Nieuw

Maleisië: 19 sterfgevallen door alcoholvergiftiging

De politie in Maleisië heeft zeven verdachten gearresteerd in een lopend onderzoek naar “massale alcoholvergiftiging”, 19 mensen zijn tot nu toe overleden. Nog eens 14 bevinden zich in kritieke toestand.

Ze hadden gisteravond gedronken: “Mandalay Whiskey, Kingfisher Beer en Grand Royal Whisky”, gekocht in drie verschillende winkels. In totaal 51 mannen die deze merken dronken, hebben zich aangemeld voor ziekenhuiszorg.

Bron:

https://www.thestar.com.my/news/nation/2018/09/19/mass-alcohol-poisoning-7-arrested-19-deaths-so-far/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s