Nieuw

US Coast Guard ‘ontslagen’ na het maken van ‘white power’ handsignaal op live TV (VIDEO) šŸ‘ŒšŸ»

De US Coast Guard heeft een van haar leden van de orkaan Florence reactieteam “verwijderd” nadat hij naar verluidt een ‘white power’ hand signaal tijdens een live TV-uitzending gemaakt.

Het niet-geĆÆdentificeerde teamlid maakte het “offensieve” ‘OK’ handgebaar terwijl hij in de camera keek tijdens een live-uitzending met Sector Charleston Commanding Officer Captain John Reed op MSNBC.

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via >Ā deze link <Ā !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiƫren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit Ć©n onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on US Coast Guard ‘ontslagen’ na het maken van ‘white power’ handsignaal op live TV (VIDEO) šŸ‘ŒšŸ»

 1. Je bent ook een sukkel als je dat flikt want wat denk je ermee te bereiken? Precies, je geeft enkel brandstof aan die zogenaamde antiracisten. Ik zag het vanmiddag al en hoopte dat het toeval was maar toen ik zag dat het bewust gedaan werd dacht ik nog even aan een false flag van een antiracist want zo achterlijk ben je toch niet maar die werken niet bij de kustwacht dus het was serieus moest ik concluderen. Ik baalde als een stekker want dit heeft geen enkele positieve inbreng, met dit soort acties schiet je enkel jezelf in de voet. Heb dus geen medelijden dat ie ontslagen is want hij brengt alle mensen die de strijd binnen de wet willen voeren in diskrediet.

  Like

 2. Von Puffelen // september 15, 2018 om 21:59 //

  Ik kende heel het gebaar niet.
  Wat ik wel zie zijn wereldleiders, kerkleiders, artiesten etc. die en masse masonic/satanic gebaartjes lopen te maken zonder problemen omdat ze pro-globalist zijn.

  Like

 3. Scrutinizer // september 16, 2018 om 01:04 //

  Ik begrijp de heisa niet.
  De man gebaarde “3” in het Chinees.
  De manier waarop zij dit doen, doet ons denken aan een 0 maar bij hen ligt de focus op het feit dat er dus 3 vingers op rij, niet zijnde de duim (die pas bij 5 mag meedoen) getoond worden.
  Overigens kunnen Chinezen met 1 hand zo tot 9 tellen (ofschoon ze maar 5 vingers hebben) alsook een 0 symboliseren middels een vuist en kunnen ze met 2 handen dus tot 99 uitbeelden.

  Like

 4. Scrutinizer
  De media en de leidende overheden zijn globalisten en zijn naarstig opzoek naar “racisten” om hun schoorsteen rokende te houden, door dit soort acties geef je ze brandstof plus dat hij het op z’n werk doet en voordat je het weet wordt de hele kustwacht weggezet als een racistische witte mannen bolwerk. Waarom zou je met zo’n gebaar komen terwijl je het tegenovergestelde bereikt want op dit soort stupiditeiten zitten ze te wachten want dat is nog het enige wat ze hebben, dus geef het ze niet en die het wel doen moeten wegwezen. Vergeet niet, er is een heftige strijd gaande en geef je tegenstander nooit munitie en gebruik je verstand (dit zeg ik niet tegen jou (voor de zekerheid)).

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s