Nieuw

Politiek correct 10-jarig kind eist dat Kellog zijn slogan verandert: “Mijn vader kan ook ontbijt maken”

Nu zijn gehersenspoelde kinderen ook al op zoek naar wat zij als politiek incorrecte reclame beschouwen. Een 10-jarige vindt dat haar vader gediscrimineerd wordt door het opschrift “Geliefd door kinderen, aanbevolen door moeders” en dwingt het Kellog bedrijf op zijn schreden terug te keren. Vanaf november zullen de populaire Coco Pops-ontbijtdozen nu “aanbevolen door de ouders” lezen.

Haar vader maakt net zo vaak ontbijt als haar moeder, volgens de 10-jarige  Hanna-Marie Clayton uit Bournemouth, VK. Een schandelijke onrecht vindt ze en reikte naar de pen om in een brief het Kellog concern eens goed de politiek correcte mening aan het verstand te brengen: “Ik denk dat deze spreuk seksistisch is, omdat mannen ook ontbijt kunnen maken. Vaders moeten ook worden genoemd, want ze zijn net zo belangrijk. Er zijn ook mensen die geen moeder hebben en die zich beledigd kunnen voelen”, zegt de 10-jarige gendergelijkheidsdeskundige.

Het bedrijf van Kellog ging, zoals we onderhand van de laffe poedels gewend zijn, meteen met zijn pootjes omhoog op de rug en bewees het pedante wicht meteen zijn slavendienst met de belofte om onmiddellijk al zijn mogelijkheden in dienst te stellen om zijn reclameslogan te veranderen- over twee maanden zullen de politiek correcte gedrukte verpakkingen in de Britse schappen liggen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Politiek correct 10-jarig kind eist dat Kellog zijn slogan verandert: “Mijn vader kan ook ontbijt maken”

 1. trebor2110 // september 16, 2018 om 22:39 //

  “aanbevolen door de ouders

  Uhhh en hoe zit dat dan met kinderen die geen ouders meer hebben ???

  Like

 2. Reinier Vangie // september 17, 2018 om 07:35 //

  Of kinderen die een lesbisch moederhebben.

  Like

 3. Kellogs had moeten reageren met….ga poepen.
  De tekst blijft erop staan, basta.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s