Nieuw

Germany can’t rule out long-term military role in Middle East amid Syria debate

Duitse ministeresse van defensie Ursula von der Leyen YT

German Defense Minister Ursula von der Leyen on Saturday said she could not rule out a longer-term deployment of German forces in the Middle East, amid a broader debate about a role for Germany in a possible military action in Syria.

Von der Leyen spoke during a visit to the Azraq air base in Jordan where some 300 German troops support a refueling plane and four Tornado warplanes that fly reconnaissance missions as part of U.S. led-coalition operations against Daesh in Iraq and Syria.

Daily Sabah >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Germany can’t rule out long-term military role in Middle East amid Syria debate

  1. Von Puffelen // september 16, 2018 om 10:41 //

    Het is en blijft bezet gebied sinds 1945 en doen nog steeds braaf wat de baas opdraagt.
    In dit geval oorlog voeren in den vreemde.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s