Nieuw

Ex-moslima Mona Walter: “De Zweden zullen binnen 50 jaar Zweden verliezen”

Leila Ali Elmi, een 30-jarige Somalische vrouw, nam afgelopen zondag plaats in het Zweedse parlement, zonder één woord Zweeds te spreken tijdens haar verkiezingscampagne.

Door: Ingrid Carlqvist – Vertaling: ‘Rommel’

– Waarom begrijpen de Zweden niet dat de Somaliërs en andere moslims hier zijn om jullie land over te nemen, zegt ex-moslima Mona Walter.

Zweden is al honderden jaren uniek in zijn weigering om iets te maken te hebben met nepotisme. De super-individuele Zweden hebben er altijd een eer van gemaakt dat ze nooit vrienden en familie hebben geholpen een baan of andere voordelen te krijgen – want dat zou oneerlijk zijn voor andere gekwalificeerde mensen.

Deze moraal is zo diep geworteld, dat de meeste etnische Zweden weigeren te geloven dat wij de idioten zijn. In de meeste delen van de wereld zien mensen het als een morele verplichting om familieleden, clanleden en landgenoten op sleutelposities te helpen. Een meerderheid van de Zweden is echter nog steeds van mening dat iedereen die naar Zweden komt, de Zweedse waarden zal overnemen en graag deel wil uitmaken van onze samenleving, alle Zweedse dingen omarmt en zichzelf Zweed gaat noemen. Terwijl wij geloven of net doen alsof alles prima terechtkomt, winnen moslims langzaam maar zeker terrein.

Het kwam zelfs voor haar eigen partij als een totale verrassing dat Leila Ali Elmi een van de twee parlementszetels op de lijst van Göteborg heeft weggerukt. De Milieupartij had haar als 21ste op de lijst gezet, wat normaal gesproken geen kans zou betekenen om parlementslid te worden. Maar Leila Ali Elmi woont in de no go-zone van Hammarkullen, waar duizenden Somaliërs wonen, en heeft haar hele campagne in het Somalisch gevoerd. Vanuit het niets kreeg ze 1.467 mensen zover om haar naam op het stembiljet aan te kruisen, waardoor ze de populairste Milieupartij-politica in Göteborg werd.

Weet niet wat ze wil bereiken

Tijdens een interview op de Zweedse publieke radio werd Leila Ali Elmi gevraagd wat zij in het parlement wil bereiken. Ze sprak met geen woord over milieukwesties:

– Ik weet niet wat ik wil bereiken. Het belangrijkste voor mij is dat wij [de Somaliërs] vertegenwoordigd worden, dat is super belangrijk. Ik wil dat de “hood” een stem heeft in het parlement.

Ze werd ook gevraagd waarom ze op Facebook heeft geschreven dat ze alleen de Somalische groep in Zweden wil vertegenwoordigen.

– De Somalische Zweden zijn Zweedse burgers en er zijn specifieke vragen die we gemeen hebben, zoals moeilijkheden en discriminatie. We hebben een stem nodig.

Mona Walter is een Somalische vrouw die in de jaren negentig naar Zweden kwam. In Somalië was ze nooit echt religieus geweest, maar hier was ze min of meer gedwongen om naar de moskee te gaan en een hijab te dragen. Na een paar jaar kwam ze in opstand, verliet de islam en werd ze atheïst. Uiteindelijk bekeerde ze zich tot het christendom.

– Jarenlang heb ik geprobeerd om de Zweden te laten begrijpen wat het islamitische doel is – het overnemen van je land. Het eerste wat ze zullen doen is sharia-rechtbanken eisen, net als in het Verenigd Koninkrijk.

De Zweden keren zich af van haar boodschap

Maar de mainstream media willen niet naar Mona Walter luisteren. Ze noemen haar controversieel en de meeste Zweden keren zich af van haar boodschap, die zij als te beangstigend ervaren.

– Zweden zijn er zo van overtuigd dat Zweedse wetten altijd van toepassing zullen zijn in hun land. Maar vraag aan een Engelsman of hij 30 jaar geleden zou hebben geloofd dat Groot-Brittannië in 2018 over juridische sharia-rechtbanken zou beschikken. Niemand zou het mogelijk hebben gedacht.

– Als Zweden de sharia-rechtbanken erkent, zullen de moslims nieuwe eisen stellen, zoals toestemming om hun eigen enclaves te besturen zonder inmenging van de Zweedse samenleving. Het einddoel is dat de sharia over heel Zweden regeert. Als er op dat moment blonde en blauwogige Zweden overblijven, maakt het niet uit – ze zullen dan allemaal achter niqabs en burka’s zitten.

Veel Zweedse commentatoren zeggen dat Leila Ali Elmi geen kans heeft om dingen te veranderen omdat Zweedse parlementsleden altijd de lijn van de partij volgen. Maar volgens Mona Walter is dat niet waar.

– Wat moslimparlementsleden willen is de wetten veranderen zodat moslims in Zweden toestemming krijgen om onder de sharia te leven. Ze willen hun eigen gebied besturen zonder de seculiere wetten van Zweden te hoeven gehoorzamen. Dat is het doel op lange termijn en de islam heeft veel geduld. Zoals ze zeggen: “Jullie hebben de horloges, maar wij hebben de tijd”.

Zweden willen geen nationaalsocialisme

Voor de verkiezingen op 9 september waren de meeste journalisten hysterisch over de nazi-partij Nordic Resistance Movement. Ze kregen 2.106 stemmen, wat duidelijk aantoont dat de Zweden niet geïnteresseerd zijn in nationaalsocialisme. Maar niemand lijkt bang te zijn voor het feit dat we nu ongeveer een miljoen moslims in het land hebben, waarvan er veel zijn geïnfiltreerd in de politieke partijen om hun eigen belangen te bevorderen.

De vraag is wanneer moslims in Zweden hun eigen partij zullen vormen. In België is de Islamitische Partij de laatste jaren zeer succesvol geweest, met politieke doelstellingen zoals het land tot een “100 procent islamitische staat” te maken en de invoering van de sharia-wetgeving. Ze zeggen dat België over slechts 12 jaar een moslimmeerderheid zal hebben.

Mona Walter:

– De enige oplossing voor Zweden is het starten van een massale repatriëring van de moslimbevolking.

– Doen we dat niet, dan neemt de islam het binnen 50 jaar het over. De demografie is heel duidelijk – over 100 jaar is het ‘game over’.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Ex-moslima Mona Walter: “De Zweden zullen binnen 50 jaar Zweden verliezen”

 1. Europa is binnen 50 jaar na dato een verloren continent.

  Liked by 1 persoon

 2. antiislamnu // september 19, 2018 om 17:43 //

  Zoals het er nu voorstaat zijn we verloren.

  Like

 3. We kunnen niet zeggen dat we niet gewaarschuwd zijn. Oriana Fallaci schreef destijds het boek: De kracht van de rede. Daar beschreef ze dit al. Voor mij was het eigenlijk een soort naslagwerk. Heel veel wist ik namelijk al. Boek niet meeste koop. Jammergenoeg. Bibliotheek heeft het nog.

  Liked by 2 people

 4. claasje kater // september 19, 2018 om 20:13 //

  zweden=verloren land, de rest volgt sneller dan snel

  Like

 5. Scrutinizer // september 20, 2018 om 01:11 //

  Ik vraag me steeds af, hoe ze dat dan zien.
  Als alles vreedzaam verloopt dan worden we t.g.v. democratie een moslim staat, zodra we outnumbered zijn over X aantal jaren.
  Maar dat is nu net het punt: ofschoon we nog ver verwijderd zijn van 50,1% moslims, is het samenleven met hen vandaag reeds (bij “amper”ca. 20%) alleszins rustig. Dus lang voor we bij de gevreesde 50,1% aanbelanden, zal er een burgeroorlog uitbreken. M.i. getriggered door een economische depressie, die an sich niet ver meer weg is. Die depressie is m.i. maximaal nog een jaar of 3 (het beginpunt zelfs eerder, maar dat het echt pijn doet met werkloosheid op Griekse niveau’s is niet meteen vanaf dag 1) en de eruit voortkomende burgeroorlog een jaar of 5 vanaf vandaag.
  Dan is het de vraag hoe die zal verlopen.
  Cruciaal is daarbij aan wiens kant politie en leegr zullen staan.

  Als die aan de kant van de moslims staan, zijn we kansloos. Dan wordt een dictatuur gevestigd met de autochtone als onderdrukte meerderheid in een apartheidsregime ten gunste van de moslims. Dat zal hen dan weinig moeste kosten. Ik verwacht dan ook dat de legertop zich zal bekeren en uiteindelijk elke militair die zijn baantje niet wil verliezen evenzeer. Dat bekeren gaat makkelijk en is voor mannen (wat de meeste militairen zijn) helemaal niet zo’n probleem. Ethisch zullen ze wel niet veel bezwaar hebben. Ze hadden immers al die jaren ook geen bezwaar om van afgeperst belastinggeld te leven, dus van hun ethiek zou ik me maar niet teveel voorstellen. Wiens brood men eet, etc.

  Mocht het leger zich toch aan onze kant scharen (en die kans is niet 0, al zou ik er mijn boontjes niet voor in de week leggen) dan maken we een redelijke kans immers het leger bestaat uit professionals en onder de moslims zijn het alleen die uit de harde kern die met wapens kunnen omgaan. Stel dat van de 2mln moslims in Belgie er 1mln mannen zijn, waarvan 600k in de leeftijdscategorie 15-55j. Dat is inderdaad wel veel meer dan 24k beroepsmilitairen (25x zelfs), maar van die 600k zijn er hoogstens 60 die al ooit eens een pistool in de hand hadden en die zijn toch niet zo goed getraind als beroepsmilitairen en beschikken evenmin over de zelfde mate van organisatie en commandostructuren.
  Ja, splintergroepen en lone wolves met bommengordels kunnen veel schade aanrichten en doden veroorzaken, dus ik zeg niet dat het een makkelijke klus wordt maar uiteindelijk winnen de autochtonen wel. Let wel: dat kan lang aanslepen, pakweg een jaar of 10 zoals in Joegoslavie en in de tussentijd mogelijk 400k mln dodelijke slachtoffers maken onder de 8mln autochtonen (cq. gelijkaardige percentages in NL en elders in de EU) plus nog een veelvoud aan (zwaar) gewonden, mogelijk voor het leven. De kans dus om niet gedood te worden is dan weliswaar 95%, maar de kans om niet gedood en evenmin zwaar gewond te raken is dan amper 80%. Heb je een gezinnetje van 3 of 4, reken dan maar uit wat de kans is dat jullie met zijn allen de burgeroorlog ongeschonden overleefd hebben in 2030. Op individueel vlak, lijkt emigratie me dan ook het verstandigst.

  Maar terug naar het macro-plaatje: ten eerste verwacht ik dus niet dat onze samenleving geleidelijk aan opschuift richting moslim meerderheid in 2068 (“over 50 jaar”) maar dat er láng voordien een burgeroorlog uitbreekt, uiterlijk 2025 en mogelijk eerder. Die zal beslissend zijn voor de verdere toekomst van het land. En ten tweede verwacht ik dat die ofwel in maximaal 24 maanden beslecht is als het leger zich aan de kant van de moslims schaart en dan zijn de autochtonen de klos, of anders dat “we” uiteindelijk wel zullen winnen maar dat dit wel 10 jaar kan duren en dat daarbijaan autochtone kant ca. 5% dodelijk slachtoffers vallen en 20% zwaar gewonden.

  Kortom: in het snelste geval begint de burgeroorlog in 2020 en zijn de autochtonen in 2022 verworden tot dhimmi’s, of in het uiterste geval begint het pas in 2025 en is de zaak in 2035 beslecht. Maar da’s dus over ca. 17 jaar, dus lang voor 2068.

  Tot slot merk ik op dat de situatie i.g.v. het leger de kant van de autochtonen kiest, niet automatisch tot overwinning zal leiden. Immers dat kan lang duren en veel zal dan afhangen van of het buitenland zich ermee gaat bemoeien. Stuurt Erdogan troepen? Krijgen we hulp van Trump? Of kiezen de VS onder de deep state juist partij tegen ons? Verschijnt Putin als redder ten tonele?
  Wat ik wil zeggen is: als ons leger zich tegen de autochtonen kiest, is het snel afgelopen, maar als die tegen de zich hier reeds aanwezige moslims keert, is het lang geen zekerheid dat het na 10 jaar uiteindelijk wel tot een overwinning leidt. Er is een grote kans maar er zijn nog te vele onvoorspelbare factoren. Ja, sommige ervan kan je bedenken, zoals ik hierboven net deed, maar of ze zich zullen voordoen en wanneer en welke dan doorslaggevend zal zijn (Erdogan of juist Putin), dat blijft vooralsnog koffiedik kijken.

  Alleszins is het een naive illsuie te denken dat we pas over 50 jaar (via demografische/democratische weg) in een moslimstaat eindigen, wat bijna de illusie geeft dat we de eerste 50 jaar eigenlijk nog niet echt wat te vrezen hebben. M.n. voor wie al boven de 35 is, is dit bijna geruststellend: “o, tot mijn 85e is dit nog geen moslimland. Nou misschien ben ik daarvoor al jaren dood en anders, ach ja de laatste 2-3 jaar avn mijn leven. So be it dan maar”. Neen, als je nu jonger dan 75 bent, maak je dan maar flink zorgen want er staat je nog een hoop ellende te wachten, op vrij korte termijn zelfs.

  Like

 6. Scrutinizer // september 20, 2018 om 01:19 //

  @mezelf
  Correctie:

  5e lijn: “alleszins” moest zijn “allerminst”
  Verder een reeks spel en typefouten maar die leiden niet to begripsverwarring.

  Like

 7. Het echte probleem is dat de moslims geen meerderheid hoeven te vormen om hun zin te krijgen wat betreft het invoeren van o.a. een Islamitische Wetgeving en een zekere vorm van zelfbestuur in hun enclaves.

  Met de onvoorwaardelijke steun van de linkse partijen krijgen ze hun zin toch wel, met als voorbeeld Engeland waar de sharia-rechtbanken al een realiteit zijn.
  De islamisering gaat dermate stapsgewijs en min of meer geruisloos dat dit een onontkoombaar fenomeen zal zijn.
  Alleen een hevige financiële crisis met een massale werkeloosheid als gevolg kan voortijdig een escalatie gaan opleveren omdat dan de uitkeringen en diverse toeslagen niet meer te betalen zijn.

  Waarom komen die moslims zo graag hier? Omdat de verzorgingsstaat hun invasie en hun bezettingskosten ruimhartig financiert. Maar als die verzorgingsstaat ineenstort zijn die bezettingskosten niet meer te handhaven op het huidige niveau met grote maatschappelijke onrust als gevolg.
  En dan is er een niet geringe kans op een burgeroorlog waarbij de moslims worden gesteund vanuit Saoedi-Arabië, want de religieuze baardmannen in Mekka zijn de architecten van dit scenario.

  Er zijn financiële deskundigen die de volgende crisis binnen 3 tot 5 jaar verwachten.
  Dus nog enig geduld voordat op zijn Hollands gezegd: ‘hier de pleuris uit zal breken.’

  Gelukkig voor ons Nederlanders zal ons Koningshuis vanuit Argentinië ‘den strijd voortzetten om onze Overzeese Gebiedsdelen te beschermen en zo nodig met alle beschikbare middelen te verdedigen’.

  De weinige gebiedsdelen die nog over zijn liggen echter wel erg ver weg…

  Like

 8. CurvedAir Bellair // september 20, 2018 om 20:54 //

  Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de ingestroomde hordes in Zweden alsmede hun slippendragers van de deugbrigade bekritiseerd worden.

  We moeten dus niet vreemd kijken als deze Zweedse versie van Ayaan Hirsi Ali op de één of andere manier weggewerkt wordt.

  Like

 9. Deze dame heeft volkomen gelijk; wie kan het beter weten dan zij? Waarom zijn die Zweden nou zo oerstom dat ze weigeren naar haar waarschuwing te luisteren??

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s