Nieuw

Globalistische denktank prijst Zweden voor zijn massa-immigratie en bijstand

Zweden is het beste in de wereld met het bijdragen aan een positieve ontwikkeling in de ontwikkelingslanden in de wereld, zo blijkt uit een rapport van de Amerikaanse denktank Center for Global Development.

Het rapport markeert jaarlijks de 27 rijkste landen ter wereld op basis van hun impact op zeven gebieden, zoals hulp en immigratie.

– Zweden is een uitstekend voorbeeld in het beheer van het milieu en heeft een migratiebeleid dat ten goede komt aan migranten, zegt Ian Mitchell, senior lid van het denkmedium en auteur van het rapport.

– We hopen dat Zweden doorgaat met het nationaal beleid dat de ontwikkeling in ontwikkelingslanden verbetert, vervolgt hij.

Het rapport is echter ontevreden over Zweden met betrekking tot defensie en dan met name over zijn relatief succesvolle wapenexport.

Het Center for Global Development wordt gefinancierd door verschillende grote bedrijven, stichtingen en de ministeries van Buitenlandse Zaken van verschillende landen.

Bron:

https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/sverige-bast-pa-global-utveckling

https://samnytt.se/globalistisk-tankesmedja-priser-sverige-for-massinvandringen-och-bistand/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8636 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Globalistische denktank prijst Zweden voor zijn massa-immigratie en bijstand

 1. Joey France // september 19, 2018 om 12:55 //

  even kijken wie hun sponsors zijn…https://www.cgdev.org/section/funding (Clintons alleen al +/- 14 M usd)

  Liked by 1 persoon

 2. CurvedAir Bellair // september 19, 2018 om 13:51 //

  De globalistische geldwolven zijn de buikspreekpoppen van die kapitalisten die er geld in stoppen.

  Van een denktank is geen sprake, gezien de eenzijdige belichting van deze zaak. Dat Zweden zucht onder de criminaliteit en de luchten steeds worden verduisterd met rookpluimen van brandende auto’s en vuurwapens houdt deze ‘denktank’ liever onder de met smeergeld gevulde pet.

  Like

 3. Alphons Mantel // september 20, 2018 om 10:00 //

  hoe groet is de milieuschade door immigratie?

  Like

 4. Zweden is het beste in de wereld! Nou gefeliciteerd. Op welke plaatsstaat Nederland ? Ik hoop laag op de lijst. Want we hebben er al lang genoeg van!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s