Nieuw

VS reduceert aantal vluchtelingen naar 30K

De regering-Trump reduceert het aantal vluchtelingen dat volgend jaar in de Verenigde Staten wordt toegelaten tot 30.000. De aankondiging komt ondanks protesten van globale humanitaire groepen dat het plafond van dit jaar van 45.000 te laag was. (17 sept.)

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5816 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on VS reduceert aantal vluchtelingen naar 30K

  1. Vind 30.000 nog veel! Maar beter daar dan hier!

    Like

  2. Geen 30.000 maar nul…elk land is zelf verantwoordelijk voor zijn inwoners.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: