Nieuw

Syria’s Christian city: Seven years under fire at the Idlib frontline

Each night, the streets of the Christian town of Mhardeh teem with life.

Young people in trendy attire drink beer and smoke Shisha pipes, shyly eyeing up attractive passersby and posing for group selfies, while off-duty soldiers with their girlfriends sitting side-saddle whizz through the town on motorbikes.

“Look at this, even during the hardest part of the war, people are out. It’s a release, a way to forget what we are suffering because, when the mortars rain down on us, we have to hide in our basements,” says science undergraduate Samer Altouma.

As people melt back to their homes and the music and chatter fades, explosions reverberate through the ground, as waiters pack away chairs and tables.

Middle East Eye >>

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: