Nieuw

MENA-migranten vallen “Halfjood” aan

Archieffoto.

Twee Arabisch uitziende mannen hebben een jongeman die zich bekend maakte als “half Israëlisch” en ook het joodse geloof belijdt bij de Hauptwache in Frankfurt aangevallen.

Volgens de Frankfurter Rundschau vond de “anti-joodse aanval” naar verluidt plaats op 7 september om ongeveer 04:00 uur. Volgens FR, die verwijst naar een krantenbericht, vond het antisemitische incident plaats na een bezoek aan een nachtclub. Er zou in eerste instantie een vriendschappelijk gesprek zijn geweest tussen de twee aanvallers en de 20-jarige.

Toen de jongeman op de vraag naar zijn herkomst zijn half-joodse afkomst ter sprake bracht, sloegen bij de Arabieren de stoppen door en brak de hel over hem uit. De politie verricht momenteel onderzoek naar de zware mishandeling. Overdag is de Frankfurtse Hauptwache een populaire demonstratieplek tegen “racisme”. ’s Nachts kan je, als je tot het “verkeerde ras” behoort, beter deze plek vermijden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on MENA-migranten vallen “Halfjood” aan

 1. Ode an die Freude.
  Alle Menschen werden Brüder,

  Liked by 1 persoon

 2. Scrutinizer // september 18, 2018 om 00:53 //

  Een voormalige Duitse collega van mij is half joods.
  Hij was zeer integer en betrouwbaar.
  Bv. daar waar bij investment banks concullega’s doorgaans met andermans veren pronken om zo een onverdiende bonus van de baas te kunnen incasseren, deed hij het tegendeel: het kwam meer dan eens voor dat onze baas hem prees voor een creatief idee en hij dan spontaan zei dat het van mij kwam, ook al was ik op de betreffende meeting niet aanwezig.
  (Dus ja, Fubar, er bestaan ook goudeerlijke (half)joden)

  Hij had ook een voorkeur voor exotische vrouwen maar eerder Afrikaanse en was toen hij in Parijs studeerde gevallen voor een gitzwarte studente uit Ivoorkust.
  Persoonlijk vind ik haar verschrikkelijk lelijk maar hun 4 dochters (inmiddels allen boven de 20) zijn stuk voor stuk prachtige koffiekleurige dames: 1 ervan werkt overigens ook als model.
  Hoewel hijzelf absoluut niet met zijn etnie te koop loopt (en zeker geen zionist is), had ie ooit besloten om zijn dochters typisch joodse namen te geven.
  Toen, in de jaren ’90, was zijn redenering dat ze wellicht later t.g.v. hun huidskleur gediscrimineerd zouden worden in Duitsland. Maar door hen expliciet joodse namen te geven, zouden joden, die hen in eerste instantie weliswaar ook als zwarten zouden zien, door hebben dat zij “een van hen” zijn en alzo zouden die mogelijk positief tegenover hen staan en gezien vele joden vooraanstaande posities bekleden, zouden zijn “zwartjes” alzo mogelijk toch meer kansen krijgen dan wanneer ze pakweg Lashonda of Mbala zouden heten.
  Dat leek ie dus goed gezien te hebben.

  Little did he know … wat er zich later allemaal in BRD zou afspelen.
  Door simultane de invasie van moslims (zg. Noord-Afrikanen) en overige (m.n. zwarte) Afrikanen, worden die 2 door autochtonen als 1 groep gepercipieerd.
  Hun zwart zijn wat midden jaren ’90 niet echt een probleem leek (ze zouden misschien wat minder kansen krijgen maar geweld van blanken hoefden ze niet te vrezen), was onvermijdelijk maar … daarenboven heb je nu dus zovele aggressieve moslims in BRD en als die horen dat die meisjes joodse namen hebben, nou … dan worden ze ook van hen een target i.p.v. dat die zich alleen op blanke Duitse vrouwen zouden storten. Als ze Mbala of Lashonda hadden geheten, zouden de moslims misschien op hen neerkijken maar verder zouden ze de zwarten met rust laten omdat ze die zien als bondgenoten in hun strijd tegen de autochtone bevolking. Maar met die joodse voornamen, vrees ik dat zij alsnog het doelwit van islamitische agressie lijken te worden.
  Dus bovenop de huidskleur, waardoor menig blanke hen zou miszien (en later in een burgeroorlog mogelijk zou viseren), hebben de meisjes er door toedoen van de vader (die juist wat anders beoogde) er nog een extra probleem bij: ook de moslims zien hen nu als vijand en dus als target.

  Destijds vond ik het vooruitziend dat een vader met het oog op toekomstige kansen in het leven, zijn bruine dochters bewust joodse namen gaf. Vermoedelijk zouden ariers hen hierdoor niet extra minachten maar tenminste zouden joden solidair met hen kunnen zijn. Maar de omstandigheden zijn gewijzigd en nu lijken hun namen eerder een last dan een lust.

  ’t Kan verkeren…

  We hebben al jaren geen contact meer, maar ik denk vaak aan hem en maak me met name zorgen om zijn 4 dochters.

  Like

 3. “bondgenoten”??? eerder slaven of in iedergeval minder waardig dacht ik

  Like

 4. Reinier Vangie // september 18, 2018 om 02:38 //

  Deze dames hoeven toch hun naam niet bekend te maken. Zoek de rottigheid niet op.

  Like

 5. Scrutinizer // september 18, 2018 om 15:02 //

  @Reinier
  Nogal lastig in het normale sociale verkeer:
  – Hoe heet jij?
  – Zeg ik niet.

  Veranderen van (zelfgekozen) roepnaam, lukt slechts als je van omgeving verandert aangezien je niet in de hand hebt dat nieuwkomers met je oude bestaande vrienden spreken/roddelen.
  – Ik zag laast Karin. Wel een lekker wijf, vind je ook niet?
  – Karin? Wie is Karin?
  – Nou die zwarte die altijd naast Patricia zit.
  – Oh die?! Die heet helemaal geen Karin, joh. Hoe kom je daar nou bij? Da’s Naomi.

  Me dunkt dat Naomi slechts kans maak zich voor Karin uit te geven als ze naar een andere stad verhuist (bv. naar Berlijn). Oh en … dit is de 21 eeuw, dus … je FB-profiel kan je verraden, tenzij je dat afsluit en er een nieuw aanmaakt zonder je oude vrienden uit Frankfurt erop uit te nodigen. Of ze zou met 2 profielen moeten werken. Maar vroeg of laat komst zoiets dan toch aan het licht.

  Nou ja, de ouders zijn wel cosmopolitisch en de dochters zijn geloof ik in Frankrijk geboren en spreken thuis Frans met hun moeder. Dus misschien kunnen ze verhuizen naar Frankrijk en daar met een schone lei beginnen. Carine…
  Of anders van pa’s erfenis gaan rentenieren op Martinique of zo. Alleen leeft pa nog wel en hopelijk heeft ie nog minstens 30 jaar voor de boeg…

  Like

 6. Scrutinizer // september 18, 2018 om 15:11 //

  @Skeeter
  Uiteindelijk wel inderdaad, maar niet zolang eerst de autochtonen nog verslagen moeten worden. Dat duurt dus nog wel een aantal jaar.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s