Nieuw

Oostenrijk wil voor EU-landen geen gedwongen immigratie – Zweedse premier woedend

Foto: Zweedse premier Stefan Löfven.

Voorafgaand aan de EU-top in Oostenrijk uitte de socialistische premier Löfven zijn woede over het toenemend aantal Europese staten die zich verzetten tegen gedwongen opvang van asielzoekers.

In de aanloop naar de huidige EU-top werd Stefan Löfven door Aftonbladet geïnterviewd.  Wanneer hij wordt gevraagd of hij de kwestie van gedwongen verdeling van asielzoekers zal blijven pushen, zelfs naar EU-lidstaten met immigratie-kritische regeringen, antwoordt hij gefrustreerd:

– Ik ben absoluut van plan me blijven in te zetten voor een dwingende herverdeling van vluchtelingen die naar Europa komen. Alle landen hebben een verantwoordelijkheid om asielzoekers op te vangen.

Verschillende landen in Midden-Europa, zoals Hongarije en Polen, hebben geweigerd een dergelijk voorstel te aanvaarden, omdat ze hebben gezien hoe immigratie uit de derde wereld de West-Europese landen heeft beïnvloed.

Nu heeft Oostenrijk, dat momenteel het EU-voorzitterschap heeft, ook gestemd voor een immigratie-kritische regering die de gedwongen verdeling niet steunt en zodoende deze kwestie niet behandeld.

– Heeft men als land het EU-voorzitterschap, is men dat voor alle landen die deel uitmaken van de EU. Veel landen vinden het belangrijk om een gemeenschappelijk asielbeleid te hebben. Dan is het zijn plicht om dat beleid uit te voeren.

Bron:

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/QlbOPP/lofven-ilsknar-till-pa-osterrike

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

19 Comments on Oostenrijk wil voor EU-landen geen gedwongen immigratie – Zweedse premier woedend

 1. Die sukkel gelooft nog steeds in zijn eigen droom.
  Andere EU-staten moeten net zoveel stuk als zijn eigen land. Als echte socialist eist-ie dat de ellende eerlijk verdeeld wordt.

  Liked by 1 persoon

 2. Reinier Vangie // september 20, 2018 om 00:53 //

  Alle EU landen hebben een verantwoordelijkheid bepaald die gek dat. Neem dat schorem lekker op in je eigen huis linkse zot. Kijk eerst maar eens hoe jij je eigen land naar de verdommenis hebt geholpen met die smerig zwarte monsters. Geestes zieke dwaas.

  Like

 3. Scrutinizer // september 20, 2018 om 04:17 //

  Bizar. Als ie gelooft dat migratie zo goed is voor de gastlanden, dan zou ie blij moeten zijn dat landen ans Hongarije en quotum niet opnemen, immers dat stelt Zweden in staat nog meer artsen en architecten te verwelkomen en alzo ee nog hogere welvaart voor de Zweden te creeren. M.a.w. als ie zijn eigen dogma’s gelooft, dan zou ie juist dolblij moeten zijn en de opportuniteit met beide armen omhelzen, door Zweden in overdrive 3x zoveel immigranten te laten opnemen. Wat een verrijking: de rest van de EU zal hen benijden…

  Like

 4. @Scrutinizer // september 20, 2018 om 04:17 /

  ik snap niet waar je bezwaar tegen maakt. Hij wil precies wat opengrenzen-aynrandkapitalistische-libertariërs als jij nastreven …

  Like

 5. De leugen regeert….. https://www.ad.nl/binnenland/zorgen-om-overbevolking~a13454c2/

  …in 2060 heeft Nederland 20 miljoen inwoners……door grotendeels immigratie als we het verhaal mogen geloven, de term migranten reeds aanwezig zou juister zijn….wijsheid en toekomst “visie”,volgens de organen die de regering adviseren…zo enorm achterlijk had ik het niet verwacht, maar ze zijn dus echt zo stom in dit land. Dit soort cijfers is geen opzet, het is totale kortzichtigheid opgevolgd door politici met het verstand van een slak.

  Ik kan wel janken om zulke enorme achterlijkheid, ik ben verbijsterd door deze onbeschaamde voorstelling van politiek gewenste “feiten”, want dit zijn de soort lieden die onze kinderen hun toekomst ontnemen, die het sociale stelsel uithollen en onze wereld verkopen aan dieren.

  Vecht !

  Like

 6. @Fubar: Waar Scrutinizer enkel op duidt, is het gebrek aan logica van de zweedse pipo. Het is namelijk óf migratie is goed, óf het is niet goed. Als de zweedse pipo het eerste beweert (“goed”) waarom zou hij dan andere landen verplichten om meer migranten te absorberen ? Je wil dan toch meer van dat “goed” ? (beter). Wellicht omdat hij zelf ook wel weet dat het niet “goed” is ?

  Like

 7. Naast geïmporteerde islam zijn het ook de idiote leiders binnen de Eu die het continent stuk maken.

  Like

 8. @GA die zijn niet idioot, die zijn duivels slim. Ze weten donders goed waar ze mee bezig zijn. De zaak wordt bewust kapot gemaakt en protesten daartegen worden in de kiem gesmoord. Ondertussen wordt iedereen kaal geplukt http://www.vrijspreker.nl/wp/2018/09/prinsjesdag-het-niet-gevoerde-debat/

  Liked by 1 persoon

 9. Nou meneer Löfven die verrijking, houdt dit dan lekker in Zweden. Laat ze allemaal doorkomen naar Zweden, geef ze een goede uitkering en een huis. De Zweedse nationaliteit natuurlijk ook. Wij lezen hier op Fenixx wel hoe de Zweden over een paar maanden over deze Pipo denken.

  Like

 10. tim pietersen // september 20, 2018 om 12:29 //

  die zweedse ( (((zweedse))) ? ) premier is een psychopatische leugenaar

  Like

 11. Dat zijn alle politici @tim pietersen. Kwartje van Kok, de 1000 euro van (op)Rutte, de onderste steen boven van MH17 van dezelfde pipo, ga zo maar door. Als je stemt, dan stem je op een psychopaat aan wie je het toestaat dat ze over jouw leven en bezittingen beslissen. Veel mensen denken dat we dankzij de overheid zo welvarend zijn (..wtf) maar het is niet dankzij de overheid, het is ondanks de overheid.

  Liked by 1 persoon

 12. Scrutinizer // september 20, 2018 om 14:29 //

  @Fubar
  1) ik wijs er slechts op dat ie zichzelf tegenspreekt en dat staat los van wat ikzelf vind.
  2) dat je het niet begrijpt, betekent dan kennelijk dat je me nooit goed gelezen hebt. Ik was altijd tegen uitkeringsmigranten die hier slechts in de hangmat willen komen hangen. Ook werkgevers zijn daartegen omdat dit de loonkost oprdrijft waardoor de kostenhandicap met lage lonenlanden verder toeneemt. (NB ik ben ook tegen autochtonen die middels het “genot” van uitkeringen de loonkost opdrijven en onze economie kapot maken).

  Like

 13. Scrutinizer // september 20, 2018 om 14:32 //

  @De Groot
  Ha. U heeft mij goed begrepen.
  Dank voor deze verduidelijking!
  Groeten.

  Like

 14. Scrutinizer // september 20, 2018 om 14:34 //

  @De Groot (II)
  Aha, ik zie dat u de vrijspreker leest.
  Dat verklaart vast veel 🙂

  Like

 15. Scrutinizer // september 20, 2018 om 14:36 //

  @De Groot (III)
  Voorwaar een mede-libertarier!
  Welkom. Gelieve hier nog veel te posten 🙂
  (en vooral op Fubar te reageren) 😉

  Like

 16. Hij denkt natuurlijk als we met z’n allen ten onder gaan dan valt het misschien niet zo op.

  Like

 17. Vandaag zijn in Ramsgate Engeland twee 15 jarige Engelse blanke jongens gearresteerd opdat ze plannen hadden om tegen moslims te vechten….rechts extremist noemt men dat daar…15 jaar…
  https://www.rt.com/uk/438914-uk-teenagers-terrorism-arrest/

  Op zich een bericht zoals zovele, met het verschil dat het nu blanken zijn die de wapens willen opnemen, wat zeer waarschijnlijk het gevolg is van de vele aanvallen op blanke meisjes en ouderen door mislams en ander tuig.

  Als 15 jarigen met oorlog en dood en tegenacties in hun hoofd zitten, dan is de wereld aardig kapot gegaan sinds ik 15 was. Toen waren een brommer en grietjes versieren dromen die naspeuring nodig hadden, en nu is het wraak en dood maken…
  Tijden zijn veranderd, op straat in elk geval wel, in regeringen zitten nog steeds dure clowns, pedofielen en andere artiesten, overal waar ik kijk.

  Ik was vandaag in het lokale dorp, ff cultuur snuiven en inteelt kijken, iets wat soms moet om eten te krijgen.
  Het valt me op dat de meeste penisdragers baarden hebben tegenwoordig, van die grote hang gevallen waar een famillie Merels een huis met logeer ruimte van zouden kunnen maken.
  De donker huidigen die ik tegenkwam hadden allemaal veel ellende en zorgen, een overduidelijk probleem met hun eigenwaarde en een chronisch gebrek aan liefde, gezien hun boze gezichten en hun iets wat vrij vijandige blik naar mij, en hun ongegeneerde openlijke geslachtsdrift naar alles zonder uitwendig plassertje.
  De vrienden van Saban Baran loop je overal tegen het lijf, en de agressie geeft duidelijk aan dat men klaar staat en komt bij het slopen van anderen. Ik dan onze politici voor het goud dat men aan onze samenleving heeft toegevoegd, alleen jammer dat de politici zelf niet tussen deze mensen hoeven te laveren….

  Terwijl ik slippers had aangetrokken omdat 26 graden en zon dat rechtvaardigen, viel mijn oog op een negert met trainingspak en hoodie, die zichzelf duidelijk niet aan de bevolking als zodanig kenbaar wilde maken. Nu begrijp ik dat onze gekleurde medemens hier in onze contreien het wel eens koud kan hebben, maar dit was wel wat overdreven. Ga dan zuidelijker wonen jong.

  De pakket service wagen scheurde voorbij, remde hard en met de traagheid van een rot ei viel de bestuurder eruit. Baardmans #35 …zoals er tegenwoordig veel rijden op wagens om pakketten te bezorgen…zo veel dat een blanke chauffeur opvalt, nauwelijks te zien is. Waarom?
  Waarom Arabieren op de postbezorging, dit is heel zeker geen afspiegeling van de samenleving, dit is een monopolie. Word er soms gediscrimineerd? Zeg niet dat het zo slecht betaald dat enkel migranten het werk doen, want er is zoiets als het minimum loon en voor iedere werkloze autochtoon staan er drie UWV medewerkers te vloeken en te tieren. Werken kreng !
  Zou het kunnen zijn dat er selectief gigantische subsidies op dit soort werk zit, dat het nemen van allachtonen in dienst gratis is voor TNT en die andere bedrijven met geld toe? Zit er soms nog meer aan vast, iets van verblijfsvergunning met stemrecht en famillie hereniging? Is famillie hereniging ook geldig als iemand trouwt nadat deze een verblijfsvergunning heeft gekregen?
  Want in dat geval word trouwen en scheiden een nieuwe industrie voor de allachtoon.
  Het gaat goed met de economie hoor ik, maar is dat welzo? Het antwoord heb op al deze zaken heb ik niet, maar dat het niet klopt is mij duidelijk. De meeste oplichters hebben tot in de rechtbank een mooi sluitende boekhouding….

  In gedachten zie ik legers teken een paard tot op het bot leegzuigen.
  Lach niet broeders en zusters, burgers en buitenlui…..het paard is ons sociaal stelsel, het verschil tussen leven of in armoede sterven. Onze voorraad voor magere tijden. Het is waar we ons leven lang voor hebben betaald, een zekerheid voor als het in het leven mis gaat of we oud en gebrekking worden.
  Het geheel word nu uitgedeeld door lieden die in inrichtingen horen te zitten en ze daarom sluiten. Maar straks is het op, nu reeds moet iedereen meer “zorg” premie gaan betalen. Iedereen? Nee, er is een klein dorpje dat dapper….herstel, er is een groep die niet zelf betaald maar wel profiteert, die met ons geld uit ons sociaal stelsel alles krijgt maar niets terugstopt. nou ja, ze bezorgen ons wel veel mensne die hulp nodig hebben, meestal na een verkrachting of mishandeling.

  Dat is ook economie, veroorzakers, slachtoffers en hulpverleners….Dus toch ! ….we hebben echt een groeiende economie. Het gaat goed met Nederland. Dank je Mark en Kasja en de rest. Was de Muppetshow niet al jaren geleden ter ziele gegaan?

  Pas toen ik langs het tuinpad van mijn vader kwam werd het rustig, slechts eenmaal nog kwam ik nog een baard tegen, die een schreeuwende vrouw hielp met het gaan liggen in de bosjes. Er zijn ook goede…

  Ik besloot in al mijn boeren wijsheid dat de beste manier tegen vergrijzing niet importeren of fokken was, maar kleurspoeling. Waar is de Raki?

  Liked by 1 persoon

 18. p.s. vergrijzing komt eigenlijk enorm goed uit gezien de automatisering, het is als kunstmatig word geeconomiseerd dat het mis gaat.

  Er is een rapportage waarin staat dat Nederland in 2060 20 miljoen inwoners heeft. We hebben er in 2017 250.000 bij gekregen. Wat men heeft gedaan om het aantal in 2060 te voorspellen is een statistiek tabelletje van internet gepakt, ( google inwonersaantal nederland of ga naar https://data.worldbank.org/indicator/SP.POP.TOTL ) grafiek noemt men dat, en met een vette stift en een lineaal een lijn doorgetrokken. Dat stukje wijsheid van 3 centimeter dikke stift kost de regering ruim 2 ton….en ze plannen onze toekomst ermee…..

  We hebben in 2017 17.250.000 inwoners, in 2016 17.002.000…..en gezien alles fokt en doorfokt kan die hele statistiek de vuilnisbak in. Enkel als ze in Den Haag een Endlosung ertussen stoppen is het mogelijk, we noemen het dan “streefcijfer’….maar bejaarden sterfte cijfer zou ook kunnen, gezien de zorg en de verzorging en hoe er met ouderen word omgesprongen….dat lieve noord Afrikaanse verpleegstertje heeft nu alweer een bejaarde in kokend water gewassen, in hun cultuur is vlees pas schoon als het gekookt is, en toen er werd gezegd meneer Jansen schoon te maken….maar goed, het is pas de vierde keer dat ze het doet en ze heeft die andere twee niet levend verbrand…
  Alles gaat kapot, zorg is zorg, geen stageplek voor onwilligen om weerlozen geheel Halal af te straffen voor hun ongelovigheid. De zorg is geen plek om allochtonen gesubsidieerd werk te verschaffen door autochtone gehandicapte kinderen te “begeleiden”. In Rotterdam was het een doorlopende vernederingen show.

  De allachtoon heeft thuis niets opgebouwd en zal dat ook nooit, de hele instelling qua leven is anders, een enkeling daargelaten. Nemen en verbruiken, en zolang er makers zijn en werkers en de macht ligt bij collaborateurs gaat dat.

  In ons systeem is de rafinesse zo uitgewerkt dat ongeacht wie verkiezingen wint er te voorspellen is wie regeren. Hen die regeren staan namelijk nooit op de kieslijsten, het zijn hun handpoppetjes die er staan. En hen die echt regeren hebben ons en onze cultuur verkocht.

  Liked by 1 persoon

 19. CurvedAir Bellair // september 21, 2018 om 14:53 //

  @Duchesne:

  Allochtonen zijn eigenlijk slechts geschikt voor werk dat beter, sneller en efficiënter door machines gedaan kan worden. Maar zover ze al werken zul je ze dus tegenkomen in eenvoudige beroepen. Postpakketjes bezorgen bij PostNL is zo’n beroep. Dat impliceert wel dat autochtonen die bijvoorbeeld tijdelijk een ander beroep willen doen, niet terecht kunnen als pakketbezorger en dus langs de kant blijven staan met een uitkering. Daarmee wordt dus het argument van links dat ‘ze ook werken’ onderuit gehaald, want ze drukken anderen van de arbeidsmarkt die daardoor wél in een uitkeringstraject terecht komen.

  Met de economie gaat het niet écht veel beter. Btw is verhoogd, energiebelasting gaat omhoog, accijnzen stijgen en de zorgverzekering wordt weer duurder. Dat is dus een teken dat de spilzieke overheid weer geld nodig heeft, en niet dat het beter gaat. Zie ook het voortdurend stijgen van de staatsschuld, die gaat al hard richting een half BILJOEN euro.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s