Nieuw

15 Russische militairen gedood – Rusland: “Israël is verantwoordelijk”

Rusland beschuldigt Israël er nu van dat het verantwoordelijk is voor het neerschieten van een Russisch militair vliegtuig boven Syrië. Israël zou bewust het vliegtuig als beschutting hebben gebruikt toen de luchtverdediging van Syrië zich verdedigde tegen de Israëlische luchtaanval.

Niet minder dan vijftien Russische militairen werden gedood toen maandag een Russisch Il-20-vliegtuig boven Syrië werd neergeschoten.

Rusland legt de volledige schuld bij Israël, ook al was het de Syrische luchtverdediging die het vliegtuig neergeschoten heeft.

Israël gebruikte het vliegtuig als beschutting na een aanval op Syrische installaties in de provincie Latakia in Syrië. Zodoende trof het Syrische verdedigingssysteem het Russische vliegtoestel in plaats van het Israëlische.

“De Israëlische piloten gebruikten het Russische vliegtuig als beschutting en brachten de Syrische luchtmacht ertoe om erop te richten”, schrijft het Russische leger in een verklaring.

– Dit is een zeer zorgwekkende ontwikkeling, aldus de televisiereporter Paula Slier, die erop wijst dat dit de eerste keer is dat Rusland de schuld bij Israël legt.

Aan boord van het Russische vliegtuig bevonden zich vijftien personen die allemaal zijn omgekomen.

“Wij beschouwen deze provocerende daden van Israël als vijandig. Vijftien Russische militairen zijn omgekomen als gevolg van het onverantwoordelijke gedrag van het Israëlische leger. Dit is volledig in strijd met het Russisch-Israëlische partnerschap. Wij behouden ons het recht op een adequate reactie”, zegt het Russische Ministerie van Defensie in een verklaring.

Het Ministerie van Defensie beweert ook dat Israël wist dat het Russische vliegtuig kon worden getroffen door de Syrische tegenaanval, maar niet van koers veranderde en Rusland nooit waarschuwde.

Israël, zoals vaak het geval is, heeft niet gereageerd op de beschuldigingen.

Tijdens de zogenaamde burgeroorlog in Syrië heeft Israël honderden aanvallen tegen het land uitgevoerd. Israël beweert dat het gaat om “Iraanse” doelen, terwijl Syrië verklaart dat Israël in werkelijkheid Syrische installaties bombardeert.

Bron:

https://www.rt.com/news/438687-israel-russia-response-il20/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

42 Comments on 15 Russische militairen gedood – Rusland: “Israël is verantwoordelijk”

 1. Israël is een warmonger geworden die liefst buiten schot blijft ,dat ze er nu de oorlog op zijn einde liep er vol ingaan is meer dan backstabben het is een oorlogsprovocatie.

  Like

 2. Lord of Hosts // september 18, 2018 om 14:17 //

  Als je je als overheidsapparaat als een stok laat gebruiken om er je buren en zelfs Rusland mee te slaan, dan komt eens de dag dat je je in een zeer netelige positie kan belanden.
  Maar heb je nog wel een keuze als je ieder jaar een miljarden-dollar-injectie krijgt?

  Yakov Kedmi; “Slimme mensen vallen niet in dergelijke situaties”
  https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=2&rurl=translate.google.com&sp=nmt4&tl=nl&u=https://topwar.ru/147154-jakov-kedmi-nazval-cahal-neumnymi-ljudmi-v-svjazi-s-tragediej-s-il-20.html&xid=17259,15700022,15700124,15700126,15700149,15700186,15700190,15700201&usg=ALkJrhhax4cMaNvNn76–Km-2SB9ZdxOMg

  Like

 3. Von Puffelen // september 18, 2018 om 14:18 //

  An eye for an eye.

  Like

 4. Dit noemt men oorlogsmisdaad, en zeer waarschijnlijk zal het grote gevolgen hebben, het is een daad van agressie die aan het laffe grensd. Gezien nu ook bewijs komt dat de BUK die MH17 neer haalde in handen van de regering van Oekraine was zou het zomaar kunnen dat de Rus het beu aan het worden is om geschoffeerd te worden en tegen maatregelen neemt. Dat zou passen in het Russische denken. De Israelisch zullen hiervoor heel erg diep door het stof moeten. Ik denk dat Israel een oorlogsbodem gaat kwijtspelen en dat zal moeten accepteren.
  Het zou volledig terecht zijn.

  Liked by 1 persoon

 5. De MH17 ging op dezelfde manier.

  Liked by 1 persoon

 6. De messen worden geslepen. Israël kan zonder de VS weinig uitrichten tegen de Russen. Het kan inderdaad slecht aflopen voor de joodse staat.

  Like

 7. Lord of Hosts // september 18, 2018 om 16:01 //

  Israël jankt tranen met tuiten en legt de volledige verantwoordelijkheid op het Assad-regime, Iran en Hezbollah.
  Maar geen uitleg geven waarom tegelijkertijd en in samenwerking, de Franse fregat Auvergne de raketten heeft gelanceerd. En geen woord over hun opdrachtgevers…

  Laf laf Israël!
  De overwinning op IGIL en hulp bij de bevrijding van Syrië en het doorbreken van de oorlog is de grote bijdrage van Rusland.
  Geen enkel land is opgestaan voor Syrië toen meer dan de helft van haar grondgebied in handen van de terroristen was. Washington en alle kruiperige bondgenoten, dus ook kruiperig Nederland, met Israël voorop gaven de soennitische barbaren financiële professionele en militaire steun.
  De EU-lidstaten werden verplicht om de grenzen open te laten voor dat soennitische gajes want dat zijn de medestrijders tegen Assad dus worden we geacht ze dankbaar te zijn.
  En dan ook nog zo’n smerige streek uithalen? Wel als koploper de VS helpen om hun macht te vergroten en Rusland uit de tent te lokken, maar niet het gore lef hebben om het nepvolk de palestijnen de grens over te kieperen?

  Liked by 1 persoon

 8. tim pietersen // september 18, 2018 om 16:15 //

  alleen een supermacht kan een supermacht als rusland schoferen

  of een boot tot zinken proberen te brengen (uss liberty) zonder aangesproken te worden

  Like

 9. Lord of hosts: Die Palestijnen zijn een deel van hun inkomen dankzij hun geeft iedereen geld en steun aan Israël it’s a mony maker.
  Ze werken in Amsterdam ook met elkaar moslims en joden.
  Omste beurt bedreigd en gebedhuis beklad =subsidie in het laadje.
  Huili huil loont.

  Like

 10. Zoals een kennis van Libanon zei, “vaag het hele midden oosten weg”

  Liked by 1 persoon

 11. Lord of Hosts // september 18, 2018 om 17:20 //

  Lul niet zo dom jaantje!
  Zonder de consequenties te overzien voert het Israëlische overheidsapparaat de opdrachten van de VS uit, net zoals alle westerse overheden.
  Waarom denk je dat de Nederlandse overheid het braafste jongetje van de klas wordt genoemd?
  De jaarlijkse miljarden injecties aan de islamitische barbaren in Syrië door onze overheid daar veroordeel je ook de Nederlandse burger niet van. Zij staan daar ook niet achter.
  Maar misschien ben jij wel een dapper vrouwtje Jaantje met je grote mond.
  Hang voor je plezier de Israëlische vlag eens uit je raam, of loop ermee op de markt in Den Haag. Of draag zichtbaar de Davidsster aan een kettinkje… misschien overleef je het….

  Like

 12. Keep on dreaming, Daniel, als je hoopt dat de joden zich zoals in verleden zullen laten afslachten heb je het mis.

  Liked by 1 persoon

 13. Het was geen gewoon vliegtuig.
  Dit vliegtuig ziet 99% van wat er rondvliegt in Syrië, maar ook boven Israël.
  Ook onderschept het alle communicatie van troepenbewgingen.
  Dit is de werkelijke reden dat Rusland zo boos is.
  De ironie is dat hij door vriendelijk vuur is neergehaald.
  En nog wel met een home made raket.
  De Israëlische vliegtuigen waren allang weer boven Israël.
  Toen de Syriëers nog wild in de rondte aan het schieten waren.
  Rusland moet niet janken, en de verkeerde de schuld geven.
  Ze zijn zelf in het mes gevallen wat ze aan Syrië hebben verkocht.

  Liked by 1 persoon

 14. Overigens goed te lezen dat Poetin ze nog wel alle vijf op een rijtje heeft.

  Like

 15. Scrutinizer // september 18, 2018 om 17:48 //

  @Lord of hosts
  Ben je zeker dat het niet omgekeerd is?
  De VS die voor Israels karetje gespand wordt.
  Ja, op hun beurt commanderen de VS de Europese landan, dat klopt.

  Liked by 1 persoon

 16. tim pietersen // september 18, 2018 om 17:58 //

  zie dat de jidf is uitgerukt in full force 🙂

  israel dindunuffin (behalve de 200 luchtaanvallen op buitenlands grondgebied)

  net zoals de vs israel niet de schuld gaf van het aanvallen van de uss liberty 2 uur lang, geeft rusland israel niet de schuld, laat zien wie ruled ……..

  Like

 17. Lord of hosts :Niet zo brutaal aub gedraag je een beetje.
  Hetgeen je neerplempt slaat nergens op en je vergeet het kruisje en homo zijn wat niet meer openbaar kan.
  Hetgeen ik beschrijf klopt wel degelijk in Amsterdam is voor beiden moslims zowel joden subsidie(meerdere) onder andere voor veiligheid.
  Volg het al jaren(kan niet anders woon ertussenin) en kijk zelf maar na zodra er maar spraken is het op te heffen gebeurd er weer iets bij de moskee of de Sjoel en voor 5jaar is de subsidie weer verstrekt.

  Maar goed terug naar Israël volgens u is Israël de huurmoordenaar van de VS net zoals de andere landen/EU?
  Maffia .
  En ja ik ben iemand die vanaf dag 1 zich druk en meer heeft gemaakt om Syrië.
  Hetzelfde voor Servïe.
  We hebben bloed aan onze handen schreef ik eerder omdat we laten ons misleiden stemmen verkeerd zijn niet adequaat en moeten van de regering af en uit de EU.
  Maar goed dat krijg je met domme mensen.

  Like

 18. Als de oorlog deze week zou uitbreken met Hezbollah of Iran, dat zijn ze van een spionage vliegtuig verlost. Iran en Hezbollah hebben minder info. En Syrië heeft hierbij geholpen.
  Zie het echte plaatje.

  Like

 19. Scevean: Dit krijgt nog een staartje.

  Like

 20. Jaantje de gewone burger heeft geen bloed aan zijn handen.
  En Servie was gewoon een voorbode wat in heel Europa gaat gebeuren.
  Moslim tegen autochtone bevolking.
  Dat wat de EU heb je gelijk. Deze zijn niet gekozen maar dienen het kapitaal.
  En dom links of rechts worden voor het karretje gespannen.
  En maak je geen zorgen om Israël, zij kunnen hun eigen boontjes beter doppen als de hele EU.
  Ook al zijn ze maar met 5 miljoen tegen het 100 voudige.
  Dat deed David(ik weet niet of je het verhaal kent) 3000 jaar geleden al met 1 kiezelsteentje.
  Hoop niet dat ik je op enige manier heb beledigd.
  Maar dit is hoe ik er over denk.
  Zolang het nog kan in Nederland.
  Het vrije woord wordt steeds meer beperkt.

  Like

 21. tim pietersen // september 18, 2018 om 19:44 //

  israel is militair een regionale macht, heeft 400-600 nukes, en voert alleen oorlog als het megaoverwicht heeft.

  hezbollah heeft alleen verdedigende kwaliteiten is dus geen bedreiging voor israel.

  iran is al 25 jaar de favoriete vijand van netanyahu (roept al zolang dat iran binnen 6 maanden atoombom heeft),
  de netanyahu/shimonperez/likud oded yinon plan clique heeft een blijvende vrede voorkomen door rabin te vermoorden, aangezien dit langdurige plannen in de weg liep.

  iran heeft ook een joodse gemeenschap (past niet bij beeld van zogenaamde aartsvijand….)

  joodse burgers in israel zullen ook de dupe worden van conflicten die haar leiders instigeren helaas

  Like

 22. Lord of Hosts // september 18, 2018 om 19:59 //

  Ah, Scrutinizer! De eerste Judaskus kregen de Joden al na WWI van VS en VK.
  https://translate.google.com/translate?hl=nl?sl=auto&tl=nl&u=https%3A//aussiedlerbote.de/2017/09/rol-ssha-v-vosstanovlenii-germanii-posle-pervoi-mirovoi-voiny/
  En ook na WWII stonden zij, VS/VK, niet te trappelen om een Joods/Israëlische staat te steunen want dat druiste in tegen de belangen die zij in het midden-oosten hadden. Maar de pro-Israëlische houding van de Sovjet-Unie gooide voor hen de roet in het eten.
  Het was dan ook niet zo vreemd dat de VS nog voor het uitroepen van de Israëlische staat de wereld verbood wapens of specialisatie te leveren aan de Joden. zij hoefden ook niet op militaire hulp te rekenen in het geval van Arabische dreiging zei Marshall:

  “Waarom zouden wij op moeten komen voor een handjevol Joden terwijl wij 400 miljoen Arabieren zoet moeten houden? Denk eens aan onze belangen, denk eens aan de Olie.”

  Maar Frankrijk en Groot-Brittannië zorgden wel voor de levering van oorlogsmateriaal en specialisatie aan de Arabische landen. De Arabieren mochten de Joden de zee in drijven… Dus Israël is wat dat betreft geen enkele dank verschuldigd aan de VS.
  Voor de VS is Israël niets meer dan een instrument, een uitkijkpost in de Arabische wereld. Als de VS ooit de macht in de wereld gaat verliezen, dan zullen ze Israël en de Joden opofferen als ze daarmee een beetje macht kunnen behouden en krijgen de Joden hun 3e Judaskus van hun gulle en “vriendelijke” vriend.

  Like

 23. En Rusland had gehoopt op een communistische vriend als Israël.
  Toen dit niet lukte , was links in Europa ineens tegen Israël.
  Vandaar al die linkse NGO nu zo anti Israël zijn.
  En pro pallestijns, Rusische invloed?

  Like

 24. Arnold Schipper // september 18, 2018 om 21:43 //

  Veeg dat Israël van de kaart en er is rust in het Midden-Oosten, Israël heeft lang genoeg bestaan, de joden financieren alles nu en in het verleden ook ww2

  Like

 25. tim pietersen // september 18, 2018 om 22:08 //

  “Als de VS ooit de macht in de wereld gaat verliezen, dan zullen ze Israël en de Joden opofferen als ze daarmee een beetje macht kunnen behouden en krijgen de Joden hun 3e Judaskus van hun gulle en “vriendelijke” vriend.”

  zoals de judaskus van de joden aan duitsland in ww1? duitsers dachten dat zij de grote vriend van de joden waren en kregen mes in rug aangezien brittain hen palestina beloofde (balfour declaration) waardoor ze (de duitsers) de oorlog verloren.

  israel heeft deals met de vs, rusland EN china

  Like

 26. @22;08

  ‘zoals de judaskus van de joden aan duitsland in ww1? duitsers dachten dat zij de grote vriend van de joden waren en kregen mes in rug aangezien brittain hen palestina beloofde (balfour declaration) waardoor ze (de duitsers) de oorlog verloren.”

  Ah, het is de schuld van de joden dat Duitsland die oorlog verloor.
  Tsjesus, het is hier een aardig gekkenhuis aan het worden.

  Like

 27. Lord of Hosts // september 18, 2018 om 23:04 //

  tim pietersen, de Joden waren neutraal in WWI. Met de balfour verklaring probeerden de Britten de sympathie van de joden te kopen. Het ottomaanse rijk was nog niet overwonnen zie je, en de Britten en de Fransen kregen rake klappen van de Ottomanen.
  Een behoorlijk kruiperige zet van de Britten dus, maar ze waren nog niet klaar…
  Het Sykes-Picotverdrag volgde, maar het grootste en smerigste verraad was toch wel het Britse witboek van 1939.
  http://www.korta.info/syllabus-joodse-geschiedenis.html?page=3
  Het waren niet de Joden die ervoor zorgde dat de Ottomanen en de Duitsers WWI verloren want zij bleven neutraal ondanks de vette worst die hen voorgehouden werd. Het was de VS die fris en fruitig de Britten en Fransen te hulp schoten. Puur eigenbelang!
  De Britten verloren hun scepter als wereldmacht no1 aan de VS…

  Like

 28. Ik zal binnenkort een artikeltje over die Balfour Declaration schrijven met zijn gevolg voor de Duitsers in W.O.1 en het bestaan Israël.
  Veel mensen hebben geen idee hoezeer deze overeenkomst de geschiedenis beïnvloedt heeft.

  Like

 29. In dit artikeltje haal ik de Balfour Declaration kort aan, maar wat Rothschild erover te vertellen heeft is zeer interessant:

  https://fenixx.org/2018/06/04/jacob-rothschild-vertelt-hoe-zijn-familie-israel-heeft-geschapen/

  Like

 30. Terwijl Duitsland in 1916 de oorlog al gewonnen had, het Russische leger deserteerde, het Italiaanse was als altijd ingestort, het Franse was aan het muiten geslagen nadat er 600.000 dood lagen bij de Somme en Engeland afgesloten was van de buitenwereld en geen nieuwe munitie of voedsel meer kreeg omdat de Duitsers duikboten bleken te hebben waar nog nooit iemand van gehoord had. Er was geen schot gelost op Duitse bodem en geen buitenlandse soldaat had voet gezet op Duitse bodem. Toch bood Duitsland vrede aan. Het mocht niet zijn. ‘Iemand’ haalde de Engelsen over door te vechten en beloofde de Amerikanen in te schakelen, en zo geschiedde. ‘Iemand’ kreeg in ruil de Balfour-Declaration, en het Verdrag van Versailles was bedoeld om Duitsland voorgoed te slopen en leeg te roven.

  Voor het verhaal rond WW-I is Freedman de bron (dat Engeland doorvocht). Hier in zijn eigen woorden:

  https://fenixx.org/2018/08/09/benjamin-h-freedman-gagged-censored-speech-1961-read-description/

  Like

 31. Lord of Hosts is een bolshewitische Jood, of een Joodse bolshewist, maar dat is een pleonasme.

  Like

 32. @Karen // september 18, 2018 om 23:00 //

  Dat jij je geschiedenis niet kent maakt het hier geen gekkenhuis, het maakt jou hooguit bedroevend slecht geïnformeerd.

  Like

 33. In iedergeval is het gekkenhuis behoorlijk populair geworden, het stroomt binnen met nieuwe gekken fub

  Liked by 1 persoon

 34. @fubarbaar

  Ze vullen het vacuüm van geschiedkennis op met nonsens uit de links-liberale encyclopedie van Google, Wikimedia, en nemen het niet alleen klakkeloos aan, maar komen dat politiek correct gezuiverde wasje hier ook nog even uithangen.

  Like

 35. Nog wat meer ‘geschiedkundige nonsens’. Zal zeker daden betreffen van een anti patriot bezien vanuit de Fenixx ideologie. Lol.

  Like

 36. Ja, een echte verzetsheldin. Dronken Duitse soldaten uit een café meelokken en dan ergens op een afgelegen plek doodschieten. Moedig hoor, petje af.

  Like

 37. Wat zou je ervan vinden als een Palestijnse vrouw een dronken Israëlische soldaat meelokt en een nekschot geeft?

  Like

 38. Dat is appels met peren vergelijken, rommel.

  Like

 39. Waarom? Leg eens uit waarom. De werkwijze is toch exact hetzelfde. Of hanteer je bij Joden een ander moraal?
  Zoals die stoute nazi’s deden.

  Like

 40. Wel, typisch, rommel, dat voor jou een hedendaagse Israëlische soldaat kennelijk op 1 lijn staat met een WOII Nazi.

  Like

 41. Nou nee, ik stel die Israëlische soldaat niet gelijk aan een nazi.
  Maar wel aan Manfred uit Hamburg die door de Wehrmacht wordt opgeroepen om ergens in Stalingrad dood te vriezen.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. 15 Russische militairen gedood – Rusland: “Israël is verantwoordelijk” — | BIBLESPACE BIJBELONDERWIJS EVANGELIE

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s