Nieuw

Turkije hartstikke aantrekkelijk om in te investeren – zeggen ze zelf

Sinds ISIS promotor Erdogan zijn macht consolideerde vorig jaar, en voor miljarden van Turkse tegenstanders hun ondernemingen onteigende werd Turkije hartstikke aantrekkelijk om in te investeren, zeggen ze zelf op hun website:

“Turkey became the 7th most popular FDI destination in Europe in 2017.”
http://www.invest.gov.tr/en-US/investmentguide/investorsguide/Pages/FDIinTurkey.aspx

Door: Polderboy

Dat blijkt dus promo gelul, want de risico’s zijn dusdanig, dat investeerders wel uitkijken, en in Der Spiegel lees je zelfs dat buitenlandse, zoals de Duitse, ondernemers bij de islamist ook al de hete adem van nationalisatie in de nek voelen.

Sowieso is Turkije een belangrijke handelspartner en schakel in de productieketen van EU multinationals, maar ook de financiële dienstverleners in de EU hebben er grote belangen:
http://www.mfa.gov.tr/commercial-and-economic-relations-between-turkey-and-the-federal-republic-of-germany.en.mfa

Tegen de stroom in gaat de Duitse staat nu 35 miljard lappen, zelf alle risico’s dragen, terwijl normaal zoiets middels een multinationaal consortium gespreid zou worden. Chinezen eisen overigens een bezit bij investeringen, en Erdogan de onteigenaar is een te groot risico.

Laat die EU dhimmies dus maar lappen.
De moslimbroeders, Erdogan, maar ook Qatar, nemen het er ondertussen van. Qatar doet Erdogan een cadeautje toekomen van een half miljard: zijn eigen Airforce One, een privé Boeing 747 van een half miljard.
https://www.reuters.com/article/us-turkey-qatar-aircraft/turkeys-erdogan-defends-gift-of-luxury-plane-from-emir-of-qatar-idUSKCN1LX0YN
Om het de EU nog eens extra in hun gezicht te smeren, lazert Erdogan ook nog een Engelse soldaat die tegen ISIS vocht voor ruim 7 jaar de bak in:
https://news.sky.com/story/former-uk-soldier-joe-robinson-who-fought-islamic-state-jailed-in-turkey-11498469

Maar goed, Maas en Steinmeier lijken wel dhimmie watje, maar razen en tieren als Erdogan, als het op “rechts extremisten” aankomt in eigen land.

Ik zie eerder een nieuwe fascistische EU koers ontwikkelen, waar, zoals bij Hitlers opkomst een stevige samenwerking met het grootkapitaal ,censuur en indertijd iedereen voor “communist” (i.p.v. nu “rechts extremist”) uitmaken, de opmaat was.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Turkije hartstikke aantrekkelijk om in te investeren – zeggen ze zelf

  1. Geheime deals en afspraken krijgt een gezicht…..ware gezicht van Merkel en……ware gezicht van Erdogan…….beide grote misleiders van deze eeuw.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s