Nieuw

Winnie Mandela – kidnapper, fraudeur en racist

Op 26 september 1936 werd de Zuid-Afrikaanse Winnie Mandela geboren, ook wel bekend als de “Moeder van de natie”.

Winnie Madikizela-Mandela, geboren als Nomzamo Winfreda Zanyiwe Madikizela in Mbongweni bij Bizana, de Oost-Kaapprovincie, is een voormalig Zuid-Afrikaanse politica die parlementair viceminister is geweest en aan het hoofd stond van de vrouwelijke afdeling van het African National Congress (ANC).

Ze studeerde af in sociaal werk aan de Jon Hofmeyer School en vervolgens in internationale betrekkingen aan de Universiteit van de Witwatersrand in Johannesburg. Ze werkte als maatschappelijk werkster in het Baragwanath Hospital, waar ze in 1957 de veel oudere en reeds bekende ANC-activist en later de Zuid-Afrikaanse president Nelson Mandela ontmoette. Ze trouwden het jaar daarop en hadden twee dochters.

Tijdens de tijd dat haar man in de gevangenis zat (augustus 1962 – februari 1990) onderscheidde Winnie Mandela zich al vroeg als een toonaangevende vijand tegen de blanke bevolking van het land. Ze trok de aandacht met haar gewelddadige retoriek en pleitte voor moord op blanke mensen, onder andere door middel van een zeer wrede methode genaamd “necklacing”, wat betekent dat iemand wordt geëxecuteerd door een autoband vol benzine rond de borst en tot aan de hals van het slachtoffer te plaatsen en vervolgens aan te steken. Er wordt beweerd dat het tot 20 minuten duurt voordat het slachtoffer sterft.

Haar reputatie verslechterde in de loop van de tijd steeds meer, maar dat weerhield haar er niet van om haar politieke activiteiten voort te zetten. In januari 1989 werd Winnie Mandela door haar lijfwacht, Jerry Richardson, beschuldigd dat zij hem had bevolen om een vermeende informant, de 14-jarige ANC-activist James Seipei (ook bekend als Stompi Moeketsi) te ontvoeren en samen met drie andere jongeren in Winnie’s achtertuin in Soweto te doden. Zij beweerde dat de jongens seksueel werden uitgebuit door dominee Paul Verryn en dat dit de reden was waarom ze moesten worden ontvoerd. De vier jongens werden in de achtertuin van Winnie geslagen om hen te laten toegeven dat ze seks hadden met de pastoor. De 14-jarige Seipei werd ervan beschuldigd een informant te zijn en zijn lichaam werd later met messteken in zijn keel op 6 januari 1989 gevonden in een veld.

Winne Mandela werd in 1991 schuldig bevonden en veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf, maar tegen het vonnis werd beroep aangetekend en later teruggebracht tot een geldboete.

Een jaar later werd Winnie Mandela beschuldigd van nog een moord. Deze keer op een goede vriendin van de familie, Dr. Abu-Baker Asvat, die Seipeii in Mandela’s huis had onderzocht. Ze zou het equivalent van 8.000 dollar hebben betaald om hem tot zwijgen te brengen, maar het onderzoek werd afgebroken toen de getuigen hun getuigenis introkken.

Toen de Zuid-Afrikaanse Waarheidscommissie Mandela in 1998 onderzocht, schreef men in het rapport dat “Winnie Madikizela Mandela politiek en moreel schuldig was aan ernstige mensenrechtenschendingen” en dat zij “verantwoordelijk was voor verwaarlozing en grove schendingen van de mensenrechten”. In totaal werd ze onderzocht op 18 ernstige misdaden, waaronder acht moorden. Minstens vijf moorden werden gemeld door personen die betrokken waren bij Winnie’s opdrachten.

In april 2003 werd ze schuldig bevonden aan 43 gevallen van fraude en 25 gevallen van diefstal. Ze werd veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf. In juli 2004 werd het beroep bij een hogere rechtbank in Pretoria aanhangig gemaakt. Het vonnis stelde dat “de misdaden niet zijn gepleegd met persoonlijk gewin als doel”. De rechter gaf een voorwaardelijke veroordeling voor diefstal, maar keurde de fraude goed, en verlaagde de straf tot een gevangenisstraf van drie jaar en zes maanden.

Kort na de rechtszaak liet ze alle leidende posities binnen het ANC achter zich, maar keerde in 2007 weer terug naar het politieke beleid. Winnie Mandela overleed op maandag 2 april 2018 op 81-jarige leeftijd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

18 Comments on Winnie Mandela – kidnapper, fraudeur en racist

 1. Nou van die tante Winnie hebben wij en zij daar geen last meer. Opvolgers genoeg daar die de boel belazeren.

  Like

 2. Jack vanderVeen // september 15, 2018 om 07:44 //

  Toonbeeld van hoe negers (nog steeds) met elkaar en anderen omgaan.
  Racisme, corruptie, moorden. Alles treft men aan in één persoon.
  Alle landen in Afrika zijn heel overtuigend van deze eigenschappen voorzien aangevuld met plegen van sexuele delicten en in Europa ook nogeens drugshandel.
  We gaan steeds meer begrijpen hetgeen Europa overspoelt.

  Liked by 3 people

 3. Zij was de vrouw van Nelson Mandela, en die heeft niet voor postzegels verzamelen jarenlang in de bajes gezeten.

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // september 15, 2018 om 11:24 //

  Deze en andere rechtszaken tegen leden van het ANC zijn bewust verzwegen en uit de media gehouden, het zou de Linkse droom eens kunnen verstoren en terwijl straatnamen die verwijzen naar Nederlandse zeehelden onder druk van racisme jagers steeds weer ter discussie staan staat men te zwijmelen bij het zoveelste Mandelaplein-straat of laan.
  Ook het zogenaamde ‘Autobanden’ de meest afschuwelijke en barbaarse methode om iemand te vermoorden kreeg destijds nauwelijks aandacht en ook nadien kwam het slechts mondjesmaat en vooral niet te expliciet in de media.
  Martin Bosma deed dat wel in zijn boek en de rillingen lopen je over het lijf bij het lezen. En het mooiste is nog wel dat het gebruikt werd door de zgn ‘vrijheidsstrijders’ van het ANC tegen de oorspronkelijke negerbevolking van de Khoi. Deze ‘vrijheidsstrijders’ waren veelal afkomstig uit de buurlanden die afgekomen waren op de economische voorspoed in Zuid-Afrika en waren in werkelijkheid niets anders dan terroristen.

  Like

 5. …en wij krijgen hier ook bergen “vrijheidsstrijders” om te voeren, zowel in naam van Allah, de grote knikkerkampioen alswel in naam van zwartdom, de verschoppelingen van de aarde. Als extra verkoopargument word de fabel gebruikt dat de mens uit Afrika ontspringt……wat een jaar geleden al ontkracht is na 8 jaar zwijgen wegens oudere sporen in Griekenland, Kreta om precies te zijn. maar aangezien de hele zieligheids industrie de melk en vlees koe Afrika genaamd niet wil loslaten blijven wij gebleekte negertjes……fuck it ! Blank en trots in deze hoek !

  Typisch is dat hen die de negertjes importeren ze eerst thuisgeneraties lang hebben beroofd van alles van waarde, ze hebben geprobeerd te laten dansen op vreemde muziek en laten geloven in ezels en kerststerren…..toen dat allemaal niet lukte ze zijn gaan adopteren, want dat is deze immigratie, gedwongen adoptie tot ze dood zijn van het nietsdoen.
  Ik wil biefstuk en geen aangebrand vlees.

  Ik heb niks tegen negers, sommigen zijn zelfs logisch en prima te doen. Humor, altijd goed, en dood. Arme Jimmi…dat is echt verlies…if six turned out to be nine….

  De voorvechters van deze immigratie binnen de EU zijn ook werkzaam bij Shell of hebben er aandelen in bluk verpakking, bij Unicor en ITT, bij alle multinationals die Afrika leeg roven, en hier speelt men de weldoener, hier deelt men de helft van andermans mantel uit aan de zwarte naakten….die het dan accepteren mits het merkmantel is van Gucci of Versace…Oorlog in Afrika word altijd gefinancieerd door multinationals, net als “verzets” bewegingen. De burger die spontaan in verzet gaat zonder multinational moet crimineel worden en gaan handelen in drugs, kidnapping en roof om staande te blijven. En zo worden goede mensen criminelen…..
  Als de staat het doet noemen we het farmaceutisch, belasting, innen of algemeen belang…..

  Als ik Rutte, Verhofstad, Timmermans of Junkie hoor is het alsof de dader van moord en verkrachtingen een donderpreek houd over naastenliefde en de slachtoffersstil moetennluisteren…..och verdomme, nu komt de Katholieke kerk ineens voorbij, onbedoeld ook nog…die oosterse sekten, je hebt er geen flikker aan….

  Gauw corrigeren, bij Thor en Odin.

  What a wonderful world it is……

  Sieg heil? Die met die snor was zo gek nog niet, we ontdekken steeds meer welke leugens ons zijn opgedrongen. Is dat democratie en vrijheid, om te blaffen als iemand buiten het reguliere om iets zegt?

  Georgius Orwell had visie, hij zal wel arm gestorven zijn. Geleerde lieden zijn zelden rijk (Johan de Brune de oude). Net als kunstenaars, maar wat is geld tegenover inspiratie en iets moois nalaten voor de eeuwigheid.

  Onze politici laten chaos en ellende achter, zadelen de aankomende drie generaties met een schuld van een eeuw op. Niet omdat ze iets vinden, maar juist omdat ze niets vinden, en achter de muziek van anderen aan marcheren. De EU, dat is freak show. geef ze in naam van menselijkheid een spuitje. Allemaal, en spuit door in Den Haag….

  …nu snel porno kijken om de geest en het lichaam gezond te houden, het was begonnen als een fijne dag…

  Like

 6. Tijl, wat de media verzweeg was zeker wel te vinden, de barbaarse necklace praktijken waren al jaren bekend. Mah ja, moest je op je christenhonden school geen herrie over maken, het waren zielige negertjes punt uit. Zo werden we gehersenspoeld.

  Like

 7. Zelfs de pappagaai is het zat .

  Liked by 1 persoon

 8. Winnie Madikizela-Mandela was the wife of Nelson MANDELA until he sacked her. She is also from the same tribe, Xhosa. He managed to stay clean – for public consumption at least. She was involved in inciting murder, murder quite possibly and fraud. The BBC was very eager to keep us ignorant about the murders. The Wikipedia is only telling us about one of the cases. The Washington Post settles for at least a dozen. Then there was her major involvement with major criminals that the main stream media keep hidden. One perpetrator and close friend was Hazel Crane, a criminal Jew(?) from Belfast married to an Israeli Mafia boss. See Winnie Mandela And Jews for more and better details.

  http://sunray22b.net/winnie_mandela.htm#Winnie%20Mandela%20And%20Jews

  Like

 9. Von Puffelen // september 15, 2018 om 17:45 //

  En het ANC is gesticht door….
  http://balder.org/judea/South-Africa-Terrorism-ANC-Revolution-Jewish-Involvement. php
  Even de spatie weghalen, linken lukt anders niet.

  Like

 10. Ja, en :

  Umkhonto we Sizwe was de militaire tak van het ANC, onder bevel van Nelson Mandela, Denis Goldberg, Rusty Bernstein, Harold Wolpe en Joe Slovo. Alle behalve Mandela waren Joden van de Zuid-Afrikaanse Communistische Partij. Umkhonto leverde de voetsoldaten. De Joden hadden het brein, de kennis en de internationale contacten om strategie, tactieken, wapens, explosieven en training te organiseren. De meeste financiering kwam van Harry Oppenheimer.

  Het ANC / SACP gebruikte de All-In Afrikaanse Conferentie van 1961, waar alle partijen bijeenkwamen om een ​​gezamenlijke strategie te bepalen en waar Mandela opriep om de wapens op te nemen, voor de aankondiging van de vorming van Umkhonto we Sizwe, gemodelleerd naar de Joodse guerrillabeweging, Irgun en geleid door Mandela met SACP Joodse activisten.

  (de rest komt later, ben met stukje bezig, duurt nog een paar dagen)

  Like

 11. Mw.Mandela beweerde niet dat de vier jongens secueel zijn misbruik door dominee Paul Verrij n, zijn gewoon feiten. de waarheid komt toch nu naar boven, zelf het vaticaan en hogerhand binnen dit instittuut weet al jaren van het misbruikt van kinderen door deze pedofielen. en hoe kan dze dame een racist zijn en een moordenaa,als jullie als wittemensen de mensen in hun eigen vertrouwde land zijn gaan lastig vallen uitgemoord en ook uitgebuit en jij als een vuile racist, jack v.der Veen.met je vuile bek, dat het nwoord steeds in de mond neemt. en zie je niet dat je achterljk bent, dat je al dat pulp gelooft dat er geschreven is van deze heldin. Hie achterlijk moet jij niet zijn om niet foir te hebben dat niks dat hier geschreven klopt, is troep en klopt voor geen meter. dit artikel is niet voor niks geschreven door een redactie dat rommel heet,Het is hier de omgekeeerde wereld. Jij Jack van der Veen,en nog een paar van die achterlijke maatjes die in dit onzin trappen verdienen echt een kogel in he bek. .

  Like

 12. De reactie van I.Diana maakt het artikel compleet.
  Dank voor uw bijdrage.

  Liked by 2 people

 13. Een bek vol van I.Diana die daar nog nooit is geweest.
  of misschien is ze zelf een beetje displaced kaffer en maakt deel uit van de invasie parasieten, dat zou haar “uit haar dak gaan” kunnen verklaren

  Like

 14. “dit artikel is niet voor niks geschreven door een redactie dat rommel heet,Het is hier de omgekeeerde wereld.”

  😀

  Like

 15. Kijk maar uit Fub.
  Het stukje Afrikaanse beschaving blijkt ergens bij jouw in de buurt te wonen. Ik hoop dat je een goeie tandarts hebt.

  Liked by 1 persoon

 16. Mijn hele stad is vergeven van dat soort lui 😉
  Ik loop er dwars doorheen.

  Like

 17. Ontzie je de Joden een keer, krijg je een boze neger op je dak.
  Ik vrees dat het ons nooit zal lukken om iedereen gelukkig te maken.

  Liked by 1 persoon

 18. antiislamnu // september 16, 2018 om 01:17 //

  Ha ha die diana zulke achterlijkheid is zeldzaam en dat maakt jou toch echt uniek

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s