Nieuw

De identiteit van een utopische strijd

You Tube

Make-up artiest Annemieke Tip stuurde een foto in van haar werk voor de make-up Awards en werd bedolven onder een storm van kritiek en bedreigingen waar zelfs haar kinderen niet met rust werden gelaten.

Het probleem? Ze had bruine schmink gebruikt als schaduw voor een model. Dat was racistisch.
Ook andere groepen van een vergelijkbaar deugniveau jammeren mee, waaronder de bodypositive-feministen, die pas geleden in ons land vaste voet aan wal hebben gekregen via de media (zie recent bericht NOS en RTL) en proberen ook hun grote stempel te drukken op de kwestie. Maar wat hebben deze groepen nou met elkaar te maken? We gebruiken de anti-fatshame feministen als startpunt.

Erkenbrand >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9561 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on De identiteit van een utopische strijd

 1. marhammed // september 16, 2018 om 20:20 //

  Links is meer dan ziek,zelfs ziekelijk!

  Like

 2. Scrutinizer // september 16, 2018 om 22:07 //

  Bizar. Wereldwijd worden er cremes verkocht om je huid bleker te doen lijken. (In Thailand is het een ware pest, je ziet amper noch lekker bruine Thaise vrouwen, ze hebben zich massaal gebleekt). Kennelijk heeft niemand hier problemen mee. Raar eigenlijk, want door zichzelf wit te willen maken, geven de daders aan dat ze dat kennelijk beter vinden. Maar als Annemieke bruin gebruikt, dan beschouwt men dit niet als een compliment. Het lijkt nochthans dat Annemieke bruin mooi vindt. En dat zou dus racistisch zijn?

  Like

 3. Je zal maar “Bruin” als achternaam hebben dezer idote dagen………..

  Like

 4. Scrutinizer // september 17, 2018 om 14:42 //

  @Skeeter
  of Bruinsma…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s