Nieuw

Hassan had een slechte dag: Richtte een pistool op een politieman en dreigde zijn kinderen te “neuken” in de tapijtwinkel

Hassan gearresteerd.

Hassan wilde alleen maar even naar de tapijtwinkel gaan en een bidmatje kopen – maar de dag eindigde met een achtervolging door politiehelikopters en een dramatische arrestatie. Hij had met een pistool een politieman bedreigd en bovendien de vrouw van de politieagent in haar gezicht gespuugd met de dreiging dat hij haar kinderen zou “neuken”. Daarvoor had hij het wapen getrokken tegen twee wegwerkers.
– Fuck de politie! Fuck Zweden!, riep Hassan.

Op 2 augustus 2018 waren een politieman en zijn vrouw op weg naar naar de tapijtwinkel Rusta in Svågertorp in Malmö toen Hassan met zijn auto kwam aanrijden. De 27-jarige Arabier parkeerde illegaal door zijn auto op de  rijrichting vlak voor de ingang van de winkel te plaatsen.

Toen de politieman en zijn vrouw, samen met andere mensen op de parkeerplaats, Hassan confronteerde, wuifde hij hen simpeltjes weg en ging de winkel in. De politieman ging hem achterna en toen ze bij de drukke rij voor de kassa stonden, vroeg hij hem nogmaals om zijn auto te verplaatsen.

Hassan antwoordde: “Wat wil je, je moet me niet vertellen wat ik moet doen!” De vrouw van de politieman legde uit dat ze het tapijtje dat de Arabier wilde kopen zou vasthouden terwijl hij naar buiten ging om zijn auto te verplaatsten.

– Jij Zweedse kut, hoer! Ik zal jou en je kinderen neuken!, schreeuwde Hassan.

© Politie

Hij schreeuwde ook dat alleen de man van de vrouw hem mocht aanspreken. De vrouw koos er toen voor om de 27-jarige in zijn nek te spuwen. Hassan reageerde met twee keer in haar gezicht te spugen.

Toen liep de 27-jarige de winkel uit, maar de politieman ging hem achterna en greep hem in zijn nek. Ze kwamen op de grond terecht en stonden op, waarna Hassan stenen op de politieagent begon te gooien. Een van de stenen trof de nek van de politieagent, hij raapte toen zelf een steen op voor zelfverdediging en vertelde de Arabier dat hij een politieagent was en dat Hassan was gearresteerd.

Maar Hassan grijnsde alleen maar en ging naar zijn auto. De politieman, die vanwege rugproblemen niet kon rennen, belde de politieautoriteit en legde de situatie uit. De 27-jarige moslim reed een stukje weg, maar draaide plotseling om en reed snel terug naar zowel de politieagent als zijn vrouw. Toen hij hen naderde, reed hij langzaam, hief zijn arm op, en terwijl hij grijnsde richtte hij een pistool op het echtpaar .

Beiden waren erg bang en de vrouw begon te beven.

– Omdat ik dagelijks met moordzaken in Malmö werk, weet ik hoe weinig iemand nodig heeft om zijn wapen te gebruiken. Ik was in mijn burgerkleding onbeschermd kon mijn vrouw ook niet beschermen. Tijdens de 28 jaar dat ik als politieagent heb gewerkt, heeft nog nooit iemand een pistool op me gericht, zei de politieagent tijdens het proces.

Toen de politieman en de vrouw een paar minuten bij hun auto hadden gestaan, vlogen er plotseling stenen door de lucht. Het bleek Hassan te zijn, die zich achter een auto had verstopt en met stenen gooide. De politieman vertelde Hassan opnieuw dat hij gearresteerd was. Toen antwoordde de 27-jarige: “Kom op dan, kom op dan, kom op dan”, en liep naar de vrachtruimte achter de winkel.

De politie had inmiddels patrouillewagens en een politiehelikopter richting Hassan gestuurd, die nadat zijn Fiat werd gevonden later in Hyllie op dezelfde dag werd gearresteerd.

Een soortgelijke gebeurtenis had zich een paar maanden eerder, 31 mei 2018, in Arlöv voorgedaan. Hassan was toen met zijn twee kleine kinderen op weg naar de kleuterschool toen hij op wegwerkers stuitte die hij begon uit te schelden.

De wegwerkers drongen er bij hem op aan om zich tot de gemeente te wenden als hij klachten had.

– Fuck Zweden! Fuck de politie! antwoordde Hassan.

De Arabier schreeuwde dat hij de wegwerkers in hun hoofd ging doodschieten en trok een pistool uit zijn broek. Daarna stapte hij in zijn auto en reed verder. Beide wegwerkers meldden het incident later aan de directie, omdat ze de dreiging serieus namen en stijf van afschuw waren Zij deden zelf geen aangifte, maar werden door de politie gecontacteerd.

De 27-jarige ontkent  dat hij deze dreiging heeft uitgesproken of met een pistool heeft gezwaaid, schreef de Expressen toen hij werd vervolgd.

Het huisonderzoek toonde aan dat de pistolen die hij vasthield luchtdrukwapens waren.

Uit openbare documenten blijkt dat Hassan is geboren in april 1991 en een Deens staatsburgerschap bezit. Hij heeft zeven eerdere vonnissen in zijn strafregister. Het Deense strafregister toont vonnissen die verder teruggaan in de tijd.

Op 6 september 2018 maakte de rechtbank van Malmö het vonnis bekend. Hassan is veroordeeld wegens mishandeling, twee gevallen van grove onwettige bedreiging, poging tot geweld tegen een ambtenaar, ernstige bedreiging tegen een ambtenaar en drugsovertredingen. Het vonnis was een jaar en vier maanden gevangenisstraf. Hij moet ook een schadevergoeding van 1.500 euro betalen aan de vrouw van de politieman, 2.000 euro aan de politieman en 1.500 euro aan een van de wegwerkers.

Hassan heeft eigenlijk een andere naam.

Bron:

http://www.friatider.se/hassans-d-liga-dag-drog-pistol-mot-polisman-och-hotade-knulla-polisfruns-barn-inne-p-rusta

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8461 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

15 Comments on Hassan had een slechte dag: Richtte een pistool op een politieman en dreigde zijn kinderen te “neuken” in de tapijtwinkel

 1. Flying_Dutchman74 // september 19, 2018 om 14:20 //

  Een product van inteelt wat een kut kop.

  Like

 2. CurvedAir Bellair // september 19, 2018 om 14:29 //

  En dan te bedenken dat er blanke vrouwen zijn die deze incestueuze gedrochten met hun geatrofieerde spierstelsel en dierlijke brein aantrekkelijk vinden.

  Eén van de oorzaken van de teloorgang van de Westerse Wereld.

  Liked by 2 people

 3. In feite zouden al die kansparels bij binnenkomst verplicht Androcur moeten slikken. Zou een hoop ongewenst geneuk en aanverwante handelingen schelen!!

  Like

 4. Castreren zoals die geitenneukers dat kamelen doen.

  Een steen op de grond het scrotum op de steen leggen en dan met een andere steen heel hard herhaaldelijk op dat scrotum slaan.

  Een mevrouw van Groen Links vroeg mij of dat geen pijn deed.

  Nee, alleen als je vinger er tussen komt.

  Liked by 2 people

 5. koddebeier // september 19, 2018 om 16:06 //

  Fijn he, dat de EU en je regering dat inteelt tuig hebben binnen gehaald.

  Like

 6. De arabier heeft veel weg van Yasser Klaver.
  Er staat ons nog wat te wachten.

  Liked by 1 persoon

 7. Flying_Dutchman74, heel goed gezegd!

  Like

 8. Frans Wouterse // september 19, 2018 om 17:26 //

  Wat mij opvalt telkens, moslims hebben het altijd over kinderen pakken. Z>al de invloed van de pedofeet Mohammed zijn. Maar ik weet ook, dat ze liefhebber zijn van anale seks, kijk maar bij elke verkrachtingszaak. Dat wordt dus ook door het geloof veroorzaakt via het maagdelijkheidsritueel, bijna vergelijkbaar met het celibaat, ook zo iets achterlijks..

  Like

 9. De culturele verrijking, de nieuwe gouden eeuw is aanstaande.

  Like

 10. Waarom wordt zo iemand niet direct uitgezet? Zeker verzachtende omstandigheden!

  Like

 11. Republikein // september 20, 2018 om 10:36 //

  Brown eyed handsome man.

  Like

 12. Hassan heeft niet alleen een andere naam, hij heeft ook nog eens niet-traceerbaar geld zodat er niets van schadevergoeding en boetes betaald gaat worden. Maar *om een of andere reden* komt er maar geen onderzoek naar te vorderen betalingen op ‘Hassan’ en onaanspreekbare kornuitjes.

  Like

 13. polderboy // september 21, 2018 om 07:44 //

  “Tijdens de 28 jaar dat ik als politieagent heb gewerkt, heeft nog nooit iemand een pistool op me gericht”

  Vreselijk hoor.
  Je gaat immers als ambtenaar bij de politie werken voor je veiligheid, in een groot bewapend gebouw, om niet te hoeven leven als burger, die onder al dat salafistische geweld gebukt gaat.
  Nou, veel iftarren, en anderzijds flink blijven collaboreren, en dan blijf je veilig volgens de Koran.

  Want Profeet, roep de moslims op tot de oorlog (8:65). En van deze standvastige moslims zullen er 1000 onder de 2000 zijn (8.66). Zonder slachting geen slaven (8:67). Gebruik de buit goed en vrees Allah (8:69).
  En degenen onder de moslims die emigreerden en vochten voor Allah, maar ook degenen die moslims helpen met de verovering en aan de moslims asiel geven, zijn bondgenoten! (8:72).
  https://quran.com/8/65-75?translations=20

  Like

 14. Von Puffelen // september 21, 2018 om 13:34 //

  Zo zie je maar weer wat er gebeurt in het nieuwe Europa als je nog ongewapend de straat op durft te gaan.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Hassan had een slechte dag: Richtte een pistool op een politieman en dreigde zijn kinderen te “neuken” in de tapijtwinkel – Site Title

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s