Nieuw

Multikul in de praktijk – Spaans sprekende medewerkster van Taco Bell ontslagen omdat ze een Engels sprekende negerin weigerde te bedienen

Een Spaans sprekende Taco Bell-medewerker in de VS werd ontslagen, nadat er een video te voorschijn kwam van haar weigering om een Engelssprekende vrouw in Florida te bedienen.

Tijdens het argument bij een drive-thru in Hialeah, ten noorden van Miami, zei de medewerkster dat niemand daar Engels sprak.

Taco Bell vertelde Amerikaanse media dat het personeelslid “niet langer voor het merk werkt”.

Alexandrië Montgomery, de Afrikaans-Amerikaanse vrouw die donderdag de video plaatste, beschreef het incident als “racistisch”.

“Deze dame begreep wat ik zei maar wilde mijn bestelling niet aannemen”, deelde Montgomery op Facebook.

Meer dan 94% van de inwoners van Hialeah identificeren zich als Hispanic en meer dan 90% spreekt Spaans als eerste of tweede taal, volgens de volkstellingsgegevens.

De VS is inmiddels gekoloniseerd door 53 miljoen Hispanics.

Meer bij de BBC >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10070 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

27 Comments on Multikul in de praktijk – Spaans sprekende medewerkster van Taco Bell ontslagen omdat ze een Engels sprekende negerin weigerde te bedienen

 1. Jack vanderVeen // september 16, 2018 om 23:54 //

  toen de eerste mens gevormd werd op aarde begon reeds het gesodemieter, nu de verdubbelaar zovaak is ingezet dat er reeds 7,5 miljard van dit soort is kan men voorstellen dat het tijd wordt dat er eens een echte oorlog uitbreekt. overal niks dan ruzie ruzie en nog eens ruzie.
  ik haat langzaam bijna alle mensen op deze wereld.

  Like

 2. Klonten in de multiculturele soep.

  Like

 3. Scrutinizer // september 17, 2018 om 00:28 //

  Ik zou zeggen: da’s iets voor de markt. Vraag en aanbod. Je bent niet verplicht er te bestellen. Als zij je centen nodig hebben, zullen ze wel Engels spreken. Als het hen echter goed genoeg gaat, waarom voor die enkele klant die geen Spaans kan een ander personeelslid aanwerven? Het is niet aan de overheid om een taal op te leggen (net zomin als bv. een valuta). Laat de markt zelf maar uitzoeken.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // september 17, 2018 om 02:08 //

  Ja dat is libertarisme in zijn meest pure vorm Scrutinizer 🙂
  Toch ben ik het er in dit geval niet mee eens, als je zegt dat een overgrote meerderheid in de USA Engels/Amerikaans spreekt dan is dat een understatement, als je het vervolgens over je kant laat gaan dat men in bepaalde gedeelten tevens een andere taal spreekt en vervolgens weigert de taal van de meerderheid te spreken (of te verstaan) dan creëer je dus parallel samenlevingen en accepteer je dat. Ik denk dat dit geen goede zaak is, kijk naar waar dat in Nederland toe geleid heeft, en kijk eens naar wat het verschil tussen het Franssprekende en het Vlaamssprekende deel van België met dat land gedaan heeft. De laatste jaren lijkt het mee te vallen maar die hebben in een recent verleden mekaar zowat de hersens ingeslagen.
  In dit geval helpt het niet mee dat het een negerin is die klaagt over racisme want dat is iedereen zo onderhand wel gewend maar in dit geval heeft ze wel een punt. (hoewel ik het geen racisme zou willen noemen)

  Like

 5. @Scrutinizer // september 17, 2018 om 00:28 /

  Bekijk het maar met je desastreuze globalistische sprookjes.

  In Nederland spreken we Nederlands en betalen we met de Gulden !

  Repatriëren we alle buitenlanders en bewaken onze grenzen.

  Buitenlanders die hier zaken willen doen selecteren we, zo laten we geen moslims en Chinezen toe. En degenen die we wel toelaten dienen niet buiten een ommuurd zakencentrum te komen.

  Toeristenvisa worden strikt gehandhaafd. En alleen toeristen uit beschaafde landen zijn welkom.

  Dus Afrika, Azië en de islamitische wereld vallen af.

  Like

 6. Reinier Vangie // september 17, 2018 om 03:32 //

  Fubar Nederland moet alle uitkeringen aan niet Nederlanders afschaffen en zeker bij islamieten. Die hebben zooi 1 eurocent bijgedragen maar wel de hand ophouden. Ben ik nou een racist zo ja dan voel ik mij zeer vereerd.

  Liked by 1 persoon

 7. Reinier Vangie // september 17, 2018 om 03:35 //

  Nog wat geen kinderbijslag meer voor derde enz.kind. Een fokstop is ook beter voor het milieu.

  Like

 8. De latinoos in USA hebben er nogal een handje van om het te verdommen engels te leren. De enkelen die het wel doen hebben vaak de betere banen bij banken e.d. Het probleem wordt ook nog eens in de hand gewerkt door ook nog eens alles in 2 talen te drukken alhoewel er enkele rasistische staten zijn die daar niet aan mee doen

  Liked by 1 persoon

 9. Die Hispanics maken gewoon gebruik van de door Emanuel Celler aangepaste immigratiewet om ooit blank Amerika te koloniseren.

  Ze zouden ze moeten repatriëren. Eventueel met medeneming van Californië.

  Like

 10. trebor2110 // september 17, 2018 om 08:45 //

  in Amsterdam wordt je in het centrum ook in het Engels aangesproken als je een drankje wilt bestellen en in Brussel vertikken ze het ook om Nederlands te praten

  Like

 11. Reinier Vangie // september 17, 2018 om 09:02 //

  Trevor vloek maar eens flink tegen ze werkt echt want dat verstaan ze. En dan word je wel geholpen. Spreek uit ervaring.

  Like

 12. Scrutinizer // september 17, 2018 om 10:46 //

  @Tijl,
  De tegenstelling tussen Vlamingen en Walen in Belgie is een slechte vergelijking want Belgie is in wezen helemaal geen land maar eerder 2 landen naat elkaar waarbij helaas de ene er juridisch in slaagt de andere uit te zuigen, net als in de EU. Kortom de EU is eigenlijk Belgie in het groot met 27 spelers en met evenredig veel meer problemen waardoor het geen 200 jaar zal duren eer het uiteenvalt).

  Maar verder, wat NL betreft (of ook Belgie maar dan qua immigratie): ik blijf erbij dat zonder de hangmatwelvaartstaat er amper migranten zouden zijn geweest en we alleen diegene zouden ghehad hebben, die daadwerkelijk iets bijdragen: Indische IT-ers en Chinese telecomingenieurs en zo. Oh, en wellicht ook een paar restauranthoduers, maar ook die werken en betalen belastingen.
  En kijk: als ze het nodig hebben, dan spreken die heus wel Nederlands want anders zien ze geen klanten. En doen ze dat niet dan ga je er niet. En of wel passen ze zich aan, ofwel … hebben ze dat kennelijk niet nodig wegens voldoende ander clienteel.
  Net zoals jij (ondanks dat je zo Nederlands bent als Philips) een bedrijf niet kan verplichten om een walkman te maken om je oude cassettes te kunnen beluisteren, zo kan je hen ook niet verplichten een bepaalde taal te spreken.

  Maar het filmpje ging over de VS…
  In de VS spraken de Indianen heus geen Engels, maar toen kwam er immigratie en werd dat de meerderheidstaal. OK, so far so good. De wereld is niet statisch (NB als ie dat wel was, had mer in de VS geen Engels gesproken …). Dus net zoals Frans is uitgestorven als “de internationale taal van de diplomatie”, zo sterft in (bepaalde delen van) de VS het Engels nu uit als commerciele taal voor het bestellen van taco’s.
  Het kan verkeren – aldus Bredero

  Er is niets natuurlijker dan vraag en aanbod. Al de rest is ideologie, al dan niet afgedwongen door een geweldsmonopolie.

  Like

 13. Scrutinizer // september 17, 2018 om 10:49 //

  @Reinier (I)
  Mee eens.
  Verder ook voor de Nederlanders zelf afschaffen.
  Immers, het kan me niet schelen of een parasiet Mohammed heet of Kees.
  Geld is geld en ik wil sowieso niet van staatswege beroofd worden t.b.v. wie dan ook.

  Like

 14. Scrutinizer // september 17, 2018 om 10:54 //

  @Trevor
  Inderdaad en op Mallorca kan je bier bestellen in het Duits.
  Kennelijk willen sommige graag zaken doen en doen ze er moeite voor. Prima toch?
  Als je dat op prijs stelt, dan beloon je hen door daar je stamkroeg van te maken.
  Anderen zullen vroeg of laat je voorbeeld wel volgen en zoniet dan dreigen ze vanzelf van de markt te verdwijnen.
  Net als de kwaliteit van het geserveerde, het meubilair en de muziek, is ook de bedieningstaal een van de elementen die een klant, naast de prijs uiteraard, in overweging neemt om te besluiten of ie wel of niet terugkeert. Moge de beste winnen.

  Like

 15. Tijl Uylenspiegel // september 17, 2018 om 12:57 //

  Vergeef me, ik haal er even een zin uit;
  “ik blijf erbij dat zonder de hangmatwelvaartstaat er amper migranten zouden zijn geweest en we alleen diegene zouden gehad hebben, die daadwerkelijk iets bijdragen: Indische IT-ers en Chinese telecomingenieurs en zo. ”
  Een zeer terechte constatering, het vervelende van geschiedenis is echter dat je hem niet kunt herschrijven en we zullen het dus met de resultaten moeten doen helaas.
  Overigens kan ik me niet of nauwelijks voorstellen dat een ondernemer tevreden is met personeel dat domweg weigert bepaalde klanten te bedienen.

  Like

 16. Scrutinizer // september 17, 2018 om 14:49 //

  @Tijl
  Klopt.
  Als het dus niet de ondernemer zelf is die hiervoor kiest doch een personeelslid, dan wordt die hetzij onslagen, dan wel intern overgeplaatst naar een functie zonder klantencontact. Als ik goed begrepen heb, heeft Taco Bell dat ook gedaan.

  Wat de historische fout betreft: wel, we kunnen alsnog de uitkeringen afschaffen om niet nog meer migranten van de verkeerde soort aan te trekken en ook wie hier reeds was en plots uit de hangmat gekieperd wordt, zal geen reden meer zien om nog te blijven. Dus die zoeken ofwel een ander gastland om te parasieteren of keren terug naar hun vaderland alwaar ze evenmin geld krijgen om te nietsen maar waar het klimaat warmer is, het eten lekkerder (althans volgens hun smaak) en ze bij hun (groot)ouders kunnen inwonen en op meer steun van de locale gemeenschap kunnen rekenen, dan hier.
  Ik ben geen voorstander van gedwongen repatriering zolang iemand niet voor een misdaad veroordeeld werd, maar je mag ervan uitgaan dat ze wel spontaan zullen afdruipen wanneer hier niets meer te rapen valt.

  Like

 17. Terecht dat deze medewerkster ontslagen is en geen manier bedacht heeft om de klant te helpen, of het discriminatie is weet ik niet maar dat zij geen Engels spreekt in de US is een schande,honderdduizenden Nederlanders zijn geemigreerd naar Canada,Australie,USA en andere landen en een ieder spreekt perfect de taal van het land,
  Maar al die Turken,marokkanen,syriers,somaliers,irak en iranieers spreken geen woord NEDERLANDS dus iedereen die na een bepaalde tijd geen Nederlands spreekt OPROTTEN.

  Like

 18. Tijl Uylenspiegel // september 17, 2018 om 12:57
  Vergeef me, ik haal er even een zin uit;
  “ik blijf erbij dat zonder de hangmatwelvaartstaat er amper migranten zouden zijn geweest en we alleen diegene zouden gehad hebben, die daadwerkelijk iets bijdragen: Indische IT-ers en Chinese telecomingenieurs en zo. ”
  Een zeer terechte constatering,
  ————

  Is niet waar, is sprookje van Scrutinizer dat die uit zijn duim zuigt.

  Waar kan de dief meer stelen, in Nederland of Senegal ?

  Juist. Dus hij gaat alsnog naar Nederland.

  Like

 19. Scrutinizer // september 18, 2018 om 01:18 //

  @Fubar
  Ten eerste vergt dat meer inspanning dan in je hangmat hangen en ten tweede is het veel riskanter dan genieten van een buit die de roverheid al voor je gestolen heeft.
  Ik denk niet dat er velen de tocht naar hier zouden ondernemen alleen om te komen stelen.
  Enkele misschien. Zal best. Maar geen vergelijk met de huidige situatie van permanente vakantie in een gratis woning met gratis zorg en scholing en nog geld op de koop toe.
  Zelfs nu zitten ze niet allemaal hier (anders was heel Afrika gewoon leeg).
  Nochtans valt er hier volgens jou genoeg te stelen. Wel, menigeen blijft toch gewoon thuis.
  En zijn we het erover eens dat een land met gratis geld en zorg en woning aantrekkelijker is dan zonder dat al? Ja? Goed, dan zouden er dus veel minder komen. Mag jij fantaseren of het er 90% minder zijn of slechts 2% minder.
  Kijk overigens naar de VS, waar er meer mogelijkheden zijn. Daar zijn er ook heen geemigreerd en de overgrote meerderheid is aan het werk.
  Sommigen hadden zich misrekend en vallen uit de boot.
  Anderen zijn er misschien gekomen om er te gaan stelen. Maar dat zijn er niet velen.
  Voor 2001 hadden de VS ca. 3 mln moslims maar geen moslim-probleem…
  Sindsdien is er wel een en ander veranderd t.g.v. de aanslagen maar … wie was daar verantwoordelijk voor? (Ik ga ervan uit dat je geen aanhanger bent van de officiele versie…).

  Like

 20. Scrutinizer // september 18, 2018 om 01:18
  Maar geen vergelijk met de huidige situatie van permanente vakantie in een gratis woning met gratis zorg en scholing en nog geld op de koop toe.

  —————

  Inderdaad, geen vergelijk, het zal namelijk een veelvoud zijn als Libertariërs hun wereldvreemde zin krijgen.

  Like

 21. Scrutinizer // september 18, 2018 om 01:33 //

  @Fubar
  Dus wanneer je de voordelen afschaft dan doen er plots meer de moeite om te komen?
  Rare theorien over incentives hou je er op na.
  Wie is hier nou wereldvreemd?

  Like

 22. Die uitkering is niet het enige voordeel, dat heb ik je nou al tig keer gezegd.

  Maar een gelovige, want dat zijn Libertariërs, zijn feiten-resistent.

  Like

 23. Scrutinizer // september 18, 2018 om 03:48 //

  @Fubar
  Er zijn inderdaad meerdere factoren. Daar ben ik op ingegaan.
  Ik verwijs naar bovenstaande betoog en laat het aan de lezer over te beoordelen wie er feiten-resistent is.

  Like

 24. een analfabete invasie kaffer zal heus heel erg op de uitkerings regeltjes letten, net zoals ze ook zoveel respect tonen voor blanke vrouwen en zich nooit ergens aan vergrijpen.

  Like

 25. skeeter // september 18, 2018 om 05:04 // Bewerken
  een analfabete invasie kaffer zal heus heel erg op de uitkerings regeltjes letten,
  —————-

  Ja, natuurlijk, dat hoor je me ook nooit ontkennen.

  Maar het is Libertarische absurditeit om alleen daarop te focussen, omdat als ze daarnaast zouden kijken, hun globalistische sprookje in zou storten.

  Oók zonder uitkering, dus als we als welfare-states alle uitkeringen af zouden schaffen (fuk je eigen mensen voor Scrut zijn sprookje), ben je in een land als Nederland 100 x beter af dan in een shithole als Ghana of Liberia. D a t K a n N i e t O n t k e n t W o r d e n.

  De enige reden dat Scurinizer dat telkenmale overslaat als kritiek is dat het niet binnen zijn, op onbewezen aannames gebaseerde, utopische geloof past.

  Een geloof !

  Een geloof wat trouwens als enige Mammon geld heeft, ‘de economie’ meneer.

  Cultuur, ras en identiteit zijn ondergeschikt in zijn in wezen globalistische idee.

  Als Koudenhove-Kalergi in 2018 geleefd zou hebben zou hij Scrutinizer geheten hebben.

  (ik had hier eerst een cartoon staan maar die heb ik maar weggehaald)

  Like

 26. Reinier Vangie // september 18, 2018 om 06:15 //

  Europa had nooit geld en huisvesting moeten geven aan die economische gelukzoekers en misdadigers en moslims helemaal moeten blokkeren in Europa.

  Like

 27. was sarc mode fub

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s