Nieuw

Politie opent klopjacht nadat moslims verkeersagent stuktrappen en zijn motor stelen

De politie jaagt op een bende rovers van Allah nadat er ziekmakende beelden waren ontstaan ​​van een verkeersagent die in Alum Rock werd geslagen en beroofd.

Videobeelden laten zien dat de gemeentemedewerker op brute wijze werd aangevallen door een menigte en vervolgens herhaaldelijk tegen het hoofd werd geschopt.

Er wordt aangenomen dat het incident op klaarlichte dag plaatsvond op de kruising van College Road en Hartopp Road in Alum Rock op vrijdag 14 september.

De video laat zien dat de man zwaar geslagen wordt door twee gemaskerde mannen, en dat een andere persoon lijkt weg te rijden van de scène.

Waseem Zaffar, kabinetslid voor transport en milieu tweette (en een originele Engelsman aan de naam te zien): “Ik heb video’s gezien van een verkeersagent die werd aangevallen door misdadigers in Birmingham”. (Birmingham heeft het grootste percentage moslims in het Verenigd-Koninkrijk, Fub)

“Deze gruwelijke aanval zal niet worden getolereerd. Ik hoop dat @WMPolice alle schuldigen arresteert en in beschuldiging stelt”.

West Midlands Police Chief Constable Dave Thompson antwoordde op Twitter: “Ik heb het vanavond op Twitter gezien, vreselijk, we zullen deze walgelijke actie vervolgen”.

Sharon Thompson, kabinetslid voor wonen en wijken, voegde toe: “Leuk om te horen dat @WMPolice naar deze @DaveThompsonCC kijkt. “Het is afschuwelijk dat iemand aan het werk gaat om te worden aangevallen. “Ik hoop dat de verantwoordelijken voor de rechter worden gebracht & @BhamCityCouncil ervoor zorgt dat de officier wordt ondersteund na deze traumatische aanval”.

Een woordvoerder van de West Midlands Police zei: “We onderzoeken een gewelddadige overval die gisteren (14 september) plaatsvond in het Alum Rock-gebied in Birmingham, en hebben beelden van sociale media bekeken die de aanval tonen. “Iedereen met informatie moet 101, of Crimestoppers anoniem bellen op 0800 555 111.” De politie heeft vanochtend beelden vrijgegeven van drie verdachten, genummerd 1, 2 en 3.

Ze hebben ook beelden vrijgegeven van twee andere mannen – genummerd 4 en 5 – waarvan zij zeggen dat ze informatie hebben om het onderzoek te ondersteunen.

Sgt Tom Lyons, die aan het onderzoek leidt, zei dat het slachtoffer naar het ziekenhuis werd gebracht, maar dat, ondanks het geweld dat bij de aanslag is gebruikt, er geen ernstige verwondingen zijn opgelopen.

Det Sgt Lyons zei: “Ik was absoluut woedend toen ik de beelden zag. Het gebruikte geweldsniveau is echt schokkend, en ik weet dat elke goedwillende persoon die het bekijkt die woede zal delen. “We hebben het slachtoffer al gesproken. CCTV en andere vragen zijn al begonnen, maar mensen in de gemeenschap zullen weten wie deze mannen zijn. Ik zou ze willen aansporen hun geweten te onderzoeken en het goede te doen en ons de namen te geven”.

Iedereen met informatie kan contact met ons opnemen via Live Chat op west-midlands.police.uk tussen 8:00 uur en middernacht, bel 101 op elk gewenst moment of neem contact op met Crimestoppers anoniem op 0800 555 111.

Birmingham Mail >>

We hadden de schokkende beelden al eerder geplaatst vandaag:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

14 Comments on Politie opent klopjacht nadat moslims verkeersagent stuktrappen en zijn motor stelen

 1. Gebeurd hier ook….iets mrt niet erkennen van wetten van niet gelovigen en een verrekt mooi excuus: Cultuur….

  Liked by 1 persoon

 2. Von Puffelen // september 15, 2018 om 21:10 //

  Wanneer dit het gepeupel overkomt is het iets van eigen schuld ofzo, nu het een wout betreft komt er een klopjacht.
  Ziet u het verschil?

  Liked by 3 people

 3. Ik zou hier graag een reactie op geven maar dan ga ik zeker te weten achter Fubjes muur. Dus houd ik wijselijk mijn mond en ga zo op mijn handen zitten want ze jeuken om even los te gaan op het toetsenbord……

  Liked by 3 people

 4. Als zo’n moslim bende op je afkomt trek je meteen je vuurwapen zo niet dan krijg je dit en dan ben je het ook nog zelf schuld.

  Liked by 2 people

 5. In veel W-Europese landen welke met hetzelfde verziekte ‘klimaat’ kampen als in het VK zullen meer van dit soort ‘incidenten’ waarbij de politieke elite en de rest van de overheidsdienaren slachtoffer worden van het door henzelf gevoerde wanbeleid, nodig zijn alvorens er eindelijk eens de meest noodzakelijke maatregelen gaan worden genomen.

  Wanneer dit soort incidenten de normale burger treft gebeurt er zoals bekend, he-le-maal niets!

  Dus meer, meer, meer graag

  Liked by 2 people

 6. @Alice // september 15, 2018 om 21:19 /

  LoL.

  Like

 7. Whoever owns the street rules. Dit kun je al niet eens meer oplossen zonder oorlog. Ze hebben het al veel te ver laten gaan

  Liked by 1 persoon

 8. antiislamnu // september 16, 2018 om 00:25 //

  Politie is ook tegen het volk als het om islam gaat dit krijg je van dat geknuffel met de islam
  https://nl.gatestoneinstitute.org/12993/europa-openbare-bidden

  Like

 9. maaruh krokodil bijt ook niet als je er lief tegen bent

  Like

 10. Walther Woortman // september 16, 2018 om 02:07 //

  Zolang het nog niet doordringt bij de politiek, zal het wel zo blijven en nog erger worden.
  De politie mag de klappen ontvangen en de politiek haalt steeds meer van die boeven binnen.
  Grenzen dicht en geen vluchtelingen meer binnen laten en alle criminele buitenlanders er uit gooien.

  Like

 11. Von Puffelen // september 16, 2018 om 10:45 //

  Het is allang doorgedrongen bij de “politiek”.
  Dit wordt zelfs gestuurd door dezelfde “politiek”.
  Alleen moet het gepeupel nog wakker worden uit hun comateuse toestand als dat ooit nog gaat lukken.
  Dit is namelijk het beleid voor de komende decennia, geniet ervan.

  Like

 12. Ja Fubar // september 15, 2018 om 23:05 //. Ik ben bang voor het ‘tuimelaar-effect’! Ik ben teveel aan het opkroppen door die verdomde nieuwe wet. Ik zou zoooooooooo graag eens los willen gaan. Maar helaas, we leven niet meer in een democratie.
  Tijdens de wandelingen met onze hond vertel ik haar over mijn frustraties en o wee als er zo’n zwart Moppie in mijn buurt komt. Dan showt ze heel elegant haar spierwitte tanden. En paar van die kansparels kwamen ooit een keer iets te dicht bij en dan zie ik opeens een racistisch monster ontpoppen. Tegen haar kan ik alles vertellen, kan ik mijn frustraties kwijt. Ze is 100% safe en integer. En begrijpt volkomen mijn frustraties over die bosapen en geitenn**kers die Frau Ferkel (en Pinokkio) heeft binnengehaald. 😉

  Like

 13. Ze moesten nog veel meer van die wouten dubbel trappen gaan ze zich mischien eens realiseren wat ze jarenlang beschermd hebben op kosten en over de rug van de autochtone burger .
  Je mag jezelf niet verdedigen nou pracht voorbeeld zou ik zo zeggen next !.

  Like

 14. Gaan dit gebruiken voor meer moslimagenten .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s