Nieuw

Salvini – Italië heeft meer kinderen nodig, niet meer Afrikanen

Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini. Foto: Facebook.

“Ik geloof dat ik in de regering zit om ervoor te zorgen dat onze jongeren het aantal kinderen hebben dat ze een paar jaar geleden hadden, en niet om het beste van Afrika’s jeugd naar Europa over te brengen”.

De Italiaanse vice-premier en minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, legde zijn verklaringen af op een conferentie in Wenen over de Europese migrantencrisis, aan Jean Asselborn, de langst dienende minister van Buitenlandse Zaken van de EU.

Matteo is het niet eens met de EU-politici “[die] zeggen dat we immigratie nodig hebben omdat de bevolking van Europa ouder wordt”.

“Ik heb een heel ander standpunt,” zei hij. “Ik geloof dat ik in de regering zit om te zien dat onze jongeren het aantal kinderen hebben dat ze een paar jaar geleden hadden, en niet om het beste van de jeugd van Afrika naar Europa over te brengen”.

Een verwarde heer Asselborn mompelde “blah, blah, blah, blah” terwijl de minister aan het woord was. Jean is sinds 2004 minister van Buitenlandse Zaken. De 69-jarige Luxemburger is uitgesproken tegen anti-migratie partijen die “het christendom willen beschermen” en weigeren “de deur te openen” voor Arabisch sprekende moslimmigranten. Hij gelooft dat deze partijen Europa “vernietigen” met hun sterke grensbeleid.

Salvini weerlegde de heer Asselborn en zei: “Misschien moeten ze dit in Luxemburg doen, maar in Italië moeten we mensen helpen meer kinderen te krijgen, in plaats van moderne slaven [uit Afrika] in te zetten ter vervanging van de kinderen die we niet hebben”.

Salvini deelde de uitbarsting van de minister van Buitenlandse Zaken op zijn sociale media en noemde Luxemburg “een belastingparadijs dat geen lessen kan geven aan Italië”.

In Oostenrijk, Italië, Hongarije, Hongarije en Polen worden regeringsgezinde, anti-migratiepartijen steeds populairder, waardoor ze zich tegen de agenda van de globalisten keren.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/09/italy-needs-more-children-not-more-africans-interior-minister/

Dat Salvini het woord ‘slaven’ gebruikte leidde tot enorme verontwaardiging, want hoe kon hij zo over deze mensen spreken. Toch is dat precies de bedoeling waarmee ze geïmporteerd worden. Je ziet ook steeds dat het de werkgevers zijn die er voor pleiten. Ze willen goedkope arbeidskrachten. Komen ze dan in een uitkering terecht draaien de burgers voor de kosten op. Grote bedrijven dragen hun belasting af in belastingparadijzen en krijgen daar bovenop een dividendbelasting-kwijtschelding.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Salvini – Italië heeft meer kinderen nodig, niet meer Afrikanen

 1. Scrutinizer // september 16, 2018 om 22:25 //

  *zucht*
  Loonbelasting en patronale bijdragen is wat de uitkeringsfondsen spekt en dat dragen bedrijven af waar de tewerkstelling plaatsvindt.
  Het is NIET in het balng van bedrijven om analfabeten te importeren die in de sociale hangmat blijven en die de loonkost van ondernemingen oprdrijft.
  Het zou uiteraard WEL in hun belang zijn dat PRODUCTIEVE concurrenten worden geimporteerd, maar dat hoeft eigenlijk niet want ze kunnen net zo goed hun productie naar het buitenland overhevelen. Sterker nog: da’s nóg goedkoper en dat doen ze ook.
  Kortom er is geen enkele reden om analfabete hangmatmigranten te importeren.
  Die insinuaties raken (nog steeds/alweer) kan nog wal.

  Like

 2. Reinier Vangie // september 17, 2018 om 03:51 //

  Morgen derde dinsdag horen we meer we gaan er financieel op vooruit wordt nu al gezegd. Maar wacht maar wat we niet horen is dat wij van alle kanten beroofd worden, rijk overheid

  Like

 3. Reinier Vangie // september 17, 2018 om 03:56 //

  Foutjes was niet klaar.. Rijksoverheid rijkswaterstaat gemeenten en andere overheids graaiers. Wij gaan er allemaal op achteruit netto omdat die tsunami van nietsnutten dieven en moordenaars handophouders moeten mee vreten van de door ons afgeroomd belastinggeld. Wacht maar tot morgen.

  Like

 4. Als de Italiaanse dames er allemaal uit zien als de toenmalige filmster Gina Lollobrigida, dan komt de Lullenbrigade wel weer ff afzakken naar Rome, nu niet om te plunderen maar om te verrijken.
  Van die gemutileerde piemeltjes wordt je niet vrolijk.

  Like

 5. Waarom legt Duitsland deze immigratie aan zichzelf op?

  Afgezien van de wanhoop om zich in een goed daglicht te stellen om de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust goed te maken, zijn er twee belangrijke redenen.

  Economie: er is een brede visie, meestal gepromoot door de liberaal-linkse mainstream, maar ook door de knijperige conservatieven, dat de vergrijzende bevolking van Duitsland een toestroom van vers bloed nodig heeft. Als autochtone Duitsers niet de benodigde werkkrachten willen voortplanten, dan moeten “gastarbeiders” worden geïmporteerd om de economie op gang te houden. Uiteraard is dit onzin om een aantal redenen die Douglas Murray in zijn The Strange Death of Europe heeft ontkracht. Maar het spreekt de Duitse psyche erg aan: ze zagen wat er na de werkloosheid van het Weimar-tijdperk gebeurde en ze willen niet dat het weer gebeurt.

  Anti-nationalistisch, open grenzen, een nieuwe globalistische orde: dit is het wereldbeeld van George Soros en zijn volgelingen, een geloofsartikel voor velen aan de linkerzijde. Het aanmoedigen van immigratie uit ogenschijnlijk onnavolgbare vreemde culturen zal ons uiteindelijk tot betere mensen maken. Het zal het walgelijke probleem van het blanke voorrecht oplossen. We zullen ons kruisen en vermengen en onze nutteloze nationalistische identiteiten, die in het verleden tot zoveel chauvinisme en oorlog hebben geleid, loslaten. Natuurlijk is er misschien wel eens een vreemde wending, maar omdat deze Nieuwe Wereldorde zo vanzelfsprekend wenselijk is, zijn er geen offers te groot om dit te bereiken. Lees verder >>> https://fenixx.org/2018/09/17/duitse-politicus-waarschuwt-europa-is-op-weg-naar-een-burgeroorlog/

  Like

 6. Salvini heeft gelijk niet alleen islamieten zijn het probleem ook de zwarten die willen alleen vermengen met kleurlingen en blanken of uitroeien je bent racist zo denken zwarten als je hun hun zin niet geeft, maar dit wordt doodgezwegen door blanke gestoorde mannen en andere schorem vooral vrouwen willen zwarten hebben die ziek denken.Terwijl zwarten ook criminele genen hebben.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s