Nieuw

Inbreng Geert Wilders Algemene Politieke Beschouwingen 2018

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Inbreng Geert Wilders Algemene Politieke Beschouwingen 2018

 1. Diana Steijn // september 19, 2018 om 16:55 //

  was top

  Like

 2. wat die pechtholle daar aan het eind lult, is zowat van complete bullshit ( vanaf ca. 1:06:00 ) De Pvv hadden ze zélf mee uitgesloten ( een ondemocratisch, naar het volk toe zelfs een misdaad ) en aan de kantlijn gezet. Dan hadden ze dat niet moeten doen, had PVV ook mee regeren kunnen.
  Ook die Asher Seegers, Buma en laten we het niet over ene Kuzu hebben, wat een stel nozems. Ze snappen, willen niet begrijpen wat Wilders al zo vaak probeert hun aan het verstand te peuteren, krijg er haast braakneigingen van.

  Like

 3. Daarom kijk ik het al lange tijd niet meer. Zowel bij Geert als de kemphaantjes die naar de microfoon rennen, is het steeds hetzelfde liedje. Een eeuwige herhaling van dezelfde zetten. Ik heb het onderhand wel gezien.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s