Nieuw

Immigranten probeerden met meerderen messteken vijf maanden zwanger Duits meisje te vermoorden 

Een 17-jarig Duits meisje, die vijf maanden zwanger was, werd het slachtoffer van een wrede mesaanval door vier jongens met een migrantenachtergrond.

Op donderdag 6 september werd de zwangere tiener, die Marcella heet, meerdere malen met een mes gestoken in haar woonplaats Duisburg. Hoewel ze zwaar verwond was, kon ze ontsnappen door de bewoners van een nabijgelegen huis te alarmeren.

Marcella zegt dat ze op donderdag rond 21.00 uur door haar ex-vrien (16) naar de wijk Friemersheim in Duisburg is gelokt. Zijn voorwendsel: Hij wilde met haar praten over hun mislukte relatie.

Ongeveer twee jaar geleden ontmoette ze de 16-jarige student, Rifai B, via vrienden. Ze werden vrienden, hadden seks, maar waren nooit een koppel, zegt Marcella.

Vijf maanden geleden vertelde Marcella hem dat ze zwanger was van hem. “Hij schreef me dat niemand mocht weten dat hij de vader is. Hij dreigde mij en de baby te doden”, zegt Marcella. Ze is zeker: “Hij heeft me in een val gelokt, wilde mij en mijn kind doden”.

Op 6 september nam ze de uitnodiging van haar ex-vriend aan en ontmoette hem voor een wandeling. “We liepen een paar meter en hij zei dat zijn vader hem zou doden als hij over het kind hoorde. Plotseling sprongen drie gemaskerde mannen met messen uit de struiken”.

Marcella probeerde weg te rennen. Maar de daders staken haar meerdere malen op haar in, waardoor ze hevig bloedde. Het meisje redde zichzelf door in een nabijgelegen tuin te vluchten en de huiseigenaren te allarmeren.

Ze werd naar het ziekenhuis gebracht en had verschillende hechtingen nodig. Als gevolg daarvan kan Marcella nog steeds niet lopen. “God zij dank is er met mijn kind niets gebeurd”, zegt ze.

Rifai B. werd diezelfde avond nog gearresteerd. Zijn drie verdachte medeplichtigen (15-17) werden de volgende dag gepakt.

Twee van de gearresteerden hebben de Duitse en Turkse nationaliteit, één is Duitser met een Turkse migratieachtergrond. De 15-jarige is geboren in Irak, maar heeft de Zweedse nationaliteit. Ze zijn allemaal in hechtenis wegens poging tot moord.

Bron:

https://www.bild.de/news/inland/news-inland/schwangere-marcella-17-vom-vater-ihres-babys-mit-messer-attackiert-57155716.bild.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Immigranten probeerden met meerderen messteken vijf maanden zwanger Duits meisje te vermoorden 

 1. Sorry, maar eigen schuld dikke bult. Duitse inwoners heb ik geen medelijden meer mee. Ze hebben zelf voor debiele Merkel gekozen. So be it. En trouwens, 17 jaar en je laten bezwangeren door zo’n doorgesnoven rifaap. Manman.

  Like

 2. polderboy // september 17, 2018 om 21:54 //

  Erg, heel erg. Maar het meisje zal best geïndoctrineerd zijn door leraren en massa’s andere multikul ambtenaren.
  Misschien had ze het ongeluk ook nog een kind te zijn van GroenLinks ouders, die islam geil zijn, zoals Femke Halsema, die maar blijft lullen dat gematigde islam zo mooi is.

  Gematigde islam, gematigd orkanen, vredelievende islam, vredelievende waffen-SSers en tsunami’s, het klinkt allemaal zo mooi.
  Ondertussen is het arme kind wel de klos van die multikul penoze geworden.

  Like

 3. Reinier Vangie // september 18, 2018 om 07:26 //

  Ik weet dat 30 jaar geleden werd gewaarschuwd werd aan vooral blanke vrouwen. Ga geen relatie aan met een buitenlander. Want dat eindigt meestal in ellende. Nu 30 jaar later zijn ze nog even blind en dom.

  Like

 4. Spannend hè, een relatie met een figuur uit een andere cultuur…

  Like

 5. Eigen schuld .. ze doet zelf dr benen wijd voor zo`n inteelt aap.

  Like

 6. paulzwueste // september 18, 2018 om 18:08 //

  Inderdaad.
  Hier helpt alléén nog maar het dragen van klompen waarbij het touwtje niet wordt doorgeknipt.

  Like

 7. De duitsers janken te veel hun weten donders goed dat afghanen en pakistanen en zwarten boeven zijn en hele rotte mensen toch kiezen hun voor merkel en dan flink zeuren.Zo gaat het in europa

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s