Nieuw

‘Junge Freiheit’ onderzocht de invasie van Spanje en de ‘vluchtelingenleugen’

In een verslag van “Junge Freiheit” wordt levendig beschreven hoe jonge zwarte Afrikanen een gevaarlijke reis door de Straat van Gibraltar ondernemen, in de hoop op een beter leven en wat hen werkelijk te wachten staat. Het rapport werpt een kritisch licht op de rol van de media en de politiek bij het bevorderen van massamigratie.

Een tv-reportage van “Junge Freiheit” onthult meedogenloos de vluchtelingleugens van 2018. Een team van verslaggevers reisde speciaal naar Spanje in de buurt van de smalle straat van Gibraltar naar Marokko om de route van illegale Afrikaanse smokkelaars te volgen en de weg van zwarte Afrikaanse economische vluchtelingen naar Europa te volgen.

In Tarifa, de Spaanse stad bij uitstek, op slechts 14 km van de Afrikaanse kust, komen bijna dagelijks illegale immigranten aan.

Het artikel ontrafelt de leugens die vooral via de media worden verspreid:

 1. De illegale immigratie van vluchtelingen en migranten naar vluchtelingenboten vanuit Afrika, bijvoorbeeld van Marokko naar Europa, is niet te stoppen.
 2. Als gevolg van een harde migratiecursus zoals in Italië, zouden vluchtelingen verdrinken aan de Middellandse Zee

Het artikel laat zien hoe Spanje erin geslaagd is om de massale migratie van meer dan 40.000 migranten naar Spanje in 2006 met eenvoudige maatregelen te stoppen. De maatregelen omvatten repatriëringsovereenkomsten met landen van herkomst, een grotere militaire aanwezigheid in het Middellandse Zeegebied, betalingen voor ontwikkelingshulp en de ontwikkeling van detentiecentra voor gedeporteerden.

Het voorbeeld van Spanje wordt ook gebruikt om te illustreren hoe redding op zee door NGO-schepen leidt tot meer massale migratie en dus tot meer verdrinkende mensen. Pas nadat de nieuwe Spaanse premier Pedro Sanchez het NGO-schip Aquarius begin dit jaar aan land heeft laten gaan, wagen Marokkaanse sleepboten zich dagelijks met migranten op zee en laten zich door NGO-schepen redden.

Het artikel gaat ook in op de vraag hoe smokkelboten profiteren van de “hoop op een beter leven in Europa” en hoe zij het internationale recht op redding op zee voor hun eigen doeleinden uitbuiten. Een eenvoudige overtocht met een rubberboot kost bijvoorbeeld 1000 dollar, de motorboot tot en met de luxe variant Jetski navenant meer. De oversteek van de Straat van Gibraltar en de redding op zee door een NGO-schip is levensbedreigend.

Er wordt ook gemeld hoe de massale immigratie de Arabische clans in Duitsland steeds weer nieuwe helpers biedt voor hun criminele activiteiten.

Epoch Times >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on ‘Junge Freiheit’ onderzocht de invasie van Spanje en de ‘vluchtelingenleugen’

 1. Poos terug had ik hier al iets op gezegd.
  Vooral dat dit nu ook in dit bericht aangeduid wordt is het duidelijk dat Spanje zwaardere tijden tegemoet gaat, als ze dit probleem niet keihard aanpakken.
  Ik maakte al melding van veelvuldig gebruik van grote jetski´s waar drie man op kunnen.

  Like

 2. Prima docu van Junge Freiheit zoals hier te zien.
  Kleine correctie wat betreft vertaalde tekst hierboven: ‘einen harten Migrationskurs’ is geen ‘harde migratiecursus’ maar een hard migratie beleid of voor mijn part een harde migratiekoers.

  Like

 3. Reinier Vangie // september 20, 2018 om 01:17 //

  Ik vind het prima dat linkse Spaanse premier Pedro Sanchez al die gasten binnen haalt op voorwaarde dat Frankrijk en Italië hermetisch de grenzen sluiten de EU zero Euro,s doneert aan dat achterlijke Spanje. Laat dat land maar verzuipen inclusief dat zwarte getijsem.

  Like

 4. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s