Nieuw

Ex-UN climate chief faces trial in India for sexual offenses

Rajendra Pachauri YT

An Indian court has ruled there is enough evidence to send former UN climate chief Rajendra Pachauri to trial on charges of stalking and sexual harassment in a case filed by a former female colleague in New Delhi.

Ashish Dixit, a lawyer who represented Pachauri before the magistrate on Friday, said there was no case against Pachauri and he will fight the charges during the trial, the Press Trust of India news agency reported.

Magistrate Charu Gupta set October 20 for pretrial proceedings.

Police registered the case against Pachauri after the 29-year-old female colleague accused him three years ago of sexual harassment, stalking and criminal intimidation.

Al Arabiya >>

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8492 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s