Nieuw

Hand van 91-jarige vrouw werd gebroken door de brutale overval van Ahmed

Ahmed, die beweert een kind te zijn maar volgens de rechtbank minstens 20 jaar is, glimlachte breeduit naar de camera toen hij door de politie werd gearresteerd. De hand van de 91-jarige moest met acht hechtingen worden gehecht. © Polisen

Een Noord-Afrikaans “straatkind”, dat zowel had gelogen over zijn leeftijd als identiteit, is nu veroordeeld tot gevangenisstraf en uitwijzing voor een zeer meedogenloze overval in het centrum van Stockholm. Het slachtoffer, een 91-jarige vrouw, werd omvergetrokken en raakte ernstig gewond.

Het oudje maakte op 10 augustus 2018 een wandeling met haar zoon op de Skånegatan in Stockholm.

Plotseling dook de Noordafrikaner op, die we Ahmed zullen noemen, en trok aan  de gouden ketting om haar nek. Dit deed hij met zoveel kracht dat de 91-jarige op de grond viel.

De zoon rende achter de overvaller aan, maar verloor de man vervolgens uit het zicht.

De 91-jarige vrouw liep een hersenletsel, rechter gebroken hand, vinger, en verwondingen aan de ellebogen en linkerhand op. De verwonding aan de linkerhand moest met acht hechtingen gehecht worden.

Toen hij achteraf was geïdentificeerd en gearresteerd, glimlachte Ahmed breeduit tegen de camera toen hij door de politie werd gefotografeerd.

Ahmed zocht in februari 2017 asiel in Zweden. Hij verklaarde toen dat hij in mei 2001 geboren was en oorspronkelijk uit Gaza kwam. Bij het controleren van de vingerafdrukken van Ahmed ontdekte men echter dat hij op 31 oktober 2015 in Oostenrijk en op 8 februari 2017 in Denemarken reeds asiel had aangevraagd. In Oostenrijk zijn de vingerafdrukken toegewezen aan een persoon genaamd Hassan Rikfi, geboren op 1 januari 1998 en een Marokkaans staatsburger, en in Denemarken aan een persoon genaamd Mostafa Lobya, geboren op 3 maart 2002 en een staatsburger van Syrië.

Ahmed verklaarde tijdens het proces dat hij op 3 maart 2002 is geboren en dat hij uit Gaza komt.

De Forensische Geneeskunde heeft een medische leeftijdsbepaling uitgevoerd. De resultaten van de onderzoeken – röntgenfoto’s van de tanden en het dijbeen – hebben aangetoond dat Ahmed een volwassene is.

De districtsrechtbank van Stockholm is van mening dat het zeer waarschijnlijk is dat Ahmed ten tijde van de daad ouder dan 20 jaar was. Hij werd voor diefstal veroordeeld tot 10 maanden gevangenisstraf en deportatie naar Marokko. Over vijf jaar is hij echter weer welkom in Zweden, aldus het arrest.

Bron:

http://www.friatider.se/91-riga-kvinnans-hand-mosades-s-nder-vid-ahmeds-brutala-r-n

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Hand van 91-jarige vrouw werd gebroken door de brutale overval van Ahmed

  1. CurvedAir Bellair // september 18, 2018 om 18:21 //

    Er is in Zweden nogal vraag naar compleet nutteloze agressieve straatrovers met een laag IQ, zodat hij natuurlijk over 5 jaar weer welkom is; het mocht eens veilig worden op straat- dat is natuurlijk niet de bedoeling.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s