7. Hoop ook maar niet dat die zoon die “slotenmaker” de hard heeft beetgepakt anders krijgt die zoon daar ook nog eens problemen mee.
  Zal wel weer een pro-deo advocaat zijn!

  Like

 8. Er is voor Mo nog heel veel werkt te verrichten ik Marokko.

  Like

 9. CurvedAir Bellair // september 21, 2018 om 15:07 //

  Begrijpen we meteen waarom de goedmens zo trots is op de werkende islamiet. Echte oplichters zitten niet stil en maken graag misbruik van de blanke dementerende mens.

  Dit is voldoende reden om de laffe volger van de zieke profeet het land uit te trappen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s