Nieuw

Thierry Baudet is niet boos, maar woest

Dan vraag je je toch af wat deze lui dan wel niet gedaan hebben, die zullen met zijn 180-en wel de maitresse van de rechter groepsverkracht hebben ofzo.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

19 Comments on Thierry Baudet is niet boos, maar woest

 1. D66 gaat naar 0 zetels ,en zo heffen ze zichzelf op ,flutrechters weg ermee ,

  Like

 2. Is nu niemand die hier nog iets aan kan doen. Die rechters moeten een schop onder hun kont krijgen. Zijn niet capabel voor hun werk !

  Like

 3. Hetzelfde liedje in Zweden. Het is bijna nihil wat van die verkrachting-apen gedeporteerd wordt. Nogmaals, het hoort allemaal bij het omvolkings-plan. De mensen demoraliseren en ontmoedigen.

  Liked by 1 persoon

 4. CurvedAir Bellair // september 18, 2018 om 19:42 //

  Die politiek-correcte pisvlek, Peter R. De Vries, heeft het zojuist bij RTL opgenomen voor de dader, dat wil zeggen dit crapuul was het eens met de opgelegde straf.

  Where’s a Steve Brown when you need one?

  Liked by 1 persoon

 5. Rommel je was me net voor, ik wilde die vergelijking ook al maken met Zweden, waar de straffen taakstraffen zijn of maar een paar maanden.

  Like

 6. Volgens de rechtsspraak is het volledig OK als meisjes (verstandelijk beperkt of niet) verkracht worden.
  Tis de nieuwe norm.
  Verkrachting is OK.

  Like

 7. Nou dat opkomen voor de zwakkeren van de samenleving waar men zich altijd op beroept vind ik hierin niet terug…of de Afghaan is in deze de zwakkere of een grote aanwinst voor Nederland in het perspectief van de doorgedraaide rechters.

  Liked by 1 persoon

 8. Liked by 1 persoon

 9. Like

 10. Like

 11. antiislamnu // september 19, 2018 om 00:39 //

  Dit kan toch niet deze rechter moet ontslagen worden wegens vooringenomenheid en machtsmisbruik.
  Het zal hoop ik toch niet zo zijn dat hiermee de kous af is mijn idee een hoger beroep twee rechter afzetten en vervolgen .

  Like

 12. Like

 13. @Reinier Vangie ja waarschijnlijk de volle 24 maanden ongeacht of uw vrouw zwanger thuis zit of niet. Maar daarnaast zult u ook nog een flinke schade vergoeding moeten betalen. Wanneer barst de bom!

  Like

 14. Reinier Vangie // september 19, 2018 om 09:20 //

  @Gekloot de bom had 40 jaar geleden al moeten barsten. Dat genetisch afval heeft alleen maar ellende gebracht. En kost nu ons ook nog eens klauwen milieu belasting wegens overbevolking met daar aan gekoppeld CO2 gelul wat ons ook nog mede dank zij dat schroot kunnen dokken

  Like

 15. Thiery baudet is een heel smerig vies links mannetje recht roepen links stemen dat is de fvd .  https://www.sikkom.nl/baudet-lult-alsof-hij-de-redder-van-groningen-is-maar-duwt-stad-en-ommeland-naar-de-afgrond/
  Begint het al te dagen ? de FVD is in het leven geroepen om de PVV te ondermijnen en stemmen weg te halen na de laatste nederlaag van het linkse kabinet dat de PVV de op een na grootste partij zag worden .
  Pure paniek daar is de FVD uit voortgekomen .

  Liked by 2 people

 16. antiislamnu // september 19, 2018 om 10:46 //

  Hslot4 je hebt volkomen gelijk bij het ontstaan van de partij werd al gauw duidelijk dat dit weer een groot nep zooitje is.
  Maar je zal zien dat ze veel stemmen weghalen bij de pvv en voordat men inziet dat men bedonderd is zijn we weer jaren verder met het slamiseren van Nederland

  Like

 17. BOOS én WOEST is ’t ie……. Da’s mooi!
  En wat nu?

  Nou,…… ehhh, nix !

  Tralalalala,…pompiedompiedom,……

  Like

 18. Like

 19. Reinier Vangie // september 20, 2018 om 13:46 //

  Hij verwachte hier en niet pas in het Walhalla van de rechter 72 maagden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s