Nieuw

Opnieuw dodelijke mesaanval in Duitsland: dader heeft “Arabisch uiterlijk”

Opnieuw is een jong mens door een steekpartij om het leven gekomen, in Neumünster werd op zondag een 20-jarige Pool (foto) neergestoken en stierf aan de gevolgen van de ernstige verwondingen in het ziekenhuis. Nu zijn er nieuwe inlichtingen in deze wrede zaak:

Politieverslag 17.09.2018
Het slachtoffer is een 20-jarige Poolse burger die iets meer dan een jaar in Neumünster woonde.

Kort voor 06.00 uur op zondag 16 september was er een korte fysieke confrontatie tussen hem en de nog onbekende mannelijke dader. De achtergrond van dit geschil is nog steeds onduidelijk. Het slachtoffer leed een dodelijke steekwond; het voorwerp van het misdrijf kan op dit moment niet met zekerheid worden vastgesteld.

De dader vluchtte vervolgens naar het station. De politie gelooft dat het mogelijk is dat de dader tijdens het misdrijf een bloedende verwonding heeft opgelopen. Hij wordt als volgt beschreven: ongeveer 180 cm hoog, ongeveer 30 jaar oud, lichtgrijze capuchon, donkere driedaagse baard, Arabische verschijning, sportief figuur.

Iedereen die de dader op de vlucht heeft geobserveerd of andere informatie kan geven, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Kiel op 0431-160 3333. Onderzoekers volgen nog steeds alle aanwijzingen. Er worden zowel honden gebruikt als speciale forensische technieken. Details worden niet openbaar gemaakt om de zogenaamde dader-kennis te kunnen gebruiken voor latere verhoren. Wij vragen om uw begrip.

Onze sympathieën gaan uit naar de nabestaanden. We zullen er alles aan doen om deze zaak op te lossen.

Bild-Zeitung rapporteert:
Krystian was een beleefde jongeman, populair bij vrienden en collega’s. Een van hen zegt: “Hij kon geen vlieg kwaad doen”.

Nu is de tegelzetter die een jaar geleden uit Polen naar Neumünster kwam dood. Om zes uur ’s ochtends doodgestoken, net buiten zijn huis.

Krystian’s moeder is maandagmiddag uit Polen aangekomen. Haar zoon stuurde elke maand geld naar huis. Voor zijn broertje (8), die in een rolstoel zit.

Bron:

https://politikstube.com/toedliche-messerattacke-in-neumuenster-taeter-hat-suedlaendisches-erscheinungsbild/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7737 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Opnieuw dodelijke mesaanval in Duitsland: dader heeft “Arabisch uiterlijk”

 1. Vrouw Broekpak maar weer even “bedanken” voor de verrijking van Duitsland.
  Wat een in-en-in verderfelijk mens is dat.

  Liked by 1 persoon

 2. Het wordt nu al normaal dat er Duitsers [ in dit geval een Pool ] vermoord worden zonder dat er op het journaal melding van wordt gemaakt.
  En dat alles dankzij frau ferkel. en consorten die het hele land onleefbaar hebben gemaakt.
  Je kan nu al niet meer in een stad rondlopen zonder gewapend te zijn.

  Like

 3. tim pietersen // september 18, 2018 om 17:59 //

  riep ie halal snackbar?

  Like

 4. De volgende stille tocht wordt nog groter.

  Like

 5. Ja Guardia Angel. Ik hoop dat er een nog grotere protestmars gehouden zal worden. Wanneer is het een keer genoeg geweest. Je zou bijna immuun raken voor al die mesaanvallen. K*tvolk.

  Like

 6. Eugene de Groot // september 19, 2018 om 09:40 //

  Ik blijf het herhalen.
  Ongewapend door Duitsland of Frankrijk banjeren vandaag de dag is een serieuze poging tot suicide.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s