Nieuw

Tommy Robinson’s vrouw bedreigd met zuuraanval: politie waarschuwt haar ‘om de wet niet te overtreden’ als ze wordt aangevallen

Foto: Ter illustratie. Bron: Flickr. Auteur: Pulpolux !!!

Toen de Britse politie informatie binnenkreeg dat een persoon van plan was om een zuuraanval uit te voeren op de vrouw van Tommy Robinson, gaven ze de moeder van drie kinderen een brief waarin ze haar waarschuwde om de wet niet te overtreden in haar pogingen om haar eigen veiligheid te waarborgen.

“Op 1 juli 2018 heeft de politie van Bedfordshire informatie ontvangen dat een persoon bedreigingen heeft geuit om zuur in uw gezicht te gooien.

Gebaseerd op de informatie die Bedfordshire Police heeft gekregen, moet ik u mededelen dat u mogelijk het slachtoffer kan worden van een ernstig misdrijf.

Ik moet u adviseren om passende maatregelen te nemen om uw veiligheid te waarborgen, maar waarschuw u dat dit u niet het recht geeft om de wet te overtreden”.

Volgens Robinson heeft de politie van Bedfordshire tijdens zijn gevangenschap eerder dit jaar persoonlijk de brief overhandigd waarin staat wat te doen wanneer men met zuur wordt aangevallen. Drie dagen later, leverde de politie dezelfde brief aan Robinson’s moeder.

Ezra Levant interviewde Robinson die het incident uitlegde:

– Mijn celdeur gaat ’s nachts om ongeveer 9 uur open. ‘Waar is uw vrouw?’ – houd in gedachten, de enige keer dat ik uit mijn cel mag, hebben ze zo gefikst dat ik mijn vrouw en kinderen niet kan bellen – Dus, waar is mijn vrouw? Ik weet het niet, zei ik. Ze zeiden: ‘De politie probeert je vrouw te vinden’. Ik zei: OK, waarom? En ze zeiden dat er informatie is dat ze met zuur zal worden aangevallen. En toen sloten ze mijn deur, in principe.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Tommy Robinson’s vrouw bedreigd met zuuraanval: politie waarschuwt haar ‘om de wet niet te overtreden’ als ze wordt aangevallen

 1. Reinier Vangie // september 15, 2018 om 10:04 //

  Dus als ik het goed begrijp hanteert de politie nu al de islamitische sharia wetgeving tegen het eigen volk. Wat heerst er toch voor een islamitische pandamie in Europa.

  Like

 2. Jeanette K // september 15, 2018 om 10:16 //

  Het complete Britse politieapparaat blijkt ook bekeerd te zijn, net als hier!

  Like

 3. polderboy // september 15, 2018 om 10:37 //

  De crowd control laat het afweten. Uit de islamitische crowd worden steeds speldenprikken uitgedeeld, Deze crowd is niet eentje die de straat op gaat, maar een guerrilla verzet voert, waardoor de overheid het niet (voldoende) aan kan. De overheid beveiligd zichzelf, logsch, want vindt zichzelf immers onmisbaar.

  Maar evenzo heeft de burgerij inmiddels recht op beveiliging, die ze zelf moeten organiseren, Want een overheid die zegt “dat je er maar mee moet leven” geeft toe dat de veiligheid niet meer geldt, en dat is logisch, want ze kunnen die guerrilla tactieken niet bestrijden in voldoende mate.

  Burgerij heeft in casu het recht haar eigen beveiliging te organiseren, en wordt uiteraard bedankt dat ze belasting betalen voor de veiligheid van overheid.
  Die veiligheid organiseren is een individueel mensenrecht:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Self-defence_in_international_law

  Vergeet niet dat de UN daar wel lijkt te praten in de context van “een staat”, maar de universele rechten van de mens zijn door hen aanvaard in de context van een enkel mens, en ook het enkele individuele mens heeft recht op zelfverdediging, indien de staat het in casu laat afweten, net zoals staten het door allerlei oorzaken kunnen laten afweten bij andere individuele mensenrechten.

  De zelfverdediging moet wel redelijk blijven, maar zelfs een preemptive strike en doden zijn onder omstandigheden gerechtvaardigd. Vergeet ook niet dat familieleden, vrienden en buurtbewoners een morele verplichting naar elkaar toe hebben, om elkaars veiligheid te waarborgen.
  Deze verplichting gaat aanzienlijk verder als mensenplicht en is van een wezenlijk hogere orde, dan de verplichting van de staat om in haar bestuurscontract eens te kijken, of er nog een politieagent te vinden is die misschien wel een snel rondje door de no go zone wil scheuren in zijn pantservoertuig.

  Like

 4. Persoonlijk zal ik maatregelen nemen om mijzelf en mijn gezin te beschermen,ook zal ik ingrijpen wanneer een ander iemand bedreigt met een wapen of met geweld,als daar gewonden of doden bij vallen mag de wet uitmaken of het zelfverdediging is/was of iemands veiligheid in gevaar is/was.
  Deze regering heeft in toenemende mate de veiligheid van Nederlanders of toeristen in gevaar gebracht met opzet of met het bewust afbrokkelen van onze politie en leger zodat een opstand tegen hun bedacht plan van het zuiveren van de originele blanke bevolking een halt toegeroepen word,zij deze regering en gerechtsdienaars worden allemaal betaald door de belastingen die door de Nederlanders betaald worden en ZIJ die andere pretenties hebben en onbekende plannen hebben om ONS Nederland een andere bestemming te geven in Europa of EU dient onmiddellijk gearresteerd te worden en veroordeeld wegens landverraad van de Bataafse Republiek
  Hoe erg U het ook vind het Koninkrijk der Nederlanden bestaat niet meer al vanaf Koningin Emma maar dat is een ander verhaal dus Nederland is een Republiek en geen Koninkrijk ondanks alle TONEELSPELERS VAN ORANJE.

  Like

 5. Wanneer tegen iemand word gezegd dat men geen maatregelen mag nemen tegen dreiging als menndaarmee de wet overtreed dan word feitelijk gezegd dat iemand GEEN recht heeft op zelfbescherming.
  Dat is slaven wetgeving.

  Ik heb reeds de cel gezien wegens het overtreden van de wet omdat zelfbescherming de enige optie was bij meervoudig falen van dqe staat, je word dan behandeld als een stuk vuil. incluis pistool tegen je hoofd krijgen en vieze drankjes waardoor je links niet meer van rechts kunt onderscheiden om het verhoor wat sneller te laten gaan. En dan ern half jaar zwaar beroerd zijn…. Al je “rechten” zijn een leugen. Nederland met zijn grondwet is een leugen.

  Om crimineel te worden hoef je slechts te kiezen voor zelfbehoud en bescheming van gezin, in sommige landen de meest normale zaak. Dat is genoeg in onze wetgeving genoeg voor een wereldwijde stempel.

  Like

 6. Reinier Vangie // september 16, 2018 om 07:51 //

  Als ik haar was stuurde ik die laffe zwatpetten een brief retour als jullie mij niet WILLEN beschermen dan doe ik dat zelf. Dan heeft deze wet voor mij geen waarde en is deze wet niet voor mij maar tegen mij gericht. En daar jullie te laf en te schijterig zijn om als de zogenaamde sterke arm die er oa.is voor mijn veiligheid waar ik dik belasting voor betaal doe ik wat ik nodig acht voor mijn. Veiligheid.

  Like

 7. Stuur dat bericht naar de moslims van wie de bedreiging komt, zij zullen zich vast wel aan de wet houden.
  Vuile hypocrieten, meten met twee maten en gewichten, maar de overtreders, zijn die opgedrongen, ongewenste, Derde Wereldlandbewoners.

  Liked by 1 persoon

 8. @Sloffeslippert,
  de politie wordt al jaren geviseerd door dat terreur-uitschot.
  Wat denk je dat daar de bedoeling van is?

  Wanneer die stoppen, dan zijn de rapen gaar.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s