Nieuw

Duitsland – meer dan 200.000 asielzoekers hebben geboortedatum 1 januari

De sterke instroom van asielzoekers heeft geleid tot een opvallend groot aantal mensen die in Duitsland wonen met de officiële geboortedatum van 1 januari.

Op 31 juli zijn 207.347 personen die bescherming zoeken en het land sinds 2014 zijn binnengekomen, op deze geboortedatum geregistreerd, zoals het Bondsministerie van Binnenlandse Zaken heeft aangekondigd in antwoord op een schriftelijk verzoek van Anton Friesen, parlementslid van de AfD. De meeste van hen, precies 125.408 asielzoekers, zouden in 2015 in Duitsland zijn aangekomen.

Het ministerie schreef: “De datum van 1 januari wordt geregistreerd als asielzoekers geen paspoorten of andere identiteitspapieren kunnen overleggen en alleen hun geboortejaar kennen, maar niet de exacte dag of maand”.

Bovendien is het in sommige landen, vooral op het platteland, gebruikelijk dat de officiële registratie van pasgeborenen slechts eenmaal per jaar plaatsvindt. Volgens de informatie wordt de geboortedatum 01.01. ook gebruikt door de jeugdzorg voor niet-begeleide minderjarige vluchtelingen als er geen papieren beschikbaar zijn.

Epoch Times >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10070 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Duitsland – meer dan 200.000 asielzoekers hebben geboortedatum 1 januari

 1. Republikein // september 18, 2018 om 18:45 //

  Mooi he, dat wordt knallen straks, gebruik een veiligheidsbril.
  Overigens was dat fenomeen hier 50 jaar geleden ook al ontdekt, mocht het niet benoemen.
  Hoera, ik ben geboren op mijn verjaardag.

  Like

 2. Moeten ze hier ook doen. Ben ik eindelijk van die vervelende verjaardagsbezoeken af.

  Liked by 1 persoon

 3. Scrutinizer // september 18, 2018 om 20:05 //

  “Nieuwjaar” is mijn verjaardag, immers dán breekt er voor mij een nieuw jaar aan. Voor mijn vrouw valt het uiteraard op háár verjaardag. Overigens is vaderdag bij ons thuis de geboortedag van onze dochter immers op die dag werd ik vader. Dat is dan tevens ook moederdag en uiteraard … nieuwjaar voor mijn dochter. Kortom een dag waarop eenieder wat te vieren heeft.
  We zouden het ook gewoon ouderdag kunnen noemen. Dat is juist voor 2/3 van ons. Dat het voor onze dochter nieuwjaar is, klopt maar zij moet zich maar schikken naar de democratische meerderheid. Daarom noemen we het dan ouderdag.
  Overigens hanteren we wel de Gregoriaanse zonnekalender. Dat is simpeler dan je te richten naar een maankalender waardoor de datum elk jaar opnieuw berekend zou moeten worden omdat die niet steeds op dezelfde dag valt volgens de algemeen gangbare Gregoriaanse kalender. Dat is tevens de reden waarom menig Aziaat niet goed weet hoe hij een westerling moet antwoorden op de vraag wat zijn verjaardag is. Maar hiervoor passen we dus.

  Like

 4. JE REINSTE FRAUDE MET IDENTITEIT DIE OORSPRONKELIJK HELE ANDERE GEGEVENS BEVAT.
  Is de ID niet te achterhalen, dan is er zeker fraude gepleegd om de echte ID te verduisteren. Daarom ook geen verblijfsvergunning uitschrijven op een nieuw ID. Te zot voor woorden.

  Like

 5. Tja dat is wel erg fraude gevoelig dit gaat verder dan wie van de 3.

  Like

 6. Heel jonge alzheimer patienten, alles kwijt en alles vergeten

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s