Nieuw

Prinsjesprijs voor Van Aartsen, ‘rechtsstatelijk in hart en nieren, zo nodig tegen de wind in’

VVD-politicus Jozias van Aartsen is dit jaar winnaar van de Prinsjesprijs, bedoeld voor politici die van bijzondere betekenis zijn ‘voor de vitaliteit van de parlementaire democratie in Nederland’.

Van Aartsen herkent zich wel in die kwalificatie. “Op diverse momenten was het lastig om de essentialia van onze rechtstaat overeind te houden”, zegt hij.

Marten van de Wier, Trouw >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

9 Comments on Prinsjesprijs voor Van Aartsen, ‘rechtsstatelijk in hart en nieren, zo nodig tegen de wind in’

 1. Reinier Vangie // september 16, 2018 om 02:54 //

  Ongelooflijk dat zo,n griezel is uitgeroepen tot winnaar. Wat een waardeloos clubje is prinsjes prijs zooitje. Stelletje linkse hufters daar.

  Liked by 1 persoon

 2. Jack vanderVeen // september 16, 2018 om 03:58 //

  Het is die lullencommissie er niet om te doen om een lul geloof in zichzelf terug te laten krijgen. Maar het is weer een (nutteloze) vulling van lege tijd. Noem het “moderne werkverschaffing” dat dik geld mag kosten. Valt derhalve onder de lynxe hobby-categorie.

  Liked by 1 persoon

 3. polderboy // september 16, 2018 om 08:17 //

  Vergeet niet dat het een politicus is en een regent. Het is absoluut geen volksvertegenwoordiger, maar een VVD bestuurder. Zo zei de kwal tijdens verkiezingen:
  “Ik vind niet dat de bevolking de politieke agenda moet bepalen”
  https://www.trouw.nl/home/bos-en-van-aartsen-invloed-fortuyn-merkbaar~a4084fa9/

  Een enkeling komt men nog wel eens tegen, deze statige rechtsstatelijke kerels, bijvoorbeeld met een luxe sigarenzaak op het platteland, ver weg, in een dorp op een eiland, waar de tijd al eeuwen lijkt te hebben stilgestaan.
  Het blijven rariteiten natuurlijk, die opgeblazen kwasten.

  Liked by 3 people

 4. De Prinsjesprijs,???? Een zelfverzonnen kwallenprijs die erg goed past bij die Van Aartsen die overal Puin achterliet met wat hij gedaan heeft,hij vind zich zelf een coryfee maar daar hebben zij er veel van bij die Criminele Organisatie.

  Liked by 1 persoon

 5. Dit bewijst dat types als van aartsen dingen niet zelf bedenken maar dingen zeggen en doen in opdracht van ‘boven ons geplaatsten’, vandaar hun arrogantie en dat bord voor hun kop want ze weten dat hun rug gedekt is en hun boterham dik belegd blijft. Lang leve de “democratie”…. totdat….?

  Liked by 1 persoon

 6. Bij het establishment wordt verraad beloond.

  Like

 7. koddebeier // september 16, 2018 om 19:43 //

  Nooit van gehoord, is dat een soort knudde trofee ???

  Like

 8. Wat een extreem SOFT gedoe hier in debielenland. Wordt écht hoog tijd dat rechts hun geduld verliest.

  Like

 9. Elites belonen alleen elkaar voor moed en inzet voor vaderland

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s