Nieuw

Is this the worst sex grooming case of all? Abducted as a teen and held prisoner for 12 YEARS, Sarah was repeatedly raped, twice forced into marriage and had EIGHT abortions

Sarah’s haunted face stares out under a red Islamic head-dress in her wedding photo. Beside her, guests eat cake while celebrating the marriage, conducted by the local mosque’s imam at a terraced house in the Home Counties.

Yet Sarah is not a willing bride. She is being made to marry a member of the gang that effectively forced her into sex slavery after abducting her in a Tescocar park in the English suburbs one autumn afternoon. Her captivity lasted for 12 long years.

Within minutes of her wedding picture being taken, the white English girl was pushed upstairs into a bedroom and raped by her new husband, a man she had set eyes on for the first time only half an hour earlier.

The Daily Mail >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Is this the worst sex grooming case of all? Abducted as a teen and held prisoner for 12 YEARS, Sarah was repeatedly raped, twice forced into marriage and had EIGHT abortions

  1. Verbijsterend. Al die lui op die trouwerij zijn medeschuldig. In dit geval massaal afschieten, en afkoken in varkensvet. Hoe is het mogelijk?… Dit is inderdaad een EPIC fail…..conto van links, hun huisdieren hobbie brengt zieke geesten voort. Ruimen, dit is 2000 jaar terug in de tijd…

    Like

  2. …met achteraf erover nadenkende….het lot van dit meisje, gekidnapped wprden en gedongen “trouwen” met eennmislam zal over 10 jaar schering en inslag zijn, want de no-go zones zijn bij uitstek geschikt voor dit soort praktijken. Het zijn uitvalsbasisen voor terreur en veilige havens voor de kwaadwillenden. En daar valt totaal niets tegen te doen tenzij de hele vrijhaven word afgesloten van de rest van de wereld. Enkel een overheid zou dat kunnen, en die zullen dat nooit doen. Liever andermans kinderen gekidnapped of dood, dan politiek iets concreets VOOR de eigen bevolking willen doen.

    En hiermee heb ik eigenlijk een opkomende tak van industrie genoemd, het kidnappen voor geld van blanke kinderen met als bijkomend voordeel dat men se in geval van niet betalen kan verkopen binnen de moslim gemeenschap. Uit de no-go zones krijgt een blanke viaofficieele weg geen kind terug. Ad random kidnappen zal dan ook een vlucht nemen, en nu is gelijk duidelijk hoe de omvolking zal plaatsvinden: met geweld en verkrachting. Wie als vrouw geboren word is vervloekt in deze wereld, prooi voor velen en weinig tot geen veilige havens.

    Geld koopt misschein geen geluk, maar wel veiligheid en de optie elders een volwaardig leven in normaliteit te mogen beleven.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s