Nieuw

Israëlische krant vingerwappert naar ons dat we niet genoeg moslims opnemen en dat wij ons niet genoeg aan hen aanpassen

‘Integratie is twee-richtingsverkeer, zelfs als vluchtelingen te conservatief zijn’.

Syrische vluchtelingen die wegkwijnen in smerige, overbevolkte kampen in Turkije en Jordanië krijgen van Europese landen te horen dat ze gewoonweg te conservatief zijn om een nieuw onderkomen te krijgen.

Eind augustus berichtte de Volkskrant dat Nederland één op de vijf Syrische asielzoekers de toegang tot het land ontzegt omdat ze zich niet aan de Nederlandse waarden conformeren, zoals het geloof in gelijkheid tussen mannen en vrouwen. “Als je zegt dat mijn kinderen niet naar een gemengde schoolklas gaan….. dan is je dossier gemarkeerd en kom je er niet in”, vertelde Paul van Musscher, het hoofd van de politiedienst die migratie en vreemdelingen controleert, aan de Volkskrant.

De weigering van Nederland om Syriërs op te nemen op basis van culturele verschillen is een tragische tekortkoming in de naleving van de internationale vluchtelingenwetgeving. Het Verdrag betreffende de status van vluchtelingen van 1951 verplicht de landen om de verantwoordelijkheid voor de meest kwetsbaren in de wereld op zich te nemen en stelt landen die hun vluchtelingen willen uitkiezen op basis van culturen niet vrij.

Maar Nederland maakt deel uit van een bredere trend in Europese landen om draconische “assimilatie” -tests uit te voeren of etnische enclaves te bulldozeren in naam van integratie.

In plaats van asielzoekers op te nemen, heeft Frankrijk ervoor gekozen om de vluchtelingenkampen aan de straatkant rond Parijs plat te gooien om plaats te maken voor voetgangers. Denemarken is in bezig om wat het officieel definieert als “getto’s”, meestal migrantengemeenschappen, te verpletteren.

Landen die ermee instemmen om vluchtelingen uit andere culturen te integreren, stemmen er vervolgens ook mee in om de totale controle over cultuur en hun identiteit op te geven. Dit feit kan niet genegeerd worden door assimilatieprogramma’s van de overheid in te voeren die migrantengemeenschappen verder isoleren en hen eraan herinneren dat zij de “Ander” zijn, zelfs in hun nieuwe thuis.

De harde waarheid is dat veel asielzoekers uit het Midden-Oosten en Afrika waarden hebben die niet bij de Europese landen passen en het gezicht van het land enigszins zullen veranderen, een feit dat door veel centrumlinkse partijen wordt genegeerd en overdreven benadrukt door nativistische bewegingen die in Europa steeds populairder worden.

Uit een enquête van Pew Research in 2013, waarin moslims over de hele wereld gevraagd werd naar hun culturele waarden, bleek bijvoorbeeld dat een overweldigende meerderheid van mening is dat alcohol drinken immoreel is, net als abortusrechten, buitenechtelijke seks, homoseksualiteit en gender-mixing.

Deze culturele overtuigingen kunnen niet worden af-geleerd in een door de overheid geleide “assimilatie”-klas, zoals de Noren veel van hun Syrische vluchtelingen opleggen.

Ze zijn geen reden om kwetsbare mensen terug te sturen naar oorlogsgebieden of hen te veroordelen tot een verkort leven in vluchtelingenkampen.

Syriërs die dergelijke lessen bijwonen, zeggen vaak dat ze het culturele begrip niet bevorderen, maar zijn gebaseerd op nativistische stereotypen van de cultuur van het Midden-Oosten en dienen om hen voor te lichten hoe barbaars ze zijn.

Door culturele lakmoesproeven op vluchtelingen te codificeren, creëren regeringen bovendien een gezuiverde versie van hun eigen cultuur die veel van hun eigen autochtone burgers zou diskwalificeren, vooral diegenen van extreem-rechts die niet geloven in het recht van een vrouw op abortus of in de menselijkheid van niet-blanken.

Integratie is een tweerichtingsverkeer.

In plaats van lezingen te organiseren die Syriërs vragen om hun cultuur en standpunten te verloochenen, of hen ronduit de toegang te ontzeggen omdat ze te conservatief zijn, zouden Nederland, Denemarken, Noorwegen, Frankrijk en andere landen de nadruk moeten leggen op co-communale discussies en wegen naar economische integratie. Vluchtelingen kunnen zich meer geneigd voelen om Europese waarden te accepteren als zij het gevoel hebben dat zij meer belang hebben in Europese samenlevingen.

Als hun standpunten zodanig worden gecontroleerd dat ze zich nog steeds als een buitenstaander voelen, zelfs in hun nieuwe huis, zullen ze zich waarschijnlijk vervreemd blijven voelen en op zoek gaan naar anderen die gelijkgezind zijn en daarbij etnische enclaves vormen. Deze gemeenschappen zijn geen oorzaken van culturele verschillen, maar symptomen ervan. Het afbreken van deze gemeenschappen verergert deze spanningen in plaats van ze op te lossen.

Het is ook tastbaar gevaarlijk, aangezien deze beslissingen om vluchtelingen op basis van abstracte culturele idealen op te nemen of te weigeren, de potentie heeft om levens te redden of weg te gooien.

Libanon begint al veel van zijn Syrische vluchtelingen terug te dwingen naar het land. Turkije, dat momenteel wordt geconfronteerd met een enorme inflatiecrisis, kan hetzelfde gaan doen nadat het land zich begint te stabiliseren. Als deze Syriërs, die hebben gewacht om in Europa te worden binnengelaten, uiteindelijk de toegang worden ontzegd omdat ze te conservatief zijn, zullen ze worden teruggestuurd in de handen van een gevaarlijk, autocratisch regime.

Velen zullen door het veiligheidsapparaat van de Syrische president Bashar Assad worden opgezogen en worden ondervraagd of gemarteld, zoals hij heeft gedaan met tienduizenden Syrische dissidenten.

De Europese naties, in hun poging om zich te onttrekken aan culturele spanningen, besluiten dat deze levens in het Midden-Oosten gewoonweg te conservatief zijn om te redden.

Het uitwissen van deze culturele verschillen, hetzij door ze te negeren en op het beste te hopen, of door obstakels op te werpen om hen als een vluchteling te weigeren, verraadt Europa’s wettelijke verplichtingen onder internationaal recht en zal ongetwijfeld zijn afdaling in het illiberaal etnonationalisme verder bevorderen.

Bron:

NB. Israël heeft zich onlangs officieel een etnostaat verklaard en neemt geen moslimvluchtelingen op.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9622 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

34 Comments on Israëlische krant vingerwappert naar ons dat we niet genoeg moslims opnemen en dat wij ons niet genoeg aan hen aanpassen

 1. antiislamnu // september 16, 2018 om 01:35 //

  Hier is mijn antwoord

  Liked by 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel // september 16, 2018 om 01:53 //

  Dus één journalist/opiniemaker ventileert zijn verwrongen wereldbeeld en dat is dan dus de mening van Israël ?
  Israël heeft vanaf het uitroepen van de staat nooit anders gezegd dan dat elke jood welkom is, het is slechts een piepklein landje en ze kunnen dat nauwelijks aan, dan is het toch niet zo heel vreemd dat je andere toestroom niet toestaat ? Israël was vanaf het begin een joodse staat, alleen nu ze het officieel op papier hebben gezet zijn ze ineens een etno-staat. Waarbij aangetekend dat het maar met een minieme meerderheid is aangenomen.
  Wat is er gebeurd met de empathie voor een klein landje dat omringt wordt door landen die alle joden de zee in willen jagen (of erger)
  Waarom nooit eens gewezen op de absurde situatie dat de nakomelingen van palestijnen nog altijd gedwongen in kampen moeten leven en op die manier door hun Arabische buren hevig gediscrimineerd worden ?

  Liked by 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel // september 16, 2018 om 01:53
  Dus één journalist/opiniemaker ventileert zijn verwrongen wereldbeeld en dat is dan dus de mening van Israël ?
  —————–

  Dat staat nergens.

  Like

 4. Reinier Vangie // september 16, 2018 om 02:12 //

  Als ik in een ander land wil gaan wonen zal ik de normen en waarden van dat land accepteren zo niet vertrekken.

  Liked by 1 persoon

 5. @Reinier Vangie

  Ik heb begrepen dat jij naar de Filipijnen bent geëmigreerd, zou je daar misschien eens iets over willen vertellen voor ons kleine zijdelingse emigratie blogje ‘Project Exodus’?

  Link:
  https://projectexodus461933214.wordpress.com/

  En dan het liefst met dit in gedachten:

  Criteria waar een geschikt emigratieland aan moet voldoen
  https://projectexodus461933214.wordpress.com/2018/03/26/criteria-waar-een-geschikt-emigratieland-aan-moet-voldoen/

  De Filipijnen is een land dat we nog niet hebben opgenomen …

  Liked by 1 persoon

 6. Reinier Vangie // september 16, 2018 om 02:30 //

  Ik begrijp niet waarom wij deze gasten moeten opnemen terwijl zij ons zo haten en het land leen maar schade toebrengen.

  Liked by 1 persoon

 7. “De Europese naties, in hun poging om zich te onttrekken aan culturele spanningen, besluiten dat deze levens in het Midden-Oosten gewoonweg te conservatief zijn om te redden.”

  Schuld gevoel proberen aanpraten van de smeerlap schrijver en ook nog eens het aller laagste genetisch aftreksel dat zich voor mens moet voordoen als conservatief neerzetten.
  Volgens de wetten van moeder natuur hadden ze allang op de verleden tijd stapel moeten liggen

  Liked by 1 persoon

 8. tim pietersen // september 16, 2018 om 09:13 //

  punt 1: wikileaks laat zien dat hillary in 2012 schreef dat beste manier om israel te dienen (odedn yinon plan) was om regime change in syrie te doen > burgeroorlog + vluchtelingen
  2 allerlei joodse organisaties krijgen geld en werken samen met israel en soros om zo veel mogelijk moslims naar europa te krijgen
  3 israel ondersteunt de al qaida in syrie met wapens en logistiek en zelfs luchtaanvallen
  4 neocon/netanyahu houden einde oorlog tegen
  5 etc etc

  dus tijl zeg maar tegen je joodse vrienden dat wij geen probleem hebben dat joden een eigen land hebben maar dat ze dit principe wederzijds moeten laten gelden (dus kappen met proberen europa/nederland kapot te maken via je joodse msm media en ngo’s etc die multiculti en massaimmigratie van islam propageren)

  zie uit naar je antwoord tijl, shalom

  Liked by 1 persoon

 9. Immigratie zonder assimilatie is invasie!

  Liked by 2 people

 10. Reinier Vangie // september 16, 2018 om 09:49 //

  Fubar doe ik gun me even wat tijd alvast met groeten van Rodrigo Roa Duterte de president van de Filipijnen. Wij hebben net een zware tyfoon over ons heen gekregen.

  Liked by 1 persoon

 11. tim pietersen // september 16, 2018 om 11:30 //

  mag ie meteen een rubriek ‘israel is anti nederland’ beginnen (((karen))) , waarin alle anti nederland artikelen en beleid van israel naadloos zullen passen

  Like

 12. Over de Syrische vluchtelingen kunnen we kort zijn: zo snel als maar mogelijk is de biezen pakken en hun land weer op gaan bouwen i.p.v. hier en elders met de armen over elkaar te gaan zitten.

  Meer dan 90 procent heeft hier na drie jaren nog steeds geen werk gevonden en er is niets wat er op wijst dat daar ooit verandering in zal komen. Is men niet z.g. voor het leven getraumatiseerd dan zijn er talloze culturele en religieuze obstakels die verhinderen dat zij een nuttige bijdrage kunnen en willen leveren aan onze Westerse samenleving.

  In feite functioneren zij als een soort bezettingsmacht die op termijn hier de dienst wil uitmaken door het krijgen van heel veel kinderen en dit allemaal op kosten van de verzorgingsstaat.
  Het Vluchtelingenverdrag uit 1951 was gebaseerd op een totaal andere situatie en is zeker niet van toepassing op de situatie die is ontstaan sinds 9/11 toen er een wereldwijd conflict uitbrak tussen de radicale Islam en de Westerse wereld.

  Meer moslims toelaten in West-Europa betekent nog meer onoplosbare problemen binnenhalen. Dat bewijst de toestand in het Midden-Oosten waar de structurele geschillen binnen de Islam al sinds mensenheugenis garant staan voor bloedige religieuze twisten.

  In ieder West-Europees land zal vroeg of laat de roep voor het invoeren van de shariawetgeving gaan klinken en de volgende stap is de eis voor een zekere vorm van autonomie voor de talloze moslimenclaves die hier intussen zijn ontstaan.

  Syrië is druk bezig de allerlaatste verzetshaarden op te ruimen op al of niet humane wijze, dus er is daar genoeg werk aan de winkel in het kader van de wederopbouw met een voorkeur voor een 48-urige werkweek zoals die in Nederland na 1945 werd ingevoerd toen de Duitsers waren vertrokken.

  Is die 48-urige werkweek niet in strijd met de Mensenrechten? zal menige linkse activist tegenwerpen.

  Dan moeten ook die rechten snel worden herzien, ondanks de protesten van de linkse goedmensen die in elk nuttig voorstel het gevaar van extreemrechts of populistisch gedachtegoed menen te herkennen.

  Liked by 1 persoon

 13. tim pietersen // september 16, 2018 om 11:48 //

  vanaf 1569, de eerste ‘kleurenrevolutie’ georganiseerd door de ((merchants)) tegen spanje, op zich terecht want eerst zaaide oostenrijk hier de scepter en dat paste veel beter bij nederland dan die spanjaarden, zijn nederland en israel/joden in principe partners geweest (vaak partners in crime LOL).

  450 jaar partners, dan mag je toch van de joods/israelische partner verwachten dat ie islamisering tegengaat? (ipv het te promoten via (((msm)) en (((partijen))) )

  of prevaleert het sabbateesche principe? (zoals verwoord door barry chaimish), van redemption by sin en zoharische doing evil is doing good praktijken

  the good sheperd in tegenstelling tot animal farm

  Like

 14. Horatius // september 16, 2018 om 11:33

  Ben het grotendeel eens met jouw redenatie, maar “in het kader van de wederopbouw met een voorkeur voor een 48-urige werkweek zoals die in Nederland na 1945 werd ingevoerd toen de Duitsers waren vertrokken.”

  Dit gaat mij een paar stappen te ver. In de eerste plaats konden onze voorouders die niet over de financiele middelen beschikten niet vluchten, laat staan dat ze zo’n luxe behandeling kregen als de asielparasieten van nu. Wanneer men de jonge Amerikaanse, Canadezen en Engelse soldaten vergelijkt met het jonge tuig die met hun GSM’s en modieuse sportkleding selfies maakt in de boten van de mensensmokkelaars, dit is toch een heel andere dimensie als toen.

  Vaak gaat men voorbij aan het feit dat bijna al deze jonge knapen ongeletterd, ongeschoold en ongeïnteresseerd zijn om zich zelf in hun eerste levensbehoeften te voorzien, de meesten van hen worden tevreden gehouden met een bijstanduitkering met het daarbijbehorende ratteplan van allerlei sociale tegoedbonnen bijv. een gratis lidmaatschap van een sportschool ect.

  Gelooft men werkelijk dat deze parasieten die aan onze welvaart hebben kunnen ruiken, zin hebben om naar hun shithole countries terug te gaan en daar de boel weer op willen bouwen. Troewen al de regeningleiders onderandere president Assad die vind het allang goed dat zijn dwarsliggende landgenoeten opgepleurd zijn naar Europa, daarvan hoeft hij geen weerstand van te verwachten, het is een strategisch voordeel voor hem en andere Afrikaanse despoten, ze zijn er gewoonweg van af.

  Liked by 2 people

 15. Tijl Uylenspiegel // september 16, 2018 om 13:12 //

  Tim Pietersen
  Ter vergelijking; Nederland, daar is iedereen het wel eens, is een heel klein landje in Europa, de oppervlakte bedraagt 41500 vierkante kilometer en er zijn 17 miljoen inwoners.
  Israël is slechts 22.000 vierkante kilometer en 8,5 miljoen inwoners waarvan 76% joods maar zou in staat zijn Europa in grote problemen te brengen ? Dat zou toch warempel een prestatie van wereldformaat zijn ! Een land dat dus ruwweg de helft zo klein is als Nederland en ook half zoveel inwoners heeft. Ze zijn in uw wereldbeeld zelfs niet alleen in staat om vluchtelingenstromen te creëren maar ook nog om ze te sturen en dat terwijl ze tegelijkertijd werkelijk alles uit de kast moeten trekken om te overleven tussen uitsluitend vijandige buurstaten.
  Er zijn wereldwijd naar schatting tussen de 13 en 14,5 miljoen joden.
  De wereldbevolking is naar schatting 7,5 miljard waarvan een kleine 600 miljoen in Europa.
  Als je simpelweg deze cijfers eens laat doordringen dan geeft dat heel misschien toch aanleiding dat het beeld tot waar de joden toe in staat zouden zijn wat bijstelling behoeft.

  Liked by 1 persoon

 16. @Adriaan Jansens,

  Het gaat mij om de motivatie van een volk om zelf die wederopbouw ter hand te nemen i.p.v. dit over te laten aan anderen.
  Alleen al in Turkije verblijven er drie miljoen Syrische vluchtelingen die echt niet allemaal fanatieke tegenstanders zijn van president Assad maar gewoon op de vlucht zijn geslagen voor het oorlogsgeweld. Daar hebben ze echter totaal geen toekomst want de Syriërs die hoogopgeleid zijn hebben daar wél een verblijfsvergunning gekregen en de rest zit dus in een uitzichtloze positie.

  De laagopgeleiden die hier in West-Europa een voorlopige verblijfstatus hebben verworven zijn voornamelijk jonge mannen die inderdaad geen enkele klap uitvoeren en alleen maar profiteren van de verzorgingsstaat.

  Zijn het volgens eigen verklaringen tegenstanders van het regime Assad dan is een algehele amnestie voor hun niet geheel ondenkbaar, daar zijn genoeg voorbeelden van in vergelijkbare situaties.
  Zeker in die gevallen waarvan bekend is dat zij af toe op vakantie gaan in Syrië om hun achtergebleven familieleden te bezoeken.
  Syriërs die zich hier schuldig maken aan criminaliteit, terrorisme of andere vormen van radicalisering zouden zonder pardon moeten worden gerepatrieerd naar het land van herkomst omdat zij hier een blijvend probleem zullen gaan vormen.

  De standaardsmoes dat zij bij een gedwongen terugkeer gemarteld zullen worden zullen wij voor kennisgeving moeten aannemen, dus negeren want op dit gegeven is de algehele vluchtelingen en politiek asielproblematiek sinds de jaren 90 gebaseerd.

  Natuurlijk is de situatie in Syrië niet naadloos te vergelijken met de toestand in ons land na de Duitse bezetting. Maar onze regering was wel zo slim (of noodgedwongen) om de honderdduizenden landverraders en collaborateurs vrij snel hun misdaden te vergeven in het landsbelang; namelijk de wederopbouw.

  Talloze zaken werden geseponeerd en een aantal jonge kerels die bij de SS hadden dienst genomen aan het Oostfront werden naar Indië gestuurd in het kader van de z.g. politionele acties.

  Met enige fantasie en flexibiliteit zouden wij echt wel van die jonge Syrische vluchtelingen af kunnen komen. Maar de politieke wil ontbreekt en Assad wordt gezien als het ultieme kwaad terwijl hij alleen maar de algehele orde probeert te herstellen in een land waar talloze religieuze groeperingen elkaar op leven en dood bestrijden.

  En dat probleem wordt overgeheveld naar West-Europa en dat hebben die zelfbenoemde machthebbers in Brussel en Straatsburg nog steeds niet door.

  Of het is een welbewuste keuze, met een wel zeer sinistere agenda als motivatie.

  Liked by 3 people

 17. Tijl Uylenspiegel // september 16, 2018 om 18:22 //

  Horatius ik vraag me dat weleens af, u zegt dat ze hier een voorlopige verblijfsvergunning hebben gekregen, na hoeveel tijd kan zo’n voorlopige status omgeruild worden voor een permanente ?

  Liked by 1 persoon

 18. @Tijl Uylenspiegel // september 16, 2018 om 13:12

  Je komt elke keer weer met je mantra: “ja maar ze zijn met heel weinig”

  Ik zal je een geheimpje verklappen, je hoeft niet met heel veel te zijn. In Nederland, 18 miljoen mensen, wordt alle wetgeving gemaakt door 150 mannetjes/vrouwtjes ….

  Liked by 2 people

 19. walterh66 // september 16, 2018 om 19:40 //

  Tijl, kun je eens uitleggen waarom joden uit vrijwel ieder gebied dat ze binnentrokken uiteindelijk ook weer werden verbannen?
  Na iedere verbanning kwamen ze zo snel mogelijk weer terug.
  Waarom blijven joden heel Europa stalken als ze niet welkom zijn?
  Ze hebben nu een eigen land en zijn nog steeds, met massale druk, bezig om Europa te overvoeren met buitenlanders.
  Tijl, waarom doen ze dat?
  Ze hebben nu toch en eigen land waar ze zo divers en inclusief kunnen zijn als ze willen?
  Waarom Tijl?
  En waarom hou je hun jouw hand boven het hoofd?
  Daarmee ben je mede verantwoordelijk voor de invasie van kansarmen.

  Like

 20. @Karen // september 16, 2018 om 11:24
  Is het misschien een idee om ook een rubriek ‘Fenixx neemt Israël de maat’ te beginnen.

  Bedankt voor de tip. Maar is niet nodig.
  Als je onderaan de pagina in het ‘Zoeken in blog’-veld “Israël” invult, vind je al deze interessante artikelen in een oogopslag terug. Dat geldt trouwens ook voor zoekwoorden naar andere landen, zoals Iran, Amerika, Duitsland, Zweden, Nederland, etc. Waarvan Fenixx ook regelmatig “de maat neemt”.

  Liked by 2 people

 21. @Tijl Uylenspiegel,

  Volgens mij is er geen bepaalde tijdslimiet verbonden voor het aanvragen van een permanente verblijfsvergunning.
  Men komt binnen als asielzoeker en komt dan automatisch in de procedure bij de IND.
  Zolang men in de procedure zit heeft men een voorlopige verblijfsvergunning.

  De ene procedure duurt wat langer dan de andere, soms langer dan 10 jaar. Dat hangt af van de redenen van het individu om hier te mogen verblijven zolang men wil zonder de Nederlandse nationaliteit te verwerven.

  Die redenen zijn bijzonder talrijk: men wordt in het eigen land vervolgd vanwege ras, religie, seksuele geaardheid, nationaliteit, politieke overtuiging, lid zijn van een verboden vakbond of het recht op een gezinshereniging.

  Een heel assortiment van verschillende redenen dus. En het moet heel gek lopen wil men voorgoed afgewezen worden. Want de asieladvocatuur is bijzonder vindingrijk; er is namelijk een hoop geld aan te verdienen.

  Like

 22. Tijl Uylenspiegel // september 17, 2018 om 00:16 //

  Fub ik wist helemaal niet dat ik een mantra had maar de vergelijking waarmee je dat probeert te ontkrachten raakt echt kant nog wal.
  walter volgens mij vertrekken er momenteel meer joden vrijwillig uit Europa dan ooit tevoren en die zijn zeker niet van plan om ooit terug te komen. En verder; welke massale druk ? Hoe dan walter ?
  Nou vooruit, ik houd ze zo nu en dan de hand boven het hoofd, waarom ? Omdat ik veel zo niet alle aantijgingen onterecht vind.

  Like

 23. tim pietersen // september 17, 2018 om 00:17 //

  @ tijl , je gebruikt de ‘gaslighting’ techniek……………

  helaas (voor jou) ben je hier op de verkeerde plek voor deze manipulatieve techniek……., aangezien de mensen hier geinformeerd zijn en niet dom gehouden door (((msm))) of anderzijds. jij vertrouwd op de ongeinformeerdheid van jouw ‘publiek’ in de hoop daarmee ze een rad voor de ogen te draaien, helaas…………

  het is een jwo (jewish world order, rothchild etc) , die het westen aanstuurd, de banken in eigendom heeft en de msm propaganda aanstuurt.

  met jouw ‘gaslighting’keuze ben jij medeplichtig, aangezien je niet de vredeshandschoen oppakt om samen de islamisering tegen te gaan….
  je kan in ieder geval niet zeggen dat je het ‘nicht gewusst’ heb

  Like

 24. “Nou vooruit, ik houd ze zo nu en dan de hand boven het hoofd, waarom?”

  Omdat je vrijwillige vertrek uit de Fenixx redactie wegens kritiek op foute Joden vooral niet voor niets geweest moet zijn en zodoende bij elk verkeerd woordje over je uitverkoren volk jezelf steeds weer je eigen gelijk moet bevestigen met luidruchtige tegenwerpingen.
  Zoiets?

  Like

 25. Tijl Uylenspiegel // september 17, 2018 om 00:50 //

  Mijn fout Tim ik dacht dat u serieus reageerde maar had het kennelijk mis, we kennen elkaar niet en dat moeten we denk ik vooral zo houden.

  Like

 26. @Tijl Uylenspiegel // september 17, 2018 om 00:16 //

  Het kwartje van 150 parlementariërs viel kennelijk niet. Wat ik wilde zeggen is dat je niet met veel hoeft te zijn om invloed uit te oefenen.

  Zie hoe Joden Amerika in een blank minderheidsland hebben herschapen;
  https://fenixx.org/2018/08/21/een-kwaadaardig-duo-twee-wetten-die-de-cultuur-van-amerika-vernietigden/

  En hoe slechts een paar families ‘good old England’ compleet vernegerd hebben:
  https://fenixx.org/2018/07/17/de-ss-empire-windrush-de-joodse-oorsprong-van-het-multiculturele-groot-brittannie/

  Als je 90% van de Amerikaanse media, grootbanken en Hollywood bezit, hoef je niet met miljoenen te zijn.

  Liked by 1 persoon

 27. “Give me control of a nation’s money and I care not who makes the laws.”
  ~ Mayer Amschel Rothschild

  Like

 28. Het probleem met tijl is, ze zijn met zoveel.

  Like

 29. De blue pill mensen zijn niet bedraad zoals wij zijn. Ze brengen hun leven niet door met het proberen te kijken naar wat er achter het gordijn zit. Ze houden van het gordijn en zijn op een gegeven moment zelf het gordijn.

  Liked by 1 persoon

 30. @Bram

  Hiervoor is geen primaire bron bekend en de vroegste toeschrijving aan hem is van 1935 uit het boek ‘Money Creators’ van Gertrude M. Coogan. “Laten we het geld van een natie controleren, en het kan ons niets schelen wie zijn wetten maakt”, wordt gezegd een ‘stelregel’ van het Huis van Rothschild te zijn, of nog vager, van de “geldschieters van de Oude Wereld”. Helaas kunnen we het de oude Rothschild niet meer zelf vragen.

  Like

 31. De politieke elite in Israel is een boevenbende; check hun geschiedenis maar. De gewone Israeli lijdt daaronder. Zoals altijd.

  Like

 32. tim pietersen // september 18, 2018 om 13:01 //

  Tijl u heeft het wel vaker mis, wat ook uit uw non-reactie blijkt (gaat niet in op de punten). Kennelijk , door niet in te gaan op de punten , vind u islamisering wel best. Iets wat ook in bibi netanyahu’s straatje van ‘aliyah’ (terugkeer joden) past, wat weer in eretz israel past.

  dezelfde zionisten maakten voor ww 2 deals met de duitsers, transfer agreement : 1943: February 18th, Zionist, Izaak Greenbaum, head of the Jewish Agency Rescue Committee, in a speech to the Zionist Executive Council states,

  “If I am asked, could you give from the UJA (United Jewish Appeal) monies to rescue Jews, I say, no and I say again no!”

  He would go onto state,

  “One cow in Palestine is worth more than all the Jews in Poland!”

  This is not a surprise, the whole idea of Zionist support for the slaughter of innocent Jews was to scare the survivors into believing that their only place of safety was Israel.

  lijkt erop dat bibi zelfde playbook volgt…..

  maar zou zeggen tijl: vooral niet op de inhoud reageren………………… , en vooral blijven framen van degene waarmee je praat als ‘niet-serieus’.

  zoek ook op youtube naar ‘frame game’ een joodse youtuber die WEL eerlijk is.

  Like

 33. Rommel, zorg jij eerst maar eens dat je serieze bronnen raadpleegt. Zie je reactie semptember 17 04:13.

  Like

 34. tim pietersen // oktober 6, 2018 om 01:00 //

  bram, ga jij eens serieus in op de punten

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s