Nieuw

Overvallers proberen Franse supermarkt in migrantenwijk te beroven – worden zelf beroofd

Pixabay

Op zaterdagavond ging er een overval mis in een migrantenwijk in Marseille, waar een grote groep mensen de overvallers beroofde.

Rond 22.00 uur ’s avonds in het 15e arrondissement Marseille, een district waar voornamelijk alleen maar immigranten wonen, kwamen twee migranten in een BMW met valse kentekenplaten aanrijden en stormden een LIDL-supermarkt binnen.

Ze bedreigden de kassiers met zowel een jachtgeweer als een handpistool en dwongen hen het geld van de kluis af te staan.

Maar toen ze de supermarkt uitrenden, viel een menigte van vijftig voetgangers hen aan en beroofde hen van het geld, verklaart de lokale politiecommissaris.

Toen de twee mannen probeerden te vluchten voor de aanvallers, schoten ze en verwondden één man aan zijn been en met een eind hout een “oudere man aan zijn hoofd”.

Een van de twee mannen, die werd gearresteerd, was “in elkaar geslagen en overreden door de auto van zijn handlanger die met succes het tafereel ontvluchtte”.

“Het geld werd voor een groot deel geplunderd, ze waren overal toen we aankwamen, iedereen nam iets mee”, zegt een politiebron.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Overvallers proberen Franse supermarkt in migrantenwijk te beroven – worden zelf beroofd

 1. Reinier Vangie // september 18, 2018 om 11:17 //

  Barbaren

  Like

 2. Marseille ?? Maar toen ze de supermarkt uitrenden, viel een menigte van vijftig voetgangers hen aan en beroofde hen van het geld,

  Noord Afrikaanse voetgangers ???
  Denk niet dat dat echte Fransen waren .

  Like

 3. Daarom zal t niks worden, die “omvolking” de moslim, nikker of getinte ratten moorden elkaar uiteindelijk uit, omdat er niets zinnigs uit komt, behalve verkrachten, moorden, roof noem het maar op.
  Enige vervelende is dat wij er eerst aan zullen moeten geloven als het wegkijken nu niet snel verandert in daden godverdomme!!!

  Like

 4. polderboy // september 18, 2018 om 14:55 //

  Gewoon dus een alledaags tafereeltje zoals je in bijna elk moslimland aantreft.

  Laat een homo, een ietwat schaars geklede vrouw, een rabbijn of in dit geval een kerel met geld de straat over lopen en zapp, je hebt een stofwolk krioelend van de rovers, verkrachters en moordenaars.

  Roep je daarentegen hard en wanhopig “Ik heb een vacature met een leuke baan!!” dan zijn de straten tot ver in de omgeving uitgestorven.

  Liked by 2 people

 5. Ik heb beeld bij het verhaal, lach me een breuk.

  Like

 6. @polderboy wat betreft die baan zal men waarschijnlijk denken dat ze die toch niet krijgen omdat ze niet frans zijn en dus toch geen kans maken. Dus moet men er wel bij zeggen dat afkomst geen bezwaar is.

  Like

 7. Hier was dacht ik vorige maand nog een bericht over Marseille? De ene bende schakelt de andere uit om het district over te nemen. Het gaat hoofdzakelijk om afpersing en drugshandel.

  Like

 8. polderboy // september 19, 2018 om 08:52 //

  Gekloot 18:04
  Doen we, gekloot “Ik heb een vacature met een leuke baan en mijn afkomst als dhimmie en ongelovige hond mag geen bezwaar zijn om voor te willen werken!!”

  Zo goed dan, gekloot?

  Like

 9. Alphons Mantel // september 20, 2018 om 10:41 //

  Waarom zijn die immigranten er?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s