Nieuw

Wanhopige moeder van vermoorde Susanna schrijft een brief aan Angela Merkel: “Er kleeft bloed aan uw handen!”

Deze brief is naar ons gelekt. Het is gericht aan een kille bondskanselier die blijkbaar geen probleem heeft met het feit dat hier in dit land bijna dagelijks mensen worden vermoord, die hier al iets langer wonen.

Geachte mevrouw Merkel,

na de wrede moord op mijn geliefde dochter Susanna op 23.05.2018 (haar lichaam werd 14 dagen later naast het spoor begraven gevonden, ze was pas 14 jaar oud!) is het nog steeds erg moeilijk voor mij om de juiste woorden te vinden.

Toen de nachtmerrie de bittere werkelijkheid werd, is mijn leven abrupt van het ene moment op het andere veranderd en niets is en wordt meer zoals het ooit was. Dit is het ergste wat een moeder kan overkomen, als je als moeder je kind naar het graf moet brengen, dat volledig gezond was en zo zinloos en beestachtig uit haar jonge leven werd gescheurd.

Ik wil u in geen geval beledigen, maar ik moet zeggen dat u dit gevoel van verdriet, woede, pijn en hulpeloosheid nooit zult begrijpen, omdat u geen kinderen heeft…

Geachte mevrouw Merkel, als onze bondskanselier heeft u zodanig op een bepaalde manier ook bloed aan uw handen en draag medeverantwoordelijk voor het feit dat zoveel jonge meisjes, vrouwen en mannen moesten sterven en waarschijnlijk nog zullen sterven! Vanwege uw vrijgevige, op een bepaald moment uit de hand gelopen, gastvrije aanleg voor veel “arme” vluchtelingen en daarmee bedoel ik veel jonge mannen die als economische vluchtelingen deze eenmalige kans hebben aangegrepen om naar een beter land te vluchten, waar ze zonder zich te hoeven identificeren met open armen worden ontvangen, zonder dat ze de juiste naam of geboortedatum hoeven te noemen.

Naar een land waar het veel opener en vrijer is, waar ze vrouwen zonder enige respect behandelen en als jachtgedierte zien, die niet mogen tegenspreken of nee zeggen, die zich aan hen moeten onderwerpen en alles moeten accepteren, naar een land waar men kan stelen, drugs kan verhandelen en zelf consumeren zonder bang te hoeven zijn dat men daar verantwoordelijk voor wordt gehouden, omdat men is gevlucht voor “oorlog en marteling” en daardoor naar verluidt ernstig getraumatiseerd is. Wat zijn het voor soort mensen die klaarblijkelijk moeite hebben om te integreren (ze proberen het niet eens!), die denken dat ze zich niet als gasten hoeven te gedragen, die zich als de eigenaren van dit land gedragen, die denken dat iedereen die op de een of andere manier hen in de weg staat, hoe dan ook, moet worden verkracht, mishandeld, neergestoken of vermoord!

Geachte mevrouw Merkel, dit zijn uw gasten die u met open armen heeft ontvangen, zonder ooit aan de Duitsers te hebben gevraagd wat de mensen die hier geboren zijn, of die hier al lang wonen, werken, zich hebben aangepast en geïntegreerd zijn, van uw gasten, ik benadruk nogmaals uw gasten, moeten doorstaan.

U heeft  deze beslissing helemaal alleen genomen zonder ooit na te denken over wat u uw eigen land aandoet!

Betekent uw eigen volk niets voor u? Maakt het u echt niet uit dat uw gasten hier langzaam maar zeker het land vernietigen, dat de families hun kinderen, moeders, vaders, vaders, broers en zussen, grootouders moeten verliezen, vanwege uw gasten mevrouw Merkel?

Dat het Duitse leven langzaam maar zeker als met een gum wordt uitgewist, als een kwaadaardige tumor langzaam maar zeker wordt weggevreten? Is dat uw doel voor de toekomst van het Duitse land? Is het belangrijkste dat u als barmhartige gastvrouw en politicus (die haar land blijkbaar opzettelijk vernietigt en het leven van haar volk in gevaar brengt) voor alle andere landen kan glanzen? (niet alles wat glinstert is goud!)

Ik ben zelf in het buitenland geboren en woon al bijna 27 jaar in Duitsland. Niets was belangrijker voor mij dan het leren en beheersen van de landstaal, zodat ik me kon integreren en aanpassen, zodat ik vrienden en werk kon vinden en mijn kinderen een veilige en goede toekomst kon geven. Mijn familie en ik waren erg blij en vooral dankbaar om in zo’n land te mogen wonen!

Van uw gasten (vanzelfsprekend niet allemaal) ziet men weinig van al deze bovengenoemde eigenschappen terug…

Integendeel, zij zijn van mening en vol overtuiging dat dit alles vanzelfsprekend is en dat zij hier meer rechten hebben dan de Duitse burgers! En u, alleen u, bent daar verantwoordelijk voor, beste mevrouw Merkel!

Mijn dochter moest op 14-jarige leeftijd sterven, omdat ik haar niet een veilige toekomst kon geven, omdat een van uw gasten, mevrouw Merkel, die eigenlijk niet in Duitsland mocht verblijven, het recht heeft genomen om eerst mijn dochter te misbruiken om haar daarna te vermoorden en haar als een stuk vuil in de grond te begraven, en met een rustig geweten (dat hij helemaal niet bezit) samen met zijn hele familie onder valse namen met veel geld (als arme vluchtelingen uiteraard) volledig ongemerkt uit het land kon verdwijnen!

Mijn dochter had zoveel toekomstplannen, wilde nog zoveel doen, had kunnen trouwen en kinderen krijgen, en dit alles werd haar en mij als moeder afgenomen, want als de kinderen sterven, sterft ook onze toekomst…

Ik heb nog steeds een 5-jarige dochter en ik ben vreselijk bang voor haar en haar toekomst. Ik denk dat veel ouders dezelfde mening zijn toegedaan…

Elke dag vloeit er bloed, de mensen worden aangevallen, geslagen en vermoord, en voor het grootste deel door de nieuwe immigranten, uw gasten, mevrouw Merkel!

Geweld is er, was er, en zal altijd blijven bestaan, maar zoveel tragische INCIDENTEN zoals nu, bestaan alleen maar sinds u uw gasten, sommigen van hen niet aanpasbaar en anderen niet bereid om zich aan te passen, in het land heeft binnengelaten. Op een gegeven moment heeft u de controle (misschien zelfs opzettelijk) verloren over wie er dit land binnen mag wandelen.

En na al deze bloedige, gruwelijke daden vraagt u zich nog steeds af waarom mensen protesteren en de straat opgaan, zodat er eindelijk een einde komt aan deze nachtmerrie en onze kinderen een veilige en goede toekomst hebben, zodat onze vrouwen niet bang meer hoeven te zijn om mishandeld, seksueel lastiggevallen, verkracht en gedood te worden, zodat onze mannen en vaders van onze kinderen niet met hun leven hoeven te betalen voor uw hypocriete en verraderlijke gastvrijheid ! Het maakt me verdrietig en boos tegelijk dat we hebben vertrouwd op onze kanselier en dat ze ons zo kil heeft verraden!

Ik ga er sterk van uit dat u deze brief nooit zult lezen, maar toch probeer ik mijn geluk, want ik zal vechten dat deze waanzin eindelijk stopt en de dader(s) die ons leven en het leven van mijn dochter hebben vernietigd hun straf krijgen! Ik ben het mijn geliefde dochter verschuldigd!

Diana F.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/09/15/verzweifelte-mutter-susanna/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Wanhopige moeder van vermoorde Susanna schrijft een brief aan Angela Merkel: “Er kleeft bloed aan uw handen!”

 1. Het wrange aan dit alles is dat Merkel een aantal jaren geleden fel tégen immigratie en multiculturisme was. Maarja als je machtsgeil bent dan is niets te extreem voor deze landverraadster.

  Like

 2. antiislamnu // september 16, 2018 om 01:00 //

  Verschrikkelijk voor deze moeder dit valt gewoon niet anders uit te leggen dan dat merkel en consorten daadwerkelijk bloed aan hun handen hebben.

  Like

 3. Scrutinizer // september 16, 2018 om 01:17 //

  @F1802
  Inderdaad. Echt linkse mensen kan men hun achterlijkheid nog wel vergeven, maar kazakkendraaiende Robert Stadlers zoals Verhofstad en Merkel die in het verleden juist blijk gaven van over de jiste inzichten te beschikken maar later 180 graden het tegenovergestelde uitvoeren, die hebben geen excuus. Die WETEN heel goed waar ze mee bezig zijn en zullen daar hopelijk t.z.t. ook op afgerekend worden.

  Like

 4. En die afrekening, zal Europa op zijn grondvesten doen schudden!

  Like

 5. G. van Dijk // september 16, 2018 om 12:19 //

  Hoop dat Kansler Merkel deze brief leest. Dit is ook mijn mening en die van velen. Het spijt mij heel erg dat deze mevrouw zo’n groot offer heeft moeten brengen voor de”wir schaffen das Politik “van Merkel. Hoop dat ze zich schaamt voor wat ze Europa heeft aangedaan met haar onbezonnen daden!! Heel veel mensen nemen haar dat erg kwalijk.

  Like

 6. Zo’n brief als deze moet door een krant (of lievere meerdere kranten) groot op de voorpagina geplaatst worden! Dan ziet ze het wel!
  Hoop wel dat ze er op afgerekend wordt!

  Maar ondanks dat we weten wat er in Zweden, Duitsland, België en ook in Nederland regelmatig gebeurt blijven de politieke partijen die er iets aan kunnen/willen doen te klein.
  Neem nu dat geval met Pechtold, dat kost D66 volgens de peilingen veel zetels maar bij de eerstvolgende verkiezingen is men dat vergeten.

  Like

 7. Een ontroerende en zeer indrukwekkende brief die helaas weinig effect zal opleveren.

  Want toegeven dat zij een historische blunder heeft begaan in een moment van zelfoverschatting of politiek opportunisme zou voor Angela Merkel een politieke zelfmoord betekenen.

  Deze brief zou voorgelezen moeten worden aan het Europees parlement (door een lid van de PVV-fractie?) om zodoende dit gezelschap wakker te schudden uit hun politiek-correcte slaap. Die inderdaad al vele mensenlevens heeft gekost en velen zullen er nog volgen bij ongewijzigd beleid.
  Naïviteit kan niet ook een van de oorzaken zijn van het ‘wir schaffen das’ drama, want ooit had Merkel een realistische kijk op de multiculturele samenleving die zij overigens zeer terecht als volkomen mislukt beschouwde.

  Aan de andere kant is het een mirakel dat Merkel is herkozen als bondskanselier, dat feit maakt in zekere zin de stemmers op haar partij medeplichtig aan de huidige situatie.

  Net zo goed (of slecht) de Duitse bevolking in meerderheid verantwoordelijk was voor het succes van de Nazipartij die in 1933 de macht kon grijpen terwijl men kon weten dat men koos voor een totalitair schrikbewind met verstrekkende gevolgen.

  Merkel als de machtigste vrouw in Europa is verantwoordelijk voor de rampzalige open grenzenpolitiek die een interne verdeeldheid heeft opgeleverd binnen de EU en de kans op een bloedige burgeroorlog.

  Binnen haar regeringscoalitie is al enige tijd grote onrust ontstaan en het wachten is op een echte crisis die haar aftreden zal inhouden en de gelegenheid op een radicale koerswijziging t.a.v. de vluchtelingenproblematiek die geheel Europa in een ijzeren greep houdt.

  ‘Gasten’ die zich structureel misdragen als barbaren en daar mee kunnen wegkomen in het kader van de mensenrechten en andere linkse uitvluchten moeten worden verwijderd uit onze samenleving.

  Met harde hand en grote spoed want eens komt er een definitief einde aan het incasseringsvermogen van het Duitse volk en als de geest eenmaal uit de fles is dan zullen er op grote schaal afrekeningen gaan plaatsvinden.

  Er is een absolute limiet aan de tolerantie en de verdraagzaamheid van elk volk.

  Like

 8. Alsof Merkel zich iets gelegen laat liggen aan zo’n ‘huillie, huillie brief’. ’t Is mijns inziens zelfs een beetje naïef van de briefschrijfster. (al begrijp ik haar beweegreden)

  De -islamitische- invasie is tenslotte willens en wetens gepland. Voor heel Europa.
  Een hoger doel is er mee gediend. En dat hogere doel mag wat kosten.

  ‘De honden kunnen blaffen, maar de karavaan trekt verder’.

  ’t Is dus aan het (klootjes)volk.
  Blijft men constant stemmen op dezelfde ‘poppetjes’, blijft diezelfde ‘poppenkast’ onvermoeibaar doordraaien, incl. de bijbehorende ellende.

  ’t Is echt geen hogere wiskunde!

  Like

 9. @Horatius Ja dat is een goed idee dat dit wordt voorgelezen door iemand van de PVV ware het niet dat hun spreekrecht maar beperkt is!

  Like

 10. Zolang het stemvee op de verraderspartijen blijft stemmen veranderd er niks en gaat Europa langzaam maar zeker zijn ondergang tegemoet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s