Nieuw

Marokkaanse moslimmigrant in arrest na mishandelen dochter voor  ‘te westers zijn’

Een Marokkaanse migrant die in Italië woont, wordt beschuldigd van het zwaar mishandelen van zijn eigen dochter omdat hij het gevoel had dat zij zich “te westers” aankleden.

Naar verluidt zou de 58-jarige zijn 16-jarige dochter herhaaldelijk in hun appartement in de gemeente Soresina hebben geslagen, zo meldt Breitbart.

Volgens het eerste politieonderzoek was de 58-jarige boos geworden omdat zijn dochter zich wilde kleden en gedragen als de Italiaanse meisjes om haar heen, en verzette hij zich tegen haar inspanningen om zich aan te passen aan hun lokale gemeenschap in plaats van de islamitische tradities te volgen.

De Carabinieri was al eerder meerdere gealarmeerd over verschillende beschuldigingen van huiselijk geweld in het gezinshuis en bij de laatste oproep vonden ze het 16-jarige meisje onder de bloeduitstortingen, vooral op haar gezicht. Het slachtoffer vertelde de agenten dat haar vader haar had geslagen en tegen een muur had gebeukt. De vader werd wegens mishandeling gearresteerd en wordt momenteel onderzocht.

De zaak sluit aan bij veel andere zogenaamde ‘eercultuur’ gevallen waarin daders, vaak van allochtone afkomst, hun toevlucht nemen tot geweld om familieleden te dwingen op de islamitische manier te handelen.

Eercultuur-kwesties zijn in het bijzonder wijdverbreid in Zweden, waar naar schatting 240.000 jongeren met een migrantenachtergrond ermee moeten leven. Sinds het hoogtepunt van de migrantencrisis in 2015 is in Zweden ook het aantal mensen dat hulp zoekt bij het behandelen van eercultuur-kwesties toegenomen.

In sommige gevallen kan eerwraak verder gaan dan zware mishandelingen, zoals vorig jaar in Wenen, toen een 18-jarige Afghaanse migrant werd gearresteerd voor het neersteken en vermoorden van zijn 14-jarige zuster.

Eerder dit jaar werd ook een Italiaans staatsburger van Pakistaanse afkomst het slachtoffer van een eerwraak. Sana Cheema, 25, werd vermoord, naar verluidt door haar vader en oom, omdat ze in Pakistan een gearrangeerd huwelijk weigerde.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7737 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Marokkaanse moslimmigrant in arrest na mishandelen dochter voor  ‘te westers zijn’

 1. Ze horen hier gewoon niet want ze kunnen zich toch nooit aanpassen. Wij moeten ons steeds meer aan hen aanpassen en verbeelden zich dat zij ons de wet kunnen lezen. Hoe vaak is er een naaktschilderij verwijderd omdat die “dames en heren” daar niet tegen kunnen. Wij (ik niet) gaan daar in mee! Vreselijk gewoon! Waar gaat dit naartoe en hoe loopt dit af?

  Like

 2. Reinier Vangie // september 20, 2018 om 01:34 //

  @”Gekloot het niet, niet kunnen maar niet willen. Ik woon met mijn Filippijnse vrouw in de Filipijnen en heb mij ook aangepast aan de gewoonten van dit land. Wanneer ik dat weiger schoppen ze mij gewoon het land uit met een stempel in mijn paspoort persona non grata. Met in de Tagalog taal baboes of wel de groeten.

  Like

 3. CurvedAir Bellair // september 20, 2018 om 21:02 //

  Dat is het schizofrene van dergelijke berbers, men vertrekt naar de vette vleespotten van het Westen maar verwacht tegelijkertijd dat alles hetzelfde blijft als in de thuislanden.

  Men is te simpel om te begrijpen dat het Westen veel meer ontwikkeld en rijker is dan de nomadenlanden omdat er een veelvoud aan verschillen bestaat tussen de etniciteiten.

  Vertrek daarheen – indien de Westerse landen zo dom zijn om de onderontwikkelden toe te laten – impliceert dat je niet ontkomt aan bepaalde invloeden van de nieuwe omgeving.

  Like

 4. Deze man (die het niet waard is om ‘vader’ genoemd te worden) eruit trappen…zijn dochter redt zich wel want zij is aangepast

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s