Nieuw

Armeniërs zijn de hardnekkigste asieldrammers

90 Procent geeft een valse naam op, ze verzinnen ziektes, fingeren psychische problemen en dreigen met zelfmoord.

Vooraf is ze al verteld hoe ze hier de procedures moeten rekken en dat ze hun reisdocumenten zoek moeten maken, “Vaak hebben ze bij aankomst hier al een visitekaartje van de psycholoog bij zich”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10070 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Armeniërs zijn de hardnekkigste asieldrammers

 1. En onze hoogst intelligente regering trapt er nog steeds elke keer in. Luister AIVD, aangezien jullie hier toch meelezen leg ik het (als buitenstaander) aan jullie als AIVD nog één keer uit. Een Armenier, (of welke nationaliteit dan ook, ik discrimineer niet) komt het land binnen met zijn 3 en 4 jaar oude kinderen, meldt zich bij de IND. Die onderzoekt en komt dan tot de conclusie dat ze hier niet kunnen blijven. Dan komen de van ons belastinggeld betaalde LInkse advocaten in actie. Die gaan eerst protesteren en daarna procederen. In die periode hoor je niets. Na 10 jaar zijn ze uitgeprocedeerd. Dan zoeken ze de publiciteit en gaan met krokodillentranen in allerlei praatprogramma’s zitten om er schande van te spreken dat de overheid dit de inmiddels Nederlands sprekende en totaal vernederlandste kinderen aan doet. Dat de ouders 10 jaar geleden te veroosterd waren om hier nog te kunnen aarden komt helemaal niet in ze op. Nee, pas als de situatie andersom is dan pas maken ze er een punt van. En dat ze die situatie zelf veroorzaakt hebben met hun geprocedeer ook niet.

  Daarbij laten ze die zielige inmiddels 13 en 14 jarige kinderen ook nog even akte de présence geven en het complot is compleet. Dat jullie hier als overheid nog elke keer intuinen zeg? Staan die Drs. en Mr. titels dan helemaal nergens meer voor?

  Nou, niet meer doen hoor!!!! Jullie doen afbreuk aan jullie eigen intelligentie. Potverdirie, dat ik met mijn MAVO IV diploma dat nu nog aan jullie moet uitleggen …..

  Oh, nou vergeet ik die ouders bijna nog. Tja, ik word natuurlijk ook wat ouder en dat Mavo-diploma van mij ook. Want dat kinderpardon geldt natuurlijk niet voor die ouders. Die moeten nog steeds weg. Maar dat is toch zielig? Want kinderen van hun ouders scheiden dat kan natuurlijk helemaal niet want dat druist weer in tegen de mensenrechten en de rechten van dat kind en dus moet er gezinshereniging komen maar uiteraard wel hier.

  Bijgaand een demonstratiefilmpje van dat hele complot en intelligentiedemonstratie in wording https://youtu.be/t_y3mr7-snc

  En dat die kinderen geen Armeens spreken ….. kom op hee of dacht je nu echt dat die ouders die kinderen zelf hebben opgevoed in de Nederlandse taal.

  Dus ik voel me gelukkig met mijn MAVO-diploma. Ik heb altijd gevonden dat ik een gemiddelde intelligentie had maar kom er nu achter dat er nog een hoop mensen vrij rond lopen in Nederland die een stuk dommer zijn dan ik, zelfs met die titels. Overigens, mocht de baan van
  directeur-generaal bij jullie binnenkort vrij komen…… bel maar niet.

  Like

 2. Als die buitenlanders hier komen spreken ze ook geen Nederlands en willen zich ook niet aanpassen want dat moeten wij zo langzamerhand aan hen gaan doen.

  Like

 3. Dat bleek wel na de wonderbaarlijke genezing van de moeder. Het wordt echt tijd het kaf van het koren te scheiden. Oftewel wie heeft nut voor de samenleving en wie niet. Denken we heus dat we het anders redden met onze verzorgingsstaat. Maar als het even mee zit zijn we nog binnen een half jaar van het kabinet af.

  Like

 4. Reinier Vangie // september 18, 2018 om 08:20 //

  Ik heb een paar voorstellen om deze idioterie te stoppen. Asiel advocaten niet meer te vergoeden uit de staatsruif. En mensen die illegalen onderdak bieden alle kosten zelf laten betalen te denken aan dokter en tandarts kosten ook wanneer een ziekenhuis bezoek nodig blijkt. Met andere woorden de staat betaald niets meer. Ik wil dan wel eens zien of die illegaal helpers dan nog wel zo happig zijn te helpen.

  Like

 5. Stef, ik hoop inderdaad dat we binnen een jaar van dit kabinet en deze Minister-president af zijn want deze is stuk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s