Nieuw

Zuid-Koreanen demonstreren tegen Arabische “vluchtelingen”

Screenshot YouTube.

Zuid-Koreanen zijn massaal de straat opgegaan om te protesteren tegen de zogenaamde vluchtelingen uit Jemen. Het zou zich hier handelen om de eerste immigratie-kritische beweging van Zuid-Korea.

Gedurende de hele zomer hebben de Zuid-Koreanen gedemonstreerd om de Arabieren te beletten het land binnen te komen. “Schop de nepvluchtelingen eruit!” Is een veelvoorkomend slagwoord tijdens de volksdemonstraties die onder andere zijn gehouden op het eiland Jeju, waar honderden zogenaamde vluchtelingen zijn geimporteerd.

Volgens de New York Times was Jeju eerder een paradijs voor huwelijksreis-toeristen en een eiland waar ook vrouwelijke duikers en golfers van genoten. Daarna kwamen de Arabieren, die volgens de New York Times de Jeju bewoners op de vlucht hebben gedreven.

Zelfs in de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul zijn er demonstraties gehouden tegen de moslims. Yang Eun-ok, die de protesten in Jeju leidde, vertelt de New York Times:

– Ze kunnen meer vrouwen krijgen en veel kinderen produceren. Nu bestaan ze uit 500 mensen. Hoeveel zullen het er over 10 en 20 jaar zijn?

In 2017 ontving Zuid-Korea 51 Jemenitische asielzoekers. In de eerste vijf maanden van 2018 waren 561 Jemenitische asielzoekers naar het tot dan toe vrij homogene land gekomen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Zuid-Koreanen demonstreren tegen Arabische “vluchtelingen”

 1. Zo dit land wil de toestromen nu al stoppen. Volgens mij lezen ze daar de berichten die op Fenixx geplaatst wirden!

  Like

 2. ieznogoedh // september 18, 2018 om 12:53 //

  Ze kunnen meer vrouwen krijgen en veel kinderen produceren. Nu bestaan ze uit 500 mensen. Hoeveel zullen het er over 10 en 20 jaar zijn?

  Ha, alweer een sluitend bewijs dat Oost-Aziaten een hoger IQ dan de rest van de wereld hebben. (Dat Oost er maar even bij want ook Pakistan, Afghanistan en nog veel meer stannen horen bij Azië en daar is het IQ allesbehalve hoger).

  Like

 3. Zij hebben het in elk geval wél begrepen.

  Like

 4. Joey France // september 18, 2018 om 13:29 //

  @ieznogoedh: dat laatste heeft alles met inteelt te maken door stamtradities

  Like

 5. polderboy // september 18, 2018 om 13:53 //

  In Korea wonen meer dan 2 miljoen buitenlanders, die erin kwamen met een arbeidsvergunning,
  http://english.yonhapnews.co.kr/news/2017/06/21/0200000000AEN20170621005100315.html
  Je wordt er geacht te werken, je aan te passen en de taal te leren.

  Het land is daarom een regelrechte hel voor het soort asieleisers dat West Europa overwoekerd, die de hele dag met een uitkering hun eigen no go zones mogen inrichten zoals ze bij de Taliban gewend zijn.

  Like

 6. Slimme mensen die Zuid Koreanen!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s