Nieuw

Orbán: Wij zullen nooit ofte nimmer massale immigratie accepteren

De Hongaarse premier Viktor Orbán geeft niet toe aan de “afpersingen” van de EU, zoals hij het noemt. Het Hongaarse volk heeft al besloten: Hongarije mag geen immigratieland worden. Verklaarde hij in een toespraak in het Europees Parlement.

Het Europees Parlement heeft een proces in gang gezet om Hongarije zijn stemrecht te ontnemen. Dit met de rechtvaardiging dat Hongarije de fundamentele beginselen van de democratie van de EU schendt.

448 stemmen voor, 197 tegen en 48 blanco stemmen. Hiervoor is echter unanimiteit van stemmen vereist, en van Polen wordt verwacht dat het een dergelijk besluit zal blokkeren.

Tijdens een toespraak in het Europees Parlement deze week verklaarde de Hongaarse premier Viktor Orbán dat de aanval van Brussel op het land volstrekt onaanvaardbaar en in strijd is met het EU-Verdrag.

– Ik sta hier voor u en ik verdedig mijn land omdat vrijheid, democratie, onafhankelijkheid en Europa zaken van eer zijn voor mijn volk. Wat u wilt doen is een slag  in het gezicht van de Unie en het constructieve dialoog toebrengen.

Volgens Orbán, heeft elk volk het recht, ongeacht de EU, om over de bestemming  van hun eigen land te beslissen en om de samenleving op hun eigen manier te organiseren.

– Wij zijn de meest succesvolle partij in het Europees Parlement. In 2014 stemde 52 procent voor ons. Onze tegenstanders, socialisten en liberalen zijn niet gelukkig met onze successen. Dat is begrijpelijk. Maar om uw wraakgevoelens op het Hongaarse volk bot te vieren, is niet rechtvaardig of de Europeanen waardig.

Hij zei ook dat Hongarije een andere kijk heeft op de aard van het christendom in Europa en op de rol die de natie, het gezin en de cultuur zouden moeten spelen.

– Wij zullen onze grenzen verdedigen en alleen wij zullen beslissen met welke mensen we zullen samenleven. We hebben honderdduizenden illegale immigranten tegengehouden. We hebben Hongarije verdedigd en we hebben Europa verdedigd. Dit is de eerste keer in de geschiedenis dat Europa zijn eigen beschermer veroordeelt.

– Het Hongaarse volk heeft besloten dat Hongarije geen immigratieland moet zijn. Wat u ook besluit, wij zullen niet toegeven aan uw afpersing. We zullen onze grenzen beschermen, illegale immigratie een halt toeroepen, onze rechten verdedigen en, indien nodig, opkomen voor de rechten van andere landen, verklaarde de minister-president verzekerd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7205 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Orbán: Wij zullen nooit ofte nimmer massale immigratie accepteren

 1. Orbán, that’s my man!!

  Liked by 1 persoon

 2. Kunnen we Rutte niet inruilen voor deze held? Deze man en zijn partij staat tenminste voor zijn volk en veiligheid. Kun je hier niet zeggen van alle slapjanussen in NL zoals D’66, CDA, VVD, GL en SP.

  Like

 3. antiislamnu // september 16, 2018 om 02:07 //

  Orban king

  Like

 4. tim pietersen // september 16, 2018 om 09:18 //

  EUSSR kaput

  Like

 5. De Hongaarse regering heeft geen trek in deze culturele uitingen van de import.
  https://www.crimesite.nl/leden-straatgang-veroordeeld-om-geweldvideos-video/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s