Nieuw

Reactie Geert Wilders op de Troonrede van 2018

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10070 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Reactie Geert Wilders op de Troonrede van 2018

 1. Kap eens met geld uitgeven socialist. Doe die staatsschuld als de bliksem naar nul en stop eens met rente te betalen aan het internationale roofbankierskartel.

  Zetten wij nootjes en chips klaar en kijken we hoe snel NL bezet wordt door dat gajes of we een ‘kleurenrevolutie’ op onze kop krijgen.

  Like

 2. Republikein // september 18, 2018 om 19:09 //

  Jaren geleden gedaan, ‘ k denk zo’n 10 jaar geleden, na 3 jaar geen tekort en 2 jaar later het rijkste land van de wereld.
  Woonde ik maar in Urugauy, alles monte video.

  Like

 3. Republikein // september 18, 2018 om 19:11 //

  Bij 2 hoort 4 en bij 4 hoort 2, stop de tijd.

  Like

 4. Scrutinizer // september 18, 2018 om 20:28 //

  @Republikein
  Momenteel gaat het niet zo best in Uruguay.
  De Argentijnse peso is nl. zwaar onderuit gegaan de afgelopen tijd en dat heeft grote impact.
  Ten eerste is daardoor voor Argentijnen alles duur in Uruguay, wat slechts is voor het toerisme, wat voor meer dan de 60% uit Argentijnen bestaat.
  Ten tweede is het exportpakket van Uruguay (vnl. landbouwproducten) niet uniek doch produceert Argenitinie al hetzelfde (en meer). Maar voor pakweg een Chinese importeur met dollars (of yuan) is alles in Argentinie nu aantrekkelijk goedkoop en dezelfde waar in Uruguay navenant duur. Dit is erg ongunstig en schaadt m.n. de agri-sector in Uruguay. Een sector die in zijn eentje ruim 17% van het BBP genereert.
  E.e.a. leidt tot failliseementen (ook in de eerder vermelde toeristische industrie) en oplopende werkloosheid en afnemende groei en oplopend begrotingstekort. M.i. is een devaluatie van de Uruguyaanse peso dan ook slechts een kwestie van tijd.
  Ik verwacht dat er 25 a 30% zal afgaan en (hoop) dat dit niet al te lang meer zal duren.
  Dat zal geimporteerde waar navenant duurder maken in local currency maar locaal geproduceerde niet, of althans veel minder (de inflatie van geimporteerde waar zal zich vertalen in een hogere loonkost en daarmee prijsstigingen van binnenlandse producten maar veel minder). M.a.w. wie over buitenlandse valuta beschikt, ziet na een devaluatie van de peso het leven in euro of dollar juist goedkoper worden. De locals met alleen inkomsten en spaartegoeden in peso gaan erop achteruit qua koopkracht. Nou goed, anderzijds kan zo de competitiviteit hersteld worden en komt de reeks faillissementen tot stilstand dus is de kans dat een local zijn baan kan behouden plots wel groter.

  Like

 5. CurvedAir Bellair // september 19, 2018 om 12:34 //

  We weten wie de sociale woningbouw in NL bezetten: moslims en ander gekleurd gespuis.

  Dus Geert; huren verlagen? Dan weten wij wel wie er weer van gaan profiteren, en dat zijn dezelfde parasitaire schoften die hier al een halve eeuw in de lift zitten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s