Nieuw

GeenStijl snapt islam weer eens niet

Mooi betoog van Wilders tegen de islamisering.

En dan komt de roze huissalafist van GS met:

Bedankt, Geert! Alleen jammer dat het betoog eindigt met het indienen van een wetsvoorstel om islamitische uitingen te verbieden. Zo werkt de vrije samenleving niet, Greet…

Weet je wanneer een vrije samenleving niet werkt ? Als je islam toelaat. Als je die vrije samenleving wilt behouden zit er maar één ding op en dat is dat je de islam radicaal en compleet verwijdert. Sla eens een geschiedenisboek open !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on GeenStijl snapt islam weer eens niet

 1. GS is visch noch vleesch en daar bereik je helemaal niets mee. Wat heeft een vrije samenleving en islam met elkaar te maken? Net zo weinig als een vrije samenleving en nazisme, we doen toch ook niet moeilijk over dat die symbolen in onze VRIJE SAMENLEVING verboten zijn!!

  Bij GS zijn het gladjakkers die smachten naar geld en dus zogenaamd genuanceerd zijn maar op het moment dat ze de “rechtse” aanhang niet meer nodig hebben voor hun inkomsten dan worden ze keihard in hun bek gespuugd, wat al diverse keren gebeurd is.

  GS is vlees noch vis, puntje bij paaltje zal je niets aan ze hebben, ze zullen de islam altijd als religie blijven verdedigen zodat de islam zich kan blijven beroepen op godsdienstvrijheid, zo krom zijn ze daar.

  Dit is mijn mening.

  Liked by 3 people

 2. Geen Stijl is meer een soort chatbox waar ze bijeen komen om elkaar met gevatte reacties de loef proberen af te steken. Het is doorgaans Max Verstappen, lekkere wijven en lala nieuws. Het is allang niet meer wat het ooit was.

  Liked by 1 persoon

 3. dat is goed verwoord door Geert hopelijk komt het binnen bij vak K en de rest.

  Like

 4. Het artikel is van Van Rossem, dat is de linkse oelewapper Bart Nijman

  Like

 5. GS plaatst wel bepaalde artikelen en benoemt bepaalde zaken die je in de msm niet of nauwelijks terug vindt en omdat ze een groot bereik hebben ben ik wat dat betreft blij met GS maar wat me bijvoorbeeld al geruime tijd dwarszit is dat toentertijd aan de bezoekers gevraagd werd geld te storten voor de docu Wild Geraas zodat het afgemaakt kon worden, dat geld werd gestort en de docu werd afgemaakt, GS de docu nooit geplaatst heeft terwijl ze de docu hadden kunnen gebruiken als leidraad en tegengeluid voor het pietendebat die ze dan met gemak zouden winnen, waarom is dat niet gebeurd? Een ander punt; mensen als Admiraal de Ruijter etc worden ter sprake gesteld door aanhangers van mo, waarom hebben ze dat niet gebruikt om mo eens ter sprake te stellen en erop te hameren dat hij ook nog eens aanbeden wordt als zijnde de perfecte mens. Die kans laten ze ook liggen, waarom?

  Like

 6. Ze zijn wel eens vaker met gelddonaties op de loop gegaan die onder het mom van een bepaald doel werden gecollecteerd. Was er niet ooit een akkefietje met de over de paard getilden met een oprichting van een eigen politieke partij? Wat gelukkig op een flop afliep, er zitten ten slotte al genoeg idioten in de 2e kamer.

  Like

 7. Wanneer komt de snijbonen en gehakt molen op tafel?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s