Nieuw

De macht zal uitgaan van het volk

Heeft u die vent met die bolle kop gezien, die de hele dag verveeld uit zijn oogjes zit te kijken? En op commando zijn riedeltje voorleest en zwaaibewegingen maakt?

Dat is jullie “koning”- eigen schuld.

Zijn opa was SS’er, zijn oma NSB’er, zijn paps een Totenkopf-fascist en zijn moeke een steeds verder in elkaar gedoken oude sok met te veel, veel te veel gestolen geld.

Herstel de Republiek >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10060 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

12 Comments on De macht zal uitgaan van het volk

 1. Reinier Vangie // september 20, 2018 om 02:00 //

  Ik ben geen waarzegger en heb geen glazen bol 1 ding weet ik zeker een burgeroorlog kan niet uitblijven. Je kan een volk net zolang blijven trijteren totdat de bom barst. Voorbeeld Roemenië en dictator en tiran Ceausescu werd uiteindelijk ook geëxecuteerd. Elk volk heeft een grens van acceptatie en daar moeten tirannen niet overheen gaan.

  Like

 2. Nee, ik kijk heel bewust niet naar die plofkop. Nog geen seconde. Ik kan gewoonweg die poppenkast niet aanzien. Wel heb ik bij de algemene nabeschouwingen genoten van Geert, die Pechdrol en Ku(t)zu even te kakken heeft gezet. Heerlijk, puur vermaak!

  Liked by 1 persoon

 3. Jeanette K // september 20, 2018 om 10:09 //

  Macht aan het volk? Waar kan ik braken? Het bulkt in dit land van de meelopers, ze zitten in de hoogste kringen, politie idem dito godverdomme!

  Like

 4. De Nederlander komt niet in opstand en al zeker niet zolang men op de anti-Nederland partijen blijft stemmen.
  Hoe ging dat liedje uit de jaren 60 ook alweer…….
  Nederlander is een meelzak je kunt er op blijven slaan, hij gaat toch niet staan.

  Like

 5. @Reinier Vangie, laten de tirannen er maar wel overheen gaan, des te eerder breekt de pleuris uit. Het punt van uitbreken naderd in Frankrijk en Duitsland.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // september 20, 2018 om 11:43 //

  Lisa; Het goede nieuws; D66 duikelt in de peilingen in duizelingwekkende diepte.
  Het slechte nieuws; GroenLinks wordt in diezelfde peilingen de TWEEDE partij van Nederland terwijl de VVD slechts minimaal verliest !

  Like

 7. ik heb kunnen vermijden dat ik ook maar iets van dat gestoorde toneelstuk heb gezien,ik heb niets met oranje en het koningshuis is nog amper Nederlands bloed, duitse opa, duitse vader, madame M uit Argentinie, ze doen zoveel goeds wordt er tegen mij gezegd als ze weer eens de halve wereld over vliegen

  Like

 8. Geert Wilders in topvorm!

  In klare en duidelijke taal noemt hij de problematiek bij de naam: de knieval van de rechterlijke macht voor bedriegende en criminele asielzoekers en de discipelen van dictator Erdogan die hier de Islamisering organiseren op onze kosten.

  7 miljard euro aan bezettingskosten moeten we jaarlijks ophoesten in het kader van de omvolking op bevel van Brussel.
  Asielzoekers genieten een onaantastbare status, uitzetting van uitgeprocedeerde profiteurs is in de praktijk niet haalbaar.

  De waarheid verkondigen heet vandaag de dag ‘populisme’, en zodoende kan de islamisering geruisloos plaatsvinden onder de goedkeurende ogen van de linkse politieke elite en die Turk met die vierkante kop.

  We gaan op deze manier onze ondergang tegemoet en onze koning leest jaarlijks het scenario voor opgesteld door Mark Rutte zonder met de ogen te knipperen.
  ‘ík zal handhaven!’ was ooit de lijfspreuk van ons Koningshuis en nu is de leuze; Tolerantie & Verdraagzaamheid. In de praktijk dus open grenzen voor miljoenen moslims en Afrikanen.
  Een meerderheid van onze bevolking is het met Wilders al of niet stiekem eens maar die mening weerspiegelt zich helaas niet in de samenstelling ons parlement.

  De collaborateurs verdringen zich voor de interruptiemicrofoon om hun steun te betuigen aan de radicale islam en om de waarheid te betitelen als ‘onzin’ vanuit opportunistische overwegingen of hun religieuze plicht zoals DENK.

  Wilders is geen populist maar een realist en daarom valt zijn boodschap niet goed bij de politieke elite en de discipelen van Erdogan.
  Hopelijk gaan we in de nabije toekomst Italië achterna waar Salvini de mening van het volk weergeeft en overgaat tot effectieve maatregelen om de invloed van de islam terug te dringen.

  ‘Ik zal handhaven!’ Maar dan met harde hand en met alle mogelijke middelen.

  Like

 9. Reinier Vangie // september 20, 2018 om 12:33 //

  Ik las in de grootste krant van Nederland zijne heiligheid eerst PP nu KKof wel Prins Pils naar Koning Kwal en die linkse Trix er weer effe 202.000 Euro er bij KRIJGEN van ons belasting geld en dat de belastingen als ik het goed gelezen heb 8.000.000 Euro omhoog gaan. En dan ook nog beweren dat we er volgend jaar op vooruit gaan. Ik krijg een steeds grotere haat tegen die griezel rutte en zijn bende oplichters.

  Like

 10. Reinier Vangie // september 20, 2018 om 12:37 //

  Ik bedoel 800.000.000,00 Euro vergat een paar nulletje.

  Like

 11. Reinier Vangie // september 20, 2018 om 12:41 //

  Handhaven doet de politiek en de politie alleen bij autochtone Nederlanders.

  Like

 12. Mijn oordeel: Nee, nooit gaat de macht van het volk uit. De geschiedenis leert dit. Dat zal ook nu niet gebeuren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s