Nieuw

Links-liberale oppositie in Hongarije  waarschuwt voor immigratie – uit Rusland

Immigratie kan gevaarlijk zijn en een “veiligheidsrisico” vormen. In elk geval, als het uit Rusland komt, is de waarschuwing van de linkse oppositie in Hongarije.

De immigratie-kritische regering in Hongarije wordt door de linkse oppositie in het land bekritiseerd. De regering is namelijk te immigrantenvriendelijk – voor invloedrijke en rijke Russen.

Het opnemen van Russische mensen kan een “veiligheidsdreiging” zijn, is men van mening.

De immigratie van Russen maakte deel uit van een programma waarbij Hongarije een verblijfsvergunning uitdeelt in ruil voor financiële investeringen in het land.

De gegevens zijn afkomstig van Novaja Gazeta, dat zijn wortels heeft in de communistische krant Komsomolskaja Pravda.

De Zweedse staatsradio neemt de informatie serieus en beweert onder andere dat een Russische zakenman die een verblijfsvergunning heeft gekregen in Hongarije “langdurige banden heeft met de georganiseerde misdaad”.

Márta Demeter, lid van de groenelinkse partij LMP en voormalig lid van de Socialistische Partij MSZP, beweert dat de regering duizenden langdurige verblijfsvergunningen heeft verkocht aan buitenlanders, ook aan mensen met een criminele achtergrond.

–  We weten niet wie deze mensen zijn of wat hun doelen zijn en daarom vormen ze een potentieel veiligheidsrisico, niet alleen voor Hongarije maar voor de hele EU, zegt Márta Demeter tegen Ekot.

De Hongaarse regering ontkent echter het feit dat zij haar land blootstelt aan enig risico en zegt dat alle personen zijn gecontroleerd.

Bron:

http://www.friatider.se/v-nstern-varnar-f-r-invandring-fr-n-ryssland

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7045494

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Links-liberale oppositie in Hongarije  waarschuwt voor immigratie – uit Rusland

  1. Het zelfde heb ik hier al in Spanje gezien. Invloedrijke en rijke Russen die grote stukken grond direct aan zee opkopen, waar de normale mens geen toestemming voor krijgt, krijgt de Rus het voor elkaar uiteraard voor veel geld, om er een kast van een villa op te bouwen. Maar al vaker bleek de bedoelingen meer dan genieten. Er was zware grote misdaad mee gemoeid. Er was sprake van compleet in huis gehaalde maffia. De afgelopen jaren zijn dan ook diverse grote invallen in dure villa´s geweest waarbij bleek dat met bepaalde handel, belasting werd ontdoken, niets werd betaald dat nodig was, en grote geldsommen in cash werd gevonden in de kluizen in de villa.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s