Nieuw

Hou je muil: reactie van Italië op de EU na kritiek op het nieuwe beleid van het land

Italië verkiezingen, screenshot YT,

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, gaat nu in de tegenaanval op de Europese Commissie nadat deze de nieuwe politieke lijn van het land heeft aangevallen, schrijft het Italiaanse persbureau Ansa.
– Hou je muil, zegt hij tegen de vicevoorzitter van de Europese Commissie.

De mededeling van vicevoorzitter Maros Sefcovic van de Europese Commissie is in Rome niet in goede aarde gevallen en in Brussel mag men zich nu verheugen over het antwoord van de Italiaanse regering.

Sefcovic heeft onder andere gezegd dat “we ons allemaal zorgen maken” over de nieuwe regering van Italië, die zowel kritisch staat tegenover de EU als immigratie en het Italiaanse volk voor de EU en derde wereld immigranten wil plaatsen.

Maros Sefcovic was voorheen erg onder de indruk wanneer hij het toenmalige EU-goedgezinde Italië bezocht, maar nu niet meer.

– We moeten ervoor zorgen dat Italië terugkeert naar het grote G7-land dat altijd sterk voor de EU was, zegt hij.

Deze kritische opmerking maakt echter totaal geen indruk op de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken en vice-premier Matteo Salvini.

Volgens Salvini is dit de “vijfde aanval” van de EU tegen Italië, en hij wil een verontschuldiging voor de respectloze reactie.

– Nu zijn ze in ons geïnteresseerd, maar jarenlang hebben EU-bureaucraten het verzoek van ons land om hulp bij het tegenhouden van de komst van asielzoekers genegeerd. In plaats daarvan zadelden ze ons met 700.000 immigranten op. Het is  beter dat hij zich verontschuldigt en zijn muil houdt, zegt Salvini.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8460 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Hou je muil: reactie van Italië op de EU na kritiek op het nieuwe beleid van het land

 1. Reinier Vangie // september 18, 2018 om 02:22 //

  Kijk dat is tenminste duidelijke taal richting die blaaskaken in Brussel. Overal zich mee bemoeien maar geen oplossing bieden.

  Like

 2. Ik hoop nog mee te mogen maken dat Links het zwijgen wordt opgelegd!

  Like

 3. Links moet zo snel mogelijk uitgeschakeld worden

  Like

 4. Joey France // september 18, 2018 om 10:27 //

  Passend antwoord aan een maxi hypocriet.

  Like

 5. paulzwueste // september 18, 2018 om 17:23 //

  Italië mag wel oppassen dat ze niet door hun eigen Italiaanse troepen in het Navo-leger worden aangevallen…

  Like

 6. De Italianen hebben het ‘momentum’ te pakken.
  Gedaan met zeveren.

  Like

 7. Haha, dat vind ik nou zo leuk aan Salvini, hij buigt niet voor de dreigementen van die stommelingen die ons Europa willen opofferen aan de migranten…hij houdt de poot stijf; dat is nou een man naar mijn hart…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s