Nieuw

Duitse politicus waarschuwt: “Europa is op weg naar een burgeroorlog”

Pixabay

“Europa is op weg naar een burgeroorlog”, vertelde een Duitse stadspoliticus me deze week. Ik noem zijn naam niet – het was een informele voorlichtingsbijeenkomst en in feite zijn er in Duitsland sancties voor dit soort openhartigheden.

Door: James Delingpole – Vertaling: ‘Rommel’

Maar hij herhaalde alleen maar wat veel andere mensen onder vier ogen zeggen in Duitsland, waar ik de afgelopen weken heb doorgebracht, waar ik de sfeer heb geproefd, mensen heb bekeken en de publieke stemming heb gepeild, in het kielzog van de open-grenzen uitnodiging van Angela Merkel aan misschien wel drie miljoen immigranten – de meesten van hen strijdvaardige mannen uit moslimlanden.

Drie miljoen is hoger dan het cijfer dat door de Duitse autoriteiten wordt toegegeven, die de neiging hebben om het dichter bij 1,5 miljoen te brengen. Mijn bron vertelde me dat het hogere aantal dichter bij de werkelijkheid ligt.

Ik verbleef in Frankfurt, niet een van de plaatsen die het hardst door de immigratiegolf zijn getroffen. Deels omdat haar tradities als “open stad” eeuwen teruggaan – is zij cultureel gezien altijd beter afgestemd geweest op het accepteren en opnemen van immigranten van alle achtergronden. Deels omdat het als financieel centrum van Duitsland de neiging heeft om beter opgeleide immigranten aan te trekken.

Dat betekent niet dat het immuun is gebleven voor het probleem waarover behalve in het privéleven bijna niemand durft over te praten: hordes moslims, vaak met heel andere, zelfs vijandige, waardesystemen die niet kunnen of willen integreren; en vaak gewoon niet willen integreren om redenen die variëren van luiheid tot minachting en een jihadistisch verlangen om het Westen ondergeschikt te maken aan de islam.

Je ziet een aantal van hen op straat bedelen, vaak jonge vrouwen die zich zielig vastklampen aan een foto van een kind (al dan niet van hen) terwijl een paar meter achter haar een somber uitziende man (misschien een familielid, misschien een soort pooier) als haar chaperon staat te loeren.

Meestal hangen ze echter in groepen, op de winkelstraten, op de pleinen en in parken, roken ze sigaretten, schoppen ze hun hakken, of, als ze een manier van leven hebben gevonden, hangen in de shishabars en kebabhuizen die overal opduiken.

De Duitsers – instinctief beleefd, vriendelijk en terughoudend om een meningsverschil te beginnen – proberen het niet op te merken. Ze zijn gastvrij en vriendelijk voor de immigranten die de moeite doen (zoals de aardige, hardwerkende Syriërs die de felafelwinkel in de Bergerstrasse runnen, zeg maar) en zouden liever hun hoofd in het zand steken en doen alsof het niet bestaat.

Dat is waarom, zelfs nu nog, Alternative für Deutschland (AfD) – de belangrijkste partij van het verzet tegen Angela Merkel’s waanzinnige islamitische verrijkingsexperiment – nog steeds slechts 16 procent van de nationale stemmen peilt.

Onthoud dat de volgende keer als u wordt verteld dat “extreemrechts” (zoals de media graag een verkeerde voorstelling van de AfD presenteert) stijgt en stijgt. Het kan nu misschien wel de op één na grootste partij van Duitsland zijn. Maar dit is totaal betekenisloos in een natie die al lang wordt geregeerd door regenboogcoalities. De andere partijen – Angela Merkel’s meerderheid van christen-democraten en vooral de SPD en de Groenen – zullen met gemak ervoor zorgen dat door het vormen van allianties de AfD uit de macht blijft.

Dus als u uw hoop vestigt op de AfD om Duitsland (en Europa) te redden van de gevolgen van Merkel’s zelf veroorzaakte ramp – niet doen. Het gaat veel erger worden voordat het beter wordt.

Vandaar dat mijn Duitse politicus het over burgeroorlog heeft.

En laat ik benadrukken dat hij er niet enthousiast over praatte. Duitsers hebben al zoveel jaren doorgebracht met zichzelf te geselen over wat er onder Hitler is gebeurd, ze kronkelen bij elke gedachte aan militarisme en daarom is hun leger zo vet en nutteloos. Het was meer een berustende zucht over het onvermijdelijke.

Ik denk dat hij gelijk heeft. Of ten minste dat zijn argument een onbetwistbare logica in zich draagt. Je kunt het met hem eens zijn of niet. Er zal zoiets als dit gaan gebeuren.

Waarom legt Duitsland deze immigratie aan zichzelf op?

Afgezien van de wanhoop om zich in een goed daglicht te stellen om de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust goed te maken, zijn er twee belangrijke redenen.

Economie: er is een brede visie, meestal gepromoot door de liberaal-linkse mainstream, maar ook door de knijperige conservatieven, dat de vergrijzende bevolking van Duitsland een toestroom van vers bloed nodig heeft. Als autochtone Duitsers niet de benodigde werkkrachten willen voortplanten, dan moeten “gastarbeiders” worden geïmporteerd om de economie op gang te houden. Uiteraard is dit onzin om een aantal redenen die Douglas Murray in zijn ‘The Strange Death of Europe’ heeft ontkracht. Maar het spreekt de Duitse psyche erg aan: ze zagen wat er na de werkloosheid van het Weimar-tijdperk gebeurde en ze willen niet dat het weer gebeurt.

Anti-nationalistisch, open grenzen, een nieuwe globalistische orde: dit is het wereldbeeld van George Soros en zijn volgelingen, een geloofsartikel voor velen aan de linkerzijde. Het aanmoedigen van immigratie uit ogenschijnlijk onnavolgbare vreemde culturen zal ons uiteindelijk tot betere mensen maken. Het zal het walgelijke probleem van het blanke voorrecht oplossen. We zullen ons kruisen en vermengen en onze nutteloze nationalistische identiteiten loslaten die in het verleden tot zoveel chauvinisme en oorlog hebben geleid. Natuurlijk is er misschien wel eens een bizarre wending, maar omdat deze Nieuwe Wereldorde zo vanzelfsprekend wenselijk is, zijn er geen offers groot genoeg om dit te bereiken.

Ja, de meesten van ons vinden de eerste redenering al weerzinwekkend, laat staan de tweede.

Het probleem is dat dit, vrij veel, het huidige denken is van de mondiale liberale elite die onze regeringen, lokale overheden, burgerinstellingen, bedrijven, advocatenkantoren, enzovoort, domineert. De meesten van hen hebben waarschijnlijk niet goed nagedacht over expliciete termen die hierboven zijn geschetst, maar groepsdenken is een verraderlijke en doordringende zaak. Het is een eenvoudige, waarneembare waarheid dat de meeste van onze heersende klasse – op elk niveau, van supranationaal (VN; EU), nationaal, tot lokaal (raden, hoge politiemensen, enz.) – het idee hebben overgenomen dat massa-immigratie en de vorming van parallelle gemeenschappen door niet-geïntegreerde moslims een onvermijdelijkheid is die niet te hard moet worden bestreden.

Het is niet overal aanwezig waar mensen zijn – vandaar de Brexit-stem, vandaar de Donald Trump-stem, vandaar de wind van populisme die van Matteo Salvini in Italië naar Viktor Orban in Hongarije waait – maar het is wel degelijk aanwezig op de plekken waar de meesten de baas over ons zijn.

En daarom komt er een burgeroorlog.

We weten natuurlijk dat het al lang een van de missies van de islamitische staat en soortgelijke moslimterreurorganisaties is – het is zelfs het doel van de politieke islam in het algemeen – om een burgeroorlog in Europa uit te lokken om gematigde moslims te dwingen een kant te kiezen en uiteindelijk heel Europa onder de islam te brengen.

Wat we waarschijnlijk ten onrechte hebben aangenomen, is dat het politieke establishment in een dergelijk conflict aan onze kant zou staan.

Je hoeft alleen maar om je heen te kijken om te beseffen dat dit niet noodzakelijkerwijs het geval is.

Kijk naar de maoïstische denkwijze die in Google en de rest van Silicon Valley heerst – en natuurlijk in de academische wereld: alles dat blanke privileges bestrijdt, moet noodzakelijk zijn.

Kijk hoe de politieleiding in Groot-Brittannië en elders vastberaden het idee promoot dat “extreemrechts” net zo’n grote bedreiging vormt als de extreme islam en hoe ze mensen als Tommy Robinson stigmatiseren.

Kijk naar hoe de mainstream media, zelfs conservatieve publicaties, regelmatig en enthousiast een vage anti-immigrantenbeweging – hoewel uit de middenklasse en absoluut niet extremistisch, als “extreemrechts” stigmatiseert.

Kijk hoe de protestbijeenkomst in Chemnitz – gehouden om de aandacht te vestigen op het grote aantal verkrachtingen en moorden die vooral moslim-immigranten op Duitsers hebben gepleegd – door de media en de autoriteiten volstrekt verkeerd werd voorgesteld als een neonazistische opleving.

Kijk hoe de massaverkrachtingen in Keulen en elders in het nieuwe jaar door de Duitse politie en de Duitse media werden verhuld.

Kijk hoe Duitsers die willen weten wat er in hun eigen land gebeurt de waarheid in hun eigen kranten niet kunnen achterhalen  – alleen maar door buitenlandse internetkranten als Breitbart te lezen.

Gewone mensen in heel Europa – ook in de VS voordat Trump kwam – raken steeds meer gefrustreerd over het falen van hun heersende elites om hun zorgen serieus te nemen, vooral als het gaat om de twee grootste zorgen van allemaal: immigratie en terrorisme.

Maar in plaats van te reageren door hun manier van werken te verbeteren en deze kwesties aan te pakken, schieten de elites op de boodschappers. Ze onderdrukken de mensen die zich uitspreken over de verkrachtingsbendes, de moorden, de zuuraanvallen – het onzorgvuldige internetgedrag, dat wordt vervolgd, niet de misdadigers zelf.

Ik ben er zeker van dat er al eerder een beetje van deze waarheden in mijn hoofd  rondzwommen, vooral na het lezen van Douglas Murray’s The Strange Death of Europe. Maar het werd pas echt duidelijk na een tijdje in een land te hebben doorgebracht dat nog verder weg was dan mijn eigen land – en na een gesprek met een Duitse politicus die het probleem duidelijk heeft verwoord.

Dit is het soort argument, ik weet het, dat beroertes van zelfingenomenheid en schrille ontkenningen onder liberalen en links van alle tinten teweegbrengt. Ze zullen krijsen dat het een slecht ondersteunde, klassiek rechtse paranoïde samenzweringstheorie is. Natuurlijk doen ze dat: want dat is de aloude methode die ze altijd gebruiken om een argument te stoppen, om mensen in verlegenheid te brengen om erover te praten, om kranten te intimideren het niet zo eerlijk te publiceren als ze zouden moeten doen.

Ik verwelkom meningsverschillen.

Maar om mij ervan te overtuigen zal men een eenvoudige vraag moeten beantwoorden:

Als er zo’n enorme en groeiende kloof gaapt tussen waar onze regerende, globalistische elites over de islam en immigratie staan – en waar gewone mensen over de islam en immigratie staan – hoe kan er dan ooit, mogelijkerwijs, een gelukkig einde zijn?

Bron:

https://www.breitbart.com/big-government/2018/09/16/delingpole-civil-war-is-coming-to-europe-warns-german-politician/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8645 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

51 Comments on Duitse politicus waarschuwt: “Europa is op weg naar een burgeroorlog”

 1. Reinier Vangie // september 17, 2018 om 07:25 //

  Een burgeroorlog ik roep dat allang het moet er komen en dan in eerste plaats tegen deze dictators het linkse gajes en daarna de hele islam Europa uit jagen

  Liked by 4 people

 2. Juist Reinier Vangie, en dat mag niet meer al te lang op zich laten wachten. Want elke dag komen we een stapje dichter bij het diepe ravijn…….

  Liked by 1 persoon

 3. Flying_Dutchman74 // september 17, 2018 om 10:25 //

  Burgeroorlog hoop het niet de enige wie wapens hebben.
  Zijn de linkse regeringen en onze zgn import vrienden.
  Hopelijk kiest het leger onze kant want anders is het zo klaar.

  Like

 4. Reinier Vangie // september 17, 2018 om 10:46 //

  Ik zie geen andere mogelijkheid om een burgeroorlog te voorkomen. Links maakt ons voor de verschrikkelijke monsters uit. De haat van links en de regeringen naar ons rechts denkende heeft alle fatsoens normen overschreden dat er alleen nog een burgeroorlog mogelijk is. En wapens er zijn best wel mensen die de weg kennen. Maar dat er wat moet gebeuren dat is zeker anders worden wij vernietigd dan maar vechtend te onder gaan.

  Liked by 1 persoon

 5. Het woord ‘burgeroorlog’ is hier al vaak gevallen en niet ten onrechte blijkt uit dit interview.
  Het feit dat de bron anoniem wil blijven uit overwegingen van censuur en eventuele sancties zegt al genoeg over het huidige politieke klimaat in Duitsland.

  Welke krachten er echt schuilen i.v.m. de open grenzenpolitiek wat onherroepelijk zal leiden tot een stapsgewijze islamisering van West-Europa blijft voor de gewone burger vooralsnog verborgen.

  Bilderbergconferenties, grootindustriëlen, invloedrijke bankiers en andere op de achtergrond heersende elites maken de dienst uit, volkomen haaks op de mening van het overgrote deel van de Europese bevolking.

  Dit gegeven moet vroeg of laat tot een escalatie gaan leiden. Daar zijn steeds meer mensen van overtuigd, alleen wordt dit onder het tapijt geveegd met de dooddoener: ‘populisme’.

  De grote vraag is echter wanneer het kritieke punt gaat plaatsvinden dat een burgeroorlog een realiteit gaat worden.
  Dat kritieke punt zou kunnen zijn een nieuwe financiële crisis, echter veel heftiger dan de vorige crisis die toen werd opgelost door de geldpersen te laten draaien.

  Die nieuwe heftige crisis zou het einde betekenen van de huidige verzorgingsstaat waar het gehele circus van de asielzoekersindustrie op is gebaseerd.
  Dan zal het recht van de sterkste gaan gelden en het moge overduidelijk zijn dat de verweekte westerse samenleving dan in het nadeel is ten opzichte van militante moslims en de atletisch gebouwde Afrikanen die ook veel beter met vuurwapens en steekwapens kunnen omgaan dan de gemiddelde autochtoon.

  De hamvraag is echter aan welke kant de politie en het leger zullen staan bij dit conflict.

  Ook daar zal een onderlinge verdeeldheid ontstaan gezien de etnische samenstelling in alle geledingen die een logisch gevolg zijn van een multiculturele samenleving die totaal uit de hand is gelopen.
  Een moslim zal nooit op een andere moslim gaan schieten bij een grootschalig conflict met ongelovigen, dat zou regelrecht in strijd zijn met de Koran.

  Welke kant de linkse activisten zullen kiezen?
  Uiteraard een overbodige vraag gezien de rol van deze creaturen bij het propageren van de multiculturele samenleving met een dominante rol voor de Islam.

  Liked by 2 people

 6. Piet Karbiet // september 17, 2018 om 11:16 //

  Recent was ik nog op de Raststätte Weissenkirchen bij Frankfurt. Wat een smerige bende was het daar. Er lagen overal bergen vuilnis inclusief snuffelende ratten. Op de parkeerplaats wemelden het van groepen zigeuners, Roma en volgeladen busjes met hoofddoeken. Overal langen lappen en jurken. Blanken waren er een minderheid. Zelfs in de voorheen kraakheldere McDonald’s was het smerig. Ongekend. Met de Duitse omvolking verdwijnt duidelijk ook de befaamde netheid. Rond het hotel zwierven groepjes zigeuners, zij sliepen met kinderen in hun busjes of gewoon in slaapzakken rond de auto’s. Politie niet gezien.

  Liked by 1 persoon

 7. Beter laat dan nooit, zegt men wel eens, maar het kan eigenlijk niet snel genoeg los barsten.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2564920/politieman-neergestoken-in-brussel

  Like

 8. Als er een burgeroorlog gaat uitbreken dan zullen er net als in Yoegoslavië en Syrié buitenlandse strijders gaan meedoen.
  Het zal een langdurig en verschrikkelijk slagveld worden dank zij onze leuke elite.die daar geen last van krijgen want die zijn dan al lang vertrokken naar hun villa’s in Zuid-Amerika.
  Misschien komen de Polen ons weer te hulp net als in 1683 of de Amerikanen landen weer in Normandië maar dan zullen de doden al niet meer te tellen zijn en is tegen die tijd al een wereld-burgeroorlog losgebarsten.

  Liked by 2 people

 9. Reinier Vangie // september 17, 2018 om 11:49 //

  Bert ik begrijp niet dat de politie niet hun wapen leeg schieten op dat schorem.

  Liked by 1 persoon

 10. Reinier Vangie // september 17, 2018 om 11:53 //

  Zou Merkel Rutte en Macron al een vlucht route gepland hebben.

  Like

 11. Scrutinizer // september 17, 2018 om 11:56 //

  Zoals ik al jaren betoog:
  Grote delen van de autochtonen hebben er hun buik vol van maar durven niet te protesteren omdat er nog teveel p het spel staat. Stel een Pegida demonstratie loopt uit de hand (t.g.v. agent provocateurs) en je wordt opgepakt en krijgt een strafblad en je werkgever onstlaat je als “racist” en vervolgens kom je nergens meer aan de bak omwille van dat strafbald. Je kan je hypotheek niet meer aflossen en beland met je gezin op straat, wat ook je huwelijk niet bepaald ten goede komt. Kortom: dé reden waarom horden misnoegden niks ondernemen is omdat er nog teveel voor hen op het spel staat, maar … daar kan plots radicaal verandering in komen t.g.v. een economische crisis.

  We leven op een schuldenzeepbel qua omvang procentueel ca. anderhalf maa zo groot als in 1929. De vraag is dus niet of, doch wanneer die uit elkaar klapt. In 2008 gebeurde dit maar wisten overheden al bij al succesvol een totale meltdown van het systeem te voorkomen middels massale geld injecties ten belope van honderden miljarden (of op EU of wereldschaal zelfs meerdere duizenden miljarden). De problemen werden evenwel niet structureel opgelost doch slechts onder het tapijt geveegd waar ze gewoon voortwoekeren. Dus vroeg of laat komt er een moment dat de crisis (neen, geen nieuwe doch gewoon diezelfde) opnieuw de kop opsteekt en deze keer zal het de overheden niet lukken om hun truucje te herhalen. Mogelijk lukt het mnet de ECB en ESM toch nog, of … niet. (Maar als het toch “lukt” is het alleen maar verder uitstel van executie, doch geen afstel, dus dan verschuift men het onvermijdelijk hooguit een 5 tal jaartjes).

  En als dan de boel klapt dan ineens zullen plots nu reeds misnoegde autochtonen alles verliezen waardoor … ze niets meer te verliezen hebben en dán sluiten ze zich wél aan bij demonstraties en lopen die gegarandeerd uit de hand (zelfs zonder agent provocateurs) en dan zijn de rapen gaar.

  Conclusie: een volgende economische crisis, ingeluid door een soort 2008-scenario, zal uiterlijk 2 jaar later (als de werkloosheid in de hele EU in sneltreinvaart is opgelopen naar Griekse niveaus van 30%) uitmonden in burgeroorlog.
  De enige vraag nu, is wanneer die economische crisis (fase II) zich voordoet. Eerlijk gezegd, verbaast het me dat dit nog niet het geval is. Enkele jaren terug vreesde ik dat we daar nu al in zouden zitten. Timing is altijd moeilijk in dit soort aangelegenheden. Zelfs kameraad Jim Rogers, zit er naast qua timing. Maar erg lang kan het niet meer blijven duren. Met wat geluk hooguit nog enkele jaren maar als het tegen zit zou bv. dit najaar de beurs plots enorm kunnen crashen…

  Tip aan allen: maak je tijdig uit de voeten. Klik bovenaan deze site op de button van Project Exodus voor inspiratie omtrent mogelijke bestemmingen om zelf migrant te worden…

  Liked by 5 people

 12. Scrutinizer // september 17, 2018 om 12:00 //

  @Reinier
  Van Merkel doet het gerucht de ronde dat ze in Paraguay over landerijen beschikt.
  Rutte zal misschien als slippendrager welkom zijn in Argentinie bij de Zorregieta’s
  Macron kan op Wall St. aan de slag bij zijn oude werkgever, neem ik aan.

  Maar wat met Louis Michel?

  Like

 13. Reinier Vangie // september 17, 2018 om 13:00 //

  1 van de oorzaken dat de autochtone bevolking niets (kan) doen is de heksen jacht van onze fijne overheid en justitie op het in bezit hebben van wapens zoals schroevendraaiers en nog gevaarlijker honkbal knuppels.We zijn dus weerloos tegen over de politie en te denken onze fijne bontkraagjes met hun kalasjnikovs.

  Like

 14. Burgeroorlog betekend heel simpel dat er bergen huursoldaten rond zullen lopen in diens van multinationals, dat mislams per bevolkigsgrop gebieden zullen claimen en terorriseren, dat iedereen de ander voor een half brood al kapot wil maken. De komende burgeroorlog zal Europa in vele delen splitsen, en de meeste autochtonen zullen het loodje leggen omdat er geen verbondenheid is. Al ga je samen eens per week een legpuzzel maken, elkasrs vrouw een beurt geven, maar zelfs dat ontbreekt. Nul verbondenheid, behalve als een stel dropveters in oranje shirt een bal ergens heen trapt tegen betaling van een schofferend hoog bedrag of een kluwe inteelt zich met de bus laat voorrijden.

  Misschien moet het doel wel zijn zoveel mogelijk te moorden, af te persen en te plunderen, onze regering heeft die weg al enige tijd geleden ingeslagen.

  Liked by 2 people

 15. Reinier Vangie // september 17, 2018 om 13:28 //

  Ik woon niet meer in Europa maar was dat wel zo ik weet diverse wegen en heb diverse connecties die mij willen bezorgen wat ik nodig heb. Meer zal ik niet schrijven om dit forum niet in diskrediet te brengen.

  Like

 16. Daarom hamer ik er al tijden op waarom het zo belangrijk is dat Trump verkozen is boven Hillary want stel dat hier een burgeroorlog uitbreekt dan zal de VS/Trump zich er ongetwijfeld mee gaan bemoeien en we weten aan wiens kant hij staat, stel dat Hillary was verkozen aan wiens kant denk je dat zij zal staan!! Mocht er een burgeroorlog uitbreken dan kan ie het beste zo snel mogelijk uitbreken want hoe langer het duurt hoe zwakker we worden, deze opmerking is cru maar helaas wel een feit. Uiteraard hopen we dat er geen burgeroorlog uitbreekt maar onderwerpen zou geen optie moeten zijn. Daarom hoop ik zo dat de midterms heel positief voor Trump uitpakken zodat hij eindelijk korte metten met de hetze kan maken en de democraten zich eindelijk moeten gaan verantwoorden voor hun ongelofelijke smerige acties en leugens. Dankzij Trump hebben de democraten hun ware gezicht laten zien en hebben zich ontpopt tot demonen, schimmen uit de onderwereld. Als Trump dit in rap tempo weet te verwezenlijken dan kan dat de teneur in Europa doen veranderen en kan het tij misschien nog op tijd gekeerd worden. Zo niet dan wordt het een burgeroorlog of totale onderwerping > wat inhoudt dat Europa een islam gedomineerde socialistische heilstaat zal worden en maak je borst dan maar nat.

  Like

 17. koddebeier // september 17, 2018 om 14:08 //

  Laat maar komen, niet vergeten om eens en voorgoed af te rekenen met alle landverraders !

  Like

 18. Je bent wat je stemt!

  Like

 19. Ik heb al mijn hoop op vriend Poetin gevestigd. Hij zal ons zeker verlossen van het kwaad. Hij is de laatste tijd genoeg getergd. En zal het leuk vinden om hier in het vervloekte Westen een paar lekkere kledders uit te delen. Laat hem de boel maar zuiveren. Poetin, kom maar gauw. Wij zorgen wel voor de Smirnoff!!
  En wat betreft onze beste (r)overheid ooit: Waarom denken jullie dat er een nieuw regeringsvliegtuig met een grotere aktieradius is aangekocht?? Hoppa, het hele zootje erin en op naar Argentinië. Misschien dat Trutte bij Trudeau gaat kontenlikken?? Bij zijn laatste bezoek aan Canada heeft hij vast wel iets geregeld. Zijn vluchtkoffertje staat al klaar voor als het hier misgaat.
  De PH-GOV staat al volgetankt klaar in een hangar, om meteen de wijk te kunnen nemen als het nodig is. Met Willempie achter de stuurknuppel.

  Like

 20. Scrutinizer // september 17, 2018 om 15:02 //

  @Reinier
  Ik neem aan dat u in de Filipijnen woont? (*)
  Kan u ons er (hier, dan wel op Project Exodus) meer over vertellen?
  Het zou menigeen kunnen inspireren.
  Dank bij voorbaat.

  (*) hopelijk niet op Mindanao…

  Like

 21. De beoogde islamisering van Europa door de elite is een middel om naar 1 groot totalitair Europa te gaan werken, wanneer hierdoor verschillende burgeroorlogen en schermutselingen worden uitgelokt, dan grijpt de EU in met middelen die ons boven het redelijke verstand gaan, daarmee bedoel ik o.a. Agenda 21, je denkt toch niet dat de elite, die half wilde moslims zomaar hun gang laat gaan en de boel over te laten nemen, ze worden gewoon ook bijna allemaal over de kling gejaagd.

  Like

 22. Bij problemen zet men de krijgswet in werking, iedere burger met een wapen word dan direct gefusileerd. Dus ook mij en u. De politie zal het prachtig vinden, echte macht krijgen. En voor 1837, 93 bruto basisloon word u vraagt wij draaien zonder wroeging uitgevoerd. “Het is mijn werk” en “het is volgens de wet”. Het eigen geweten en morele kompas word gaarne achter gelaten, want de verantwoording en welke last die met zich meebrengt is voor een ander. Aso uithangen heeft vele vormen. God, Allah of de wet als verantwoordelijke aanwijzen geeft dan ook het niveau boven aap aan…of vrijwillige part time slaaf…

  Tel alles bij elkaar op en we hebben gewoon heel weinig vrienden. Het stukje van Rommel over mannelijkheid en een heer zijn is dan ook “spot on”.
  Geldt trouwens ook voor vrouwen: “Manners maketh woman”.

  Kort door de bocht, een grote vent of vrouw uithangen is geen kunst, er een zijn vraagt opoffering en een eigen morele standaard. Wees iemand, leer jezelf kennen en cultiveer jou levensvisie.

  Like

 23. …en let op, de kruisboog, de luchtbuks en het antieke vrije geweer en zelfs je zakmes zijn dan “legitieme” redenen om burgers een nekschot te geven. Krijgswet is een excuus voor moorden zonder gevolg vanuit de machthebbende hoek. Zo werkt het, terreur vanuit je eigen achterban.

  O ja, als mislam zal het probleem van vervolgd worden minimaal zijn, kwestie van met genoeg mafklappers zijn om wet en gezag op de vlucht te jagen.

  Like

 24. “Kijk hoe Duitsers die willen weten wat er in hun eigen land gebeurt de waarheid in hun eigen kranten niet kunnen achterhalen – alleen maar door buitenlandse internetkranten als Breitbart te lezen.”

  Proest:

  Breitbart laat de belangrijkste joodse architect van de blanke minderheid in de VS gewoon weg in stukje over immigratie

  Like

 25. Reinier Vangie loopt hier te oorloghitsen terwijl hij hier niet woont
  Ik woon hier wel en het laatste dat ik wil is oorlog, want dan kan je op de blaren zitten

  Like

 26. Reinier Vangie // september 18, 2018 om 02:02 //

  OK Merel, als u dat vindt is mijn schrijven hier ten einde. Het enige wat ik nog wil schrijven als de EU bevolking niets onderneemt zal deze daar nog spijt van krijgen,. Einde,.

  Like

 27. Scrutinizer // september 18, 2018 om 03:54 //

  @Reinier
  Schrijft u slechts voor 1 persoon?
  Met alle respect voor Merel, maar waarom zou haar (onjuiste) perceptie maatgevend moeten zijn voor de vraag of u de rest van de lezers hier nog op uw inzichten wil vergasten?

  Like

 28. Reinier Vangie // september 18, 2018 om 04:09 //

  Hallo Scrutinizer ik wil niemand kwetsen of beledigen. Ik weet van mijzelf dat ik vrij radicaal ben. Ik ben 71 jaar Oud heb heel veel in mijn leven meegemaakt. Had in Nederland een eigen bedrijf en had regelmatig met moslims te maken gehad. Daar dit volk zich ver verheven voelt boven ons en ook mij wat soms ook tegen mij gezegd werd heb ik 1 zo,n lamzak bijna geelektruceerd zo hels was ik op dat persoon. Ik was toen nog jong rond de 40 en bere sterk. Maar ik wil dus niemand voor het hoofd stoten maar blijf wel schrijven. Ik ga ook energie stoppen in mijn blog over de Filipijnen. Groet.

  Like

 29. @Reinier Vangie // september 18, 2018 om 04:09 //

  Wij hebben hier geen moeite met radicaal.

  Wij hebben ook geen moeite met mensen die het met elkaar oneens zijn.

  Onze regels zijn simpel, en die staan hierboven.

  De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf

  En omdat we daar uiteindelijk zelf ook liever niet staan vragen wij aan U (als in de reageerder in het algemeen) om daar een beetje rekening mee te houden. Zo niet dan grijpen we in. Daar komt u, Reinier Vangie, op dit moment niet in de buurt. Dus voel u vrij …

  (En als WordPress lastig doet met je – voor je blog-, zijn we ook niet de beroerdsten …)

  Liked by 1 persoon

 30. Reinier Vangie // september 18, 2018 om 05:49 //

  Dank voor de reactie maar als ik schrijf en daar andere mee schoffeer dan matig ik mijn toon tenzij hij zij onredelijk is. Mijn reacties zijn ook komende uit mijn persoonlijke ervaring zowel met moslims als overheden heb ik heftige ervaringen gehad. Ik heb zelfs 4 keer een rechtzaak gewonnen tegen gemeenten die mij het leven probeerde zuur te maken en gewonnen. Nu ja ik ben de jongste niet meer maar zie ik hoe de regeringen in Europa ook in Nederland dit werelddeel naar de verdommenis helpen. Let wel wat er straks weer wordt verteld hoe we belazerd gaan worden voor komend jaar met de inhoud van het bekende koffertje vol leugens en belasting verhogingen. Arm Nederland en Europa.

  Liked by 2 people

 31. Reinier Vangie // september 18, 2018 om 06:20 //

  Fubar voor u mag u ook jij schrijven. Haha.

  Liked by 1 persoon

 32. Jeanette K // september 18, 2018 om 10:23 //

  Burgeroorlog: Niet een kwestie van of maar van wanneer.

  Like

 33. Republikein // september 18, 2018 om 10:59 //

  Ik ben nazi zei het hoernaal gisteren.

  Like

 34. Scrutinizer // september 18, 2018 om 11:25 //

  @Reinier
  Dank voor uw reactie.
  Ik kijk alvast uit naar uw blog.
  Vergeet niet om ons erop te wijzen als ie de lucht in gaat.
  Wellicht kan je op Porject Exodus een link plaatsen.

  Like

 35. Reinier Vangie // september 18, 2018 om 13:05 //

  Htyp://reiniervangie. wordPress.com
  Ik moet nog kijken hoe ik dit kan plaatsen in Project Exodus. Heb misschien wat hulp nodig.

  Like

 36. Republikein // september 18, 2018 om 13:14 //

  Exodus, en ineens weer terug, doet me denken aan:

  Exodus Nederland is een vereniging met vijf leden die als doel heeft de kansen van (ex-)gedetineerden op een geslaagde terugkeer in de samenleving te vergroten. De Exodusorganisatie kent vijf regio’s die volgens gezamenlijke afspraken regionaal werken. De regio’s worden aangestuurd door een directeur-bestuurder. De directeur Exodus Nederland geeft direct leiding aan het verenigingsbureau. Bij Exodus werken 250 professionals en 1500 vrijwilligers.

  Dat ineens is in het licht van de historie natuurlijk.

  Like

 37. Reinier Vangie // september 18, 2018 om 13:33 //

  Foutje bedankt even Apeldoorn bellen.

  Liked by 2 people

 38. Republikein // september 18, 2018 om 13:38 //

  Roger that, echter, ik krijg h’m niet meer omhoog.

  Like

 39. Fijn dat vrijheid hier nog word gesteund door de redactie, ik onthoud dat. Succes Fub, Rommel en de Tyl en hij die Bolo noemt….

  Wanneer ieder zijn zegje kan doen en de anderdeze niet bij voorbaat of bij gebrek aan argumenten aanvalt is het misschein wel mogelijk uit alles het beste te destilleren….zo ontstaat geestelijke groei.

  Like

 40. Scrutinizer // september 18, 2018 om 17:39 //

  @Duchesne
  Vrijheid van meningsuiting gelukkig nog wel, ja.
  Echte vrijheid in de samenleving, daar is de redactie m.i. nog helemaal niet klaar voor.
  Wel fijn dat men hier, net als op vrijspreker.nl (alwaar collectivisten niet geband worden) de vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel voert maar i.t.t. bv. een blog als Xandernieuws waar je, als je als objectivist doorredeneert (en één voor één hun tegenargumenten onderbouwd aan flarden schiet) de tere zieltjes van de religieuze fanatici kennelijk te hard bruskeert (zelfs al heb je nooit een scheldwoord in de mond genomen) en dan geband wordt. Ik heb dan ook grote waardering voor Fenixx en haar redactie.

  Like

 41. Jeanette K // september 19, 2018 om 10:25 //

  Even de zoveelste wakkerschudder parkeren…

  Like

 42. Na het filmpje over vergaande islamitisering gezien hebbende is mijn conclusie dat het terugdraaien of stoppen niet meer mogelijk is. De politici hebben hun eigen volk in verval en oorlog gestort en in al hun euforie kunnen ze het niet eens zien. Er is ooit gezegd en vele malen herhaald dat de Nederlandse politiek geen visie heeft.
  Dat gebrek aan toekomstvisie is waarom ons land en onze toekomst nu kapot gaan.

  Alles waar ooit voor gestreden is, arbeidsvoorwaarden, pensioenen, een sociaal vangnet, onderwijs, morele afwegingen op basis van gelijkheid, openheid en individuele ontwikkeling, alles is aan het instorten, en iedereen ziet maar laat gebeuren.

  We zijn aangekomen in het schemergebied van burgeroorlog, waarbij de criminaliteit hand in hand gaat met religieuze en culturele haat. Incidenten noemt men het, maar al die “incidenten” hebben dezelfde bron, dezelfde motivatie en hetzelfde excuus: tegen de ongelovigen, tegen de gastheren en gastvrouwen. Er is op de wereld geen enkel volk of een religie die een uitgestoken hand die ook nog voed bijt, behalve Islam en zijn moslims.

  Die ondankbaarheid en arrogantie gaat alle menselijke waarden voorbij en is een totale minachting voor het leven en de individu.
  En dit is het “goud” waar de politici met hun gekozen blindheid over juichen.

  Deze eeuw is begonnen als de eeuw van de waanzin, laten we er de eeuw van de mens en het verstand van maken. Vecht !

  Like

 43. Hitler had toch best goeie dingen maar heeft het verkeerde volk vermoordt!

  Like

 44. De vaak atlethische afrikanen die beter zijn in het hanteren van steekwapens en pistolen.
  O, ja, nou dan leeft men ook in een rare stadsbubbel, want er zijn ook heel veel beter atletisch gebouwde BLANKEN die zeer goed zijn, zo al niet beter dan dit genetische afval uit (noord) afrika in wapens hanteren!
  Dat is nou typerend voor BLANK en vooral voor NL lekker jezelf defaitistisch de grond in kletsen!
  Denk dat het heel anders gaat! Die tering-lui zijn echt op elk vlak inferieur aan ONS!
  Daar komt ook al die agressie vandaan en haat, want ze weten het.

  Like

 45. Jimmy, De Ruiter van de Apocalyps // mei 1, 2019 om 09:35 //

  @scrutinizer: vermoed dat, eind september, opzettellijk een crisis getriggerd zal worden adhv politieke beslissing, om Trump ten val doen brengen en dat hij niet meer populair zou worden bij de volgende verkiezingen. Hoe ze het zullen doen: de schuldplafond niet meer verhogen en wordt hiermee een nieuwe (wereldwijde beurs-)crisis getriggerd. Trouwens een lichtpunt: indien hier, in Europa, hyperinflatie zou ontstaan, wat inderdaad erg pijnlijk zou kunnen zijn voor onze autochtone bevolking. Maar dan komen de immigranten niet meer naar Europa, omdat er financieel gezien niks te rapen valt en gaan de reeds gevestigde migranten hier vanzelf weg naar hun ‘veilige’ land van herkomst (of eventueel een ander continent waar ze op de poef van anderen kunnen leven)… Neem Venezuela als voorbeeld, met massa-exodus en wie, als migrant, wil er nu ginds wonen? EN zal de autochtone bevolkingsaantal weer toenemen, omdat ze geen geld meer hebben om condooms te kopen….! EN zal christendom weer heropbloeien in Europa, door verloren zielen weer naar de kerk, met gratis brood en soep, te lokken….!

  Like

 46. Horatius // mei 1, 2019 om 11:06 //

  @hans,
  Een feit is dat de z.g. kennismigranten en nepvluchtelingen afkomstig zijn uit oorlogsgebieden waar men is opgegroeid met etnisch geweld en eerwraak dus beter en sneller met alle soorten van wapens kunnen omgaan dan de gemiddelde autochtoon.

  En dan hebben we het nog niet eens over de talloze teruggekeerde IS-strijders die kunnen beschikken over vuurwapens die liggen opgeslagen in de buurt van radicale moskeeën of zelfs in die haatkazernes.

  Deze constateringen zijn geen uitingen van defaitisme maar een realistische kijk op de uit de hand gelopen multiculturele samenleving. De situatie wat betreft de weerbaarheid van met name de jongere generaties zou totaal anders zijn als we niet de militaire dienstplicht hadden afgeschaft eind vorige eeuw. Omdat de koude oorlog was afgelopen en we ons veilig voelden terwijl toen al de wereldwijde jihad was uitgeroepen vanuit het Midden-Oosten.

  Met name de PVV was als gedoogpartner van de toenmalige regering omstreeks 2010 een voorstander van forse bezuinigingen op onze krijgsmacht en was zelfs bereid onze luchtmacht helemaal af te schaffen. Nu staan we met lege handen wat betreft het beveiligen van de Europese buitengrenzen dankzij die bezuinigingen waarvoor uiteraard ook de andere politieke partijen verantwoordelijk voor waren.

  Ik blijf erbij dat een groot gedeelte van onze hedendaagse jeugd totaal niet voorbereid is op een eventuele burgeroorlog dankzij o.a. de docenten die hun hebben gehersenspoeld met een Links gedachtengoed met de leuze: ‘de wereld is van iedereen en de islam is een wezenlijk onderdeel en een verrijking van onze samenleving.’

  Een niet onaanzienlijk gedeelte van onze jeugd is echter wél bijzonder militant en schuwt het grove geweld zeker niet. En dan hebben wij het over de Linkse activisten die goed georganiseerd demonsteren, rellen uitlokken en openlijk de oorlog hebben verklaard tegen het populisme en haar achterban.

  Bij een burgeroorlog zijn wij in het nadeel omdat wij te maken hebben met de moslimenclaves die dominant aanwezig zijn in onze grote steden van waaruit de stoottroepen van de radicale islam kunnen opereren o.l.v. IS-strijders en haatimams.
  Ons beroepsleger en onze politiemacht is deels geïnfiltreerd door moslims, dus ook daar een wezenlijk probleem, want een moslim zal nooit schieten op een andere moslim als het gaat om de strijd tegen de ongelovigen.

  Ik geef toe dat ik een uiterst pessimistische kijk heb op de afloop van een burgeroorlog in Nederland mocht die ooit gaan uitbreken.

  Maar in landen als Duitsland en Italië is de situatie totaal anders en daar heb ik mijn hoop op gevestigd mocht de hele zaak gaan escaleren in West-Europa.

  Like

 47. Enne, feit is dat zowat iedere turk een vuurwapen heeft.
  Ze leggen in no time hele gebieden aan de ketting@

  Like

 48. sjuad // mei 4, 2019 om 16:23 //

  Begrijp ik dat de Nederriginals eigen grondgebied gaan krijgen om net als de originelen een historische ‘on’geziende bezienswaardigheid gaan worden en met horizontale minaretpunten bijeen gehouden gaan worden?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s